127612
-
Elég jó ötleteim vannak, de a kivitelezésükkel nem sokat szoktam foglalkozni. -
muszáj : ) -
Szinte semmi ötletem / csak faszságokon jár a fejem.
-
Elég jó ötleteim vannak, de a kivitelezésükkel nem sokat szoktam foglalkozni.
-
Sajnos túl lusta vagyok...
Na de most elöttem áll egy cél amit mindenképp megfogok valósítani, muszály lesz tennem érte, mert ha nem jön össze semminek se lesz értelme többé... -
Nagyon. Állandóan egy új ötletemet próbálom megvalósítani. -
Ha muszáj és megerőltetem magam, akkor kitalálok valamit -
nagyon lusta vagyok :((((((( -
zöldike manó #40152 Elég jó ötleteim vannak, de a kivitelezésükkel nem erőltetem magam. Csak zenében vagyok kreatív. -
Nagyon. Állandóan egy új ötletemet próbálom megvalósítani -
iskolától adódóan heti szinten muszáj vmit kitalálnom:D -
1. és 2. között valahogy. Általában mindíg valami új ötleten jár a fejem, dehát a lustaság miatt sokat nem valósítok meg!
Mondjuk, tavaly elkezdtem egy célt,egy elég nagy változást,és mostmár meg vagyok elégedve magammal mind belsőleg mind külsőleg és pont így képzeltem el az eredményt. Nehéz, de volt kitartásom, és büszke vagyok magamra. -
a skin szerintem is maradhatna itt is!
cserélhető avatar-al nagyon vagány lenne. -
Valhol az első kettő között. -
Nagyon vagány! 
Szerintem a fejléc és a szöveg betűmérete lehetne nagyobb, az alma pedig színes. Vagy talán egy másik kép jobb lenne.
Egyébként nagyon jó. -
Nagyon. Állandóan egy új ötletemet próbálom megvalósítani.
Orokmozgo vagyok es allandoan csinalni akarok valamit... ebbol adodoan mindig vannak otleteim amiket meg is valositok ,mert nem nyugszok.
Egy almomat mar valora valtottam ^^ Jo erzes volt. -
Elég jó ötleteim vannak, de a kivitelezésükkel nem sokat szoktam foglalkozni. -
clio1616v #40143 semmihez nem értek igazán
az összefüggéseket látom át és emiatt vagyok nagyon kreatív -
Nagyon. Állandóan egy új ötletemet próbálom megvalósítani.
Mindig jár az agyam valamin, jó a képzelőerőm.
-
mekkora a mérete és hova linkeljem ? :D -
ba32107 #40140 Nekem tetszik a skin struktúrája. A végleges verzióban annyit kéne mindenképp módosítani, hogy az aláírás ne legyen halvány, és a hsz-ek fejléce pedig legyen sötét, mert így nagyon egybefolyik az összes. -
Miért nehéz visszaolvasni, vagy csak simán észrevenni, hogy ki lehet kapcsolni? Alapból be sem tölt. Amúgy érezd az iróniát: azért foglalkoztam ezzel a skin dologgal, mert a másik topikban rohadtul idegesített és mivel a készítők szartak ránk (ránk, akiknek szaggat és bugos és átláthatatlan és nem tetszik) ezért kijelentették hogy oldjam meg magam a kikapcsolást. Hát, fogtam magam és megcsináltam. De ettől még másnak tetszhet, gondoltam úgysem tölt be alapból, arra hogy más megnézze még bent hagyhatom, akik az alapot akarják azoknak úgyis mindegy.
Többiek: alma avatart kivesszük, mindenki rakhat be egyedit. -
#40125 -
mi az isten ez az apple-ös fasság? -
geo91 #40136 Nem dohányzom, de nem is zavar. Hozzászoktam már / egy héten egyszer kibírom. -
Fbn Lx #40135 ha nem alma lenne mindenhol, és nem lenne halvány az aláírás, egész jó lenne. de így még idegesítő :) -
extramagascsaj #40134 Dohányzom, de amikor nincs egy helyen rendesen megoldva a füstelszívás az nagyon tud zavarni.
(Néha zavar,néha nem) -
hm. mi ez a skin?
lesz lehetőség? avatarfeltöltésre is? : ) -
dohányzom és egyáltalán nem zavar. szerintem egy kocsma legyen füstös -
akkor meg egy pöcs, üsd meg
-
Nekem se jön be a skin-ezés.
Bár a kivitelezés szerintem is jó. -
Fúú! Nekem nem jön be ez a skin dolog!
Lehet én szoktam meg nagyon a másikat, de minek? :/ Bár másik szemszögből meg nagyon szép munka és kivitelezés! :)
*bugos a kijelölés -
aha és már csak azért is az arcodba fujja :\ -
szólsz neki h ne fújja rád -
marhára zavar pláne amikor rámfújja valaki mert őket nem zavarja. de mit lehet tenni -
#40099!!! -
Cat 02 #40124 Miért kell erőltetni ezt a skin-t ? Rosszabb mint az eredeti :Ö -
ebben is igazad van :) és jobban szeretek szalonnát sütni haverokkal,barátnőmmel sétálni kikapcsolódásként -
Nem dohányzom és zavar. Utálom hogy büdös lesz még a zoknim is egy ilyen helyen. -
Nem szeretem, hogy nincsenek képek, olyan, mintha mindent HSZ-t ugyanaz írt volna. :D Bár a PH is ilyen de ott már megszoktam. Maradjon meg az opció, mert maradnék az SG designál inkább, de egyébként tetszetős skinnel is.:)