127612
  • Hegi90
    van egy haverom, aki ordítva szokott hányni.
    Egyszer balatonon nagyon bebaszott, és egy nyaralóban voltunk kurvasokan. A fiú budi, és a mi szobánk is a földszinten volt (kettőt amúgy csak egy fal választja el egymástól), amúgy még volt 2 emelet. Hát hazaérkezünk olyan éjfél körül, srác meg sem áll a budiig, vagy 5 percen keresztül csend van, közbe mi má kezdtünk "álmosak" lenni, azután egy kurva nagy ordítás/hörgés és aztán csobogott a cucc is rendesen :DDD. A csajok azt mondták, hogy felhallották a másodikig, és teljesen be voltak fosva, mer nem tudták, hogy mi az :D

Ez volt kilencedikben -.-
  • Rockynhooo
    na az már valami ez még rám is rámtesz :D
  • xxxpaulxxx
    Hát igen... a zpben sok furcsaság történikXD
  • F1re
    ahányszor beba.ok mindig fasságokat csinalunk nem tok nagoyn meselni :D
    volt olyan ezt ugy meseltek nekunk :D h full bekurva bementunk 1 diszkoba uvoltottunk az 1 lepcsofoknal hassal lecsusztunk a lepcson a tancterre es elkezdtunk breakelni a foldon v is mi azt hittuk :D igy korbe korbe forogtunk a foldon :D es kb 15 perc hemperges utan fogtuk fol h 1 ott dolgozo ember mondogatja h mar reg zarva van a disco es nincs is semmi zene meg 1 lámpa se égett már bent es h huzzunk ki :D:D

meg altba ha van benne pia minden fassagot megcsinalok multkor pl vmi 40 év koruli mature japcsi nők jottek be 1ik szorakozo helyre aztan mondtak nekem haverok h nem merek alányulni vmeiknek :D en meg oda mentem azt full alácsaptam a csajnak azok meg ott vinnyogtak japánul :D
  • MR ME
    looooooooool :DDD
  • tommygear
    megesik az ilyen akkor :)
  • fery02
    Mióta megtudtam, hogy szar a májam csak annyit iszok, hogy jobban érezzem magam (azt is csak hétvégenként), nem szoktam tajrészeg lenni. Persze voltam már tajrészeg, mikor haversággal egyik haver elvitt minket kocsival egy vidéki mulatóba. Közbe bementünk a Teszkóba venni egy kis fokozót. Mire megérkeztünk, a főút (mért pont a legnépszerűbb helyen :D) mellett hugyozás közben beledőltem a bokorba. Kicsit magamra is ment, de nem számított, attól még bementünk. Fél órát voltam bent, mert a hangos zene mégjobban felkavarta a tartalmat. Szóval onnantól ordítva (így szoktam) hányás volt pár percig, és kb 4 óra hosszra beültem inkább a kocsiba és vártam, hogy megunja a nép és hazamenjünk...

• DJS8
    Csak annyit iszok, hogy jól érezzem magam, nem szoktam tajrészeg lenni.
  • OrioN the S
    en egyszer zp-be basztam be rendesen... es orditoztam ,h minden no k..va(nemtom miert pont ezt kiabaltam :D)aztan egy rendorautot tamasztva okadtam a yardok meg rohogtek :D azota okosabban alkotok... volt meg par baleset ,de nem szeretnem leirni :D
  • Fbn Lx
    ja, ráadásul fákkal harcoltam és sárkányokra vadásztam (?)
  • Picar77

Nálam piálás terén nincs megállás, vannak dolgaim is, de semmi egetrengetőt nem csináltam még.

• Fbn Lx
    egyik sem igaz

kétszer basztam be rendesen, bánom is. Azóta nem nagyon iszok.
    egyik alkalommal szaladgáltam és angolul kiáltoztam, állítólag.
  • SötétBarom
    Erősen ittasan is többnyire normális, racionális maradok, nem csinálok hülyeséget.

Maximum random beszólok embereknek, de semmi extra. Szerencsére előbb hányom el magam a túl sok piától, mint amennyi idő alatt elmenne az agyam. :D
  • tommygear
    Nálam piálás terén nincs megállás, vannak dolgaim is, de semmi egetrengetőt nem csináltam még.
  • OrioN the S
    xD
  • Rockynhooo
    jaja. épp töltöm az új gtat
  • Sickness
    de ezek is csak tervek mert még csak 16 vagy
  • Rundstedt17
    Pedig azt hittem alkoholista vagy:DDD
  • BlackShadow

fiatalság bolondság .. ^^
  • snowkid16
    Sosem, csak ilyen különleges ünnepségeken, pl. szülinap, esküvő. (Egy pohár pezsgő, abból is a normál adag fele :D)
  • Rockynhooo
    Sosem fogyasztok alkoholt. Minden évben születésnapomon egy pohár bort (de csak mióta elmúltam 18) , meg majd még az eksüvőmön szeretnék de csak is azért mert jeles alkalmakon illik egyet koccintani a jónéppel.
  • Bulykin
  • jackcsabi
    Sosem fogyasztok alkoholt.

• [HUN]FaTaL

Nem is értem mi értelme van annak...
  • Scottt
    Erősen ittasan is többnyire normális, racionális maradok, nem csinálok hülyeséget.Általában se fogyasztok annyit, hogy ne tudjam merre hány méter viszont csatak részegen is teljesen normális vagyok..
    Még nem volt olyan nagy hülyeség amit 1-2 bocsánat kéréssel ne tudtam volna megoldani..^^
  • DIESEL DOG #39895
    Helyesbítek, szinte abszolút nem fogyasztok semmiféle alkoholt. Nagyon ritkán alkalomadtán esetleg pár korty...

• Molnibalage
    Egyszer-kétszer, még nagyon régen.
  • NEOreg3
    csak egyszer rúgtam be annyira, hogy K.O. lett és aközben hülyeséget csináltam, de soha többet
  • bardocz
    Mi csak meditáltunk az útközepén.Vagyis erre emlékszek.
  • milk4
  • Hegi90
  • jhetedikj
    Pont ez a kérdés ma,épp józanodok. Lol
    egyértelmü => Naná, vannak érdekes sztorijaim, el is mesélem azokat, amik nem titkosak...

Legnagyobb az volt mikor kimentünk sátorozni a közeli erdőbe,mikor már kapufa voltam elindultam 1 félüveg borral a kezembe biciklivel a városba bulizni közbe párszor beburoltam a bokorba,meg verekedtem egy fával,érdekes módon beengedtek a diszkóba is pedig elég szépen nézhettem ki,ahogy párszor meghenteregtem előtte a földön. Ezután sokra nem emléxem valahogy hazajutottam,viszont ami a durva,hogy a másnap azt vettem észre a bicajról hiányzott a nyereg...xDD
    Meg még volt pár érdekes eset.
  • whiskeyman
  • zöldike manó
    ?? wtf
  • whiskeyman

• LordVenom
    Erősen ittasan is többnyire normális, racionális maradok, nem csinálok hülyeséget.

Persze volt több érdekes dolog is,de az még évekkel ezelőtt,mielőtt menyasszonyom lett volna...azóta kultúráltabban iszok. :))
  • Unreal1942
    Vannak sztorijaim bőven :)
    Vagy iszom rendesen vagy nem iszom.
  • Kicsikiraly
    ajjmár :( reméltem h olvashatunk végre vmi vicceset :D
  • Benny04
    :(
  • zöldike manó
    sajnos olyan állapotban voltunk, hogy az hogy képeket csináljunk senkinek nem jutott eszébe... :) de ha lenne se hoznám nyilvánosságra a fehérneműs pancsolós fotóimat :)