127612
-
lord nihilus #40040 Nem dohányzom és zavar. Utálom hogy büdös lesz még a zoknim is egy ilyen helyen. -
Dohányzom és egyáltalán nem zavar. Szerintem egy kocsma legyen füstös -
dohányzom és zavar.
amikor valahol már csípi a szemem füst. de ezt nem a dohányosok számlájára írom, hanem a hely számlájára. mivel igényes és kúlturált helyeken olyan légkondicionálás van hogy a fingomat se érzem meg... :) -
Nem dohányzom és zavar. Utálom hogy büdös lesz még a zoknim is egy ilyen helyen. -
Nem dohányzom, de nem is zavar. Hozzászoktam már / egy héten egyszer kibírom.
sokszor az kell :D amikor a buli előtt iszunk, és belépek a clubba, megcsap a füst....onnantól beüt az alkohol is mintha csak valami indikátor lenne:d
nemis a füsttel van a baj, hanem azzal hogy részegen elfogadom a cigit...
de legutóbb ellent tudtam állni (faszom kivan hogy pár szál cigi után pár napig tiszta füst szagú a kezem meg még a segglyukam is
...én nemtudom hogy bírják a dohányosok)
-
Dohányzom és egyáltalán nem zavar. Szerintem egy kocsma legyen füstös! -
zöldike manó #40034 Dohányzom, de amikor nincs egy helyen rendesen megoldva a füszelvszívás az nagyon tud zavarni. Amikor se ablak se ajtó nincs kinyitva, és vágni lehet a füstöt, és még a szemem is csípi, és még a gyomrom is meg szokott fájdulni. -
Nem dohányzom, de nem is zavar. Hozzászoktam már / egy héten egyszer kibírom. -
Nem dohányzom és zavar. Utálom hogy büdös lesz még a zoknim is egy ilyen helyen.
Hányingerem van az undorító cigifüsttől...nem egyszer volt rá példa,hogy elmentünk egy szórakozóhelyre,és ahogy beléptem,már fordultam is ki a füst miatt,és inkább hazamentem. Gyűlölöm. Ki lehetne már tiltani a vendéglátó egységekből a dohányzást,hogy aki nem cigizik,az is meg tudjon inni egy kólát bárhol... -
Dohányzom és egyáltalán nem zavar. Szerintem egy kocsma legyen füstös!
-
Unreal1942 #40030 Egy bizonyos véralkohol szint eléréséig zavar. Aztán kevésbé.
-
Nem dohányzom és zavar. Utálom hogy büdös lesz még a zoknim is egy ilyen helyen...
-
Nem dohányzom, de nem is zavar. Egy héten egyszer kibírom.
Nem csinálok nagy ügyet belőle, annyit nem járok dohányzós helyekre hogy zavarjon. Barátoktól nem veszem rossz néven ha rágyújtanak előttem (bár mindig megkérdezik, zavar-e), idegenektől annál inkább. És nekik szóvá is teszem.
-
Egyéb: nem dohányzom, de buliban előfordul, hogy rágyújtok. Ennek ellenére zavar, ha vhol harapni lehet a füstöt. Míg rendszeres dohányos voltam, akkor is zavart.
Így a másodikra nyomtam. -
Nem dohányzom és zavar. Utálom hogy büdös lesz még a zoknim is egy ilyen helyen -
ba32107 #40025 Dohányzom, de amikor nincs egy helyen rendesen megoldva a füstelszívás az nagyon tud zavarni.
Még a saját füstöm is szokott zavarni :D -
Dohányzom, de, amikor nincs egy helyen rendesen megoldva a füstelszívás az nagyon tud zavarni. -
Dohányzom, de amikor nincs egy helyen rendesen megoldva a füstelszívás az nagyon tud zavarni. -
Néha zavar, néha nem. Igazából akkor zavar igazán mikor már elhagyom a helyet, mert akkor érezni a szagot rajtad. Néhány hely annyira füstös, hogy már a szememet is csípi a füst... -
Hydroceph #40021 Borostás vagyok + Nincs, mert nem szeretem / nem áll jól nekem
-
Nincs, mert nem szeretem / nem áll jól nekem.
Bauszon gondolkodtam, de túl fiatal vagyok én még ahhoz :) -
Cat 02 #40019 Általában le van borotválva, de most itt a nyár, szal lehet hozzá se nyúlok :D -
Fbn Lx #40018 ez az, hogy nem tudom. -
zöldike manó #40017 lány vagyok de szeretnék :D -
felfalnád?
-
deszép csókos szád van
-
ja :DD -
sup? -> wassup? -> what's up? -> mi a helyzet?
:D -
mit jelent a sup? :D -
-
jo de gondolom ha megnézed közelebről tükörbe akkor vannak ott pihék
-
nekem se ér össze most így vane valahogye:
-
Nekem meg alig nő valami az arcomon,pedig 17 éves vagyok:S Csak pajesz nő,meg minimális bajusz.Meg államon valami nagyonkezdemény.Talán leszek még olyan szőrös mint egy gorilla:D -
dehogynem, nekem is 4-5 év kellett hozzá -
összeér csak nem látszik azért kell h erősödjön azon a helyen is XD -
ha most nem ér össze akkor már nem is fog XD -
december óta nem volt levágve fullra, 1 centire kb mindig hagyom az olyan 3 hét aztán hajnyíroval 3 milire visszanyomom. várom hogy erősödjön még azért de ilyesmit szeretnék mint ennek a csávónak:
csak azért lájtosabb verzioban , ennyire nem kell h sürü legyen :D de nekem még a bajszom nem ér össze a szakáll résszel :\ -
-
légyszakállllll -
El is felejtettem,a pajeszt én is meghagytam a borosta mellé. :)