127612
  • Picar77
    nekem tetszik sztem jó ötlet feltéve ha az avát lehet majd cserélni erről a fos almárol :D
  • milk4
    Én nekem semmi gondom sincs,mint pl. szaggatás vagy ilyesmi.Egyedül az alma logó irritálja a szememet.
  • Ability
    Én is így vagyok vele, tuti nem fogom használni. Amúgy az átlátszóság miatt terhel és szaggat, amit ki fogok venni, csak a kialakítást kellene megnézni.
  • Adam II
    Nem dohányzom, de nem is zavar. Hozzászoktam már / egy héten egyszer kibírom.

De látaom rajtatok működik a média demagógiája.
  • Ability
    Alapból be sem töltődik, senkinek sem fog auto látszódni, csak annak aki kipróbálja. Ergó akik a régit akarját semmiről nem kell lemondaniuk, nekik meg sem kell szólalniuk, számukra nem lesz így sem úgy sem változás. Csak az szóljon aki megnézte az iPhone topikot (lehet ott is be kell kapcsolni, most küldtem el nekik a cuccot, lehet még nem a kész van bent) és tetszett neki.
  • NEOreg3
    a laptopom processzorát kurvára leterheli, szaggat az egész és nem is tetszik

szóval maradhat
  • jackcsabi
    Nekem egyedül az avatar dolog nem tetszik...
  • clio1616v
    ne rontsátok már el
    jó ahogy van
  • Ability
    Na, srácok... másik topikban volt egy kezdeményezés, csináltak egy alternatív skin-t a fórumra. Nekem annyira nem jött be, átlátszó dolgok miatt akadt a görgetés. Panaszkodtak is miatta, ezért most nekiálltam és egy másik sráccal megoldottuk a kikapcsolásának lehetőségét. Ezért volt szétesve itt a fórum, mert teszteltem ezt az izét. Csakhogy, most már befejeztem és minden jó, ugyanakkor bent van még mindig ez a skin-es cucc. Nyomjatok rá a skin be gombra és átalakítja a kinézetet. Véleményt kérnék, hogy készüljön-e ilyen alternatív skin, és ha valakinek tetszik akkor be lehet tenni. Egy fontos dolog: ha most bekapcsoljátok akkor nem egy kész eredményt kaptok, csak az elrendezés logikáját látjátok. Nézzétek meg az iPhone topikot, és mondjatok pár szót, hogy kell-e nekünk ilyen. Ne itt nézzétek, itt most minden fehér lesz ettől, ez még itt nincs elkészítve, csak annyit lehet látni benne, hogy hova kerül az avatar és társai.
  • DJS8
    Nem dohányzom és zavar. Utálom hogy büdös lesz még a zoknim is egy ilyen helyen.
  • Matt07
    most nem tok mit jelölni: Nem dohányzom de részben nem zavar,ha például csak 1-2 haver rágyújt akik meg is kérdik előtte,az viszont már zavar ha szinte mindegyik környezetemben lévő ember füstöl.
  • clio1616v
    nekem nincs szükségem olyan pörgésre ahol zárt térben koncentrált a cigifüsr, valahogy nem tudnám magam jólérezni, így nem is járok olyan helyre ahol rosszul érzem magam
  • clio1616v
    bulizni se csak zárt térben lehet szalonnasütés haverokkal ha füstölnek is nem szívod be
  • Rockynhooo
    séta délelőtt meg a túra kicsit más pörgés mint este elmenni bulizni de nem tétel... :\
  • tigeroo
    ez igaz, de bulizni sajna már nemsok helyen lehet cigifüst nélkül :(
  • clio1616v
    én a kikapcsolódást el tudom képzelni máshol is, nem csak egy füstös lebujban, ahol részeg nyomik vannak

séta egy napsütéses délelőtt, vagy motorozni az alpokban megállni leülni egy padra és nézni a hegyeket
  • jackcsabi
    Nekem nem müködik :(
  • tigeroo
    :D!
  • milk4
    KILL THE APPLE!!!
  • miilann04
    ha lehet kritizálni,akkor az aláírások túlságosan halványak
  • Aquir
    fúj apple mindenhol
  • Ability
    Csak tesztelek az ájfónos topik lakóinak, most ne nézzétek a topikot, minden vissza fog állni, nem is lesz új nézet, csak valahol tesztelnem kell, mert ők lusták. :D
  • bardocz
    Skin Ki gombot meddig nyomogassam,hogy visszaálljon rendesre a kinézet?
  • ba32107
    Londonban mindenféle szórakozóhelyen tilos a dohányzás?
  • ba32107
    Annak is van füstje. Igaz, hogy finom illatos :)
  • G_ArchAngel #40095
    Nem dohányzom és zavar. Utálom hogy büdös lesz még a zoknim is egy ilyen helyen.

Szerencsere Londonban ez mar nem problema...
  • CoolX
    igazad van nem kötelező..csak néha egy kis kikapcsolódás(kb 3 havonta egszer)
  • zotja
    amugy dohányfüst csak szórakozóhelyne van? :) sztem nem :)

kedvencem: haveromhoz megyek fel,anya,apa, ő is lakásban cigizés.. na az az igazi hányinger! 2 havonta tapétáznak + plafon festés
  • clio1616v
    kötelező neked bemenned?
  • Fbn Lx
    egyébként: utálom a dohányfüstöt.
    miért nem vízipipázik helyette mindenki
  • Fbn Lx
    a dohányzó ismerőseim általában magasabbak a nem dohányzóknál.
    szóval akkor tényleg igaz-e ez.
    ok, van 1-2 kivételes eset amikor emiatt megáll valaki a növekedésben.
  • CoolX
    Utálom ha bemegyek egy szórakozóhelyre és semmit se látok és meg lehet fulladni.
  • clio1616v
    nem zavar, mert sem szórakozó helyre sem kocsmába nem vagyok hajlandó bemenni
  • F1re
    qrvára zavar !!!!!
  • Rundstedt17
    lerí róla a szakértelem
    igen+5-7% passzív dohányos...
  • bardocz
    Elősegíti a csontképződést,de leállsz a növésben?Vastagabb lesz?
    Rákban meg ne mond,hogy mellékes,amikor tüdőrákosok 80-90%-a cigizik,és ugyan ez igaz a szájüregi daganatra is.
  • Benny04
    Nem dohányzom és zavar.
  • MR ME
    dohányzom, méghozzá igen is sokat, de ha már csípi a szemem a füst az nagyon tud zavarni
  • Pepsi Twist
    nem az a baj hogy rákot kapsz az mellékes mivel nem olyan nagy az esélye mint megállni a növésbe... a cigi olyan anyagokat tartalmaz ami elősegíti a csont képződést azaz ha növésben lévő szervezet szívja a cigit akkor könnyen megeshet hogy megáll a növésbe mondjuk 13-14 évesen... vagy kitudja milyen korán kezdi a gyerek... és ezért van az hogy a mai 13-14 éves csajok olyan kicsik mint az állat... aztán ha majd gyereket akarnak nem fér bele a gyerek azt 5. hónapban kiveszik a gyereket belőle darabokba, vagy a nőt viszik el darabokba :D
  • Doddy a düdő
    :_ASD