127612
  • Ability
    Még egy olyanon kellene dolgozni, hogy az avatarok egy közös helyen legyenek tárolva valahogy. Tudom sok problémát vet fel, de ha terjed ez a cucc és több topik avatarjai lennének tárolva egy helyen akkor ilyen globális dologgá nőhetné ki magát. A kék dobozok, szövegmezők és ilyeneken én is gondolkozok, pyroval még alkotni fogunk este.
  • milk4
    Elég jó ötleteim vannak, de a kivitelezésükkel nem sokat szoktam foglalkozni.
    Ha muszáj és megerőltetem magam, akkor kitalálok valamit.

Néha ez,néha az.Attól függ,hogy érdekel e a téma.
  • cSuwwi
    jah, de mikorra lesz kész vele? :)
    terveztem a beírómező lecserélését is ilyen moddoltra (új gombok oldalt, pl. normális youtube, illetve a legtöbbet használtak), csak idő...
    a kreatív kérdésre válaszolva: nagyon
  • Ability
    Amúgy még nincs kész a skin, a topik fejlécét is lecseréljük, a bannert is, a kék dobozokat is, talán még a gombokat is... Teljesen át fogunk menni ilyen szürkés világba.
  • Ability
    Bármikor lehet, de jó lenne hamar lerendezni mindenki részéről...
  • Scottt
  • Ability
    Csuwwi dolgozik rajta...
  • [HUN]FaTaL
    Kép

uuserid=1055750848
  • Cat 02 #40192
    OFF: válasznál nem lehet megcsinálni h az is új skin alatt legyen ?
  • NEOreg3
    inkább ez, mert mozog:3
  • NEOreg3
    kép

uuserid=1102080356

mondjuk az életben nem fogom használni a skint, de legalább meg lehet majd különböztetni
  • tigeroo
    nekem tetszik....kicsit szokatlan, de 1 topikban ez még kell is nekem:P amúgy az sg motort nagyon kedvelem! dehát kell ennyi változatosság!
  • Fbn Lx
    tetszős a design =)
    holnap lehet még képet rakni? :D
  • bujcsik555
    uuserid=1180852374kép
    uuserid=1180852374
  • jackcsabi
    Szerintem is jó + jobb képet lehet betenni :)
  • Ability
    Opcióként megmarad, ki lehet kapcsolni ha nem tetszik. Mondjuk engem ez a design más topikban kimondottan irritált, de itt nem szaggat, és saját ízlés szerint készült, nekem bejön.
  • pyrohun #40184
    xxx
  • berlinboy6329
    Franvé' nincs szerkesztés :(....Csak azért nem választom az elég jó 5leteim,mert a kivitelezés az nálam top..Azzal nem szarozok,képességeimhez mértem a maxot akarom kihozni magamból,utálom a gagyi munkákat...Ha kell +napokat töltök a gép előtt órákat,hogy vmit kitaláljak még,h még jobbá tegyem a munkát.
  • N1ggA
    most ez a nagy szavazó topik része lesz akkor, vagy #40099?
  • berlinboy6329
    Hmmm..Nem is tom...Általában semmi ötlet..Ha adnak témát,akkor sem..Néha van mikor beugrik vmi,ami viszont egész jó, úgyhogy nem tom mit válasszak..nincs olyan,h "nem nagyon,de néha beugrik vmi jó".Legyen szinte semmi ötletem,megspékelve azzal,h azért néha vannak nagyon jók.
  • jackcsabi
    Kép
    uuserid=1236545979
  • tigeroo
    képem
    uuserid=1063121092
  • 5m0k3sh0w
    Elég jó ötleteim vannak, de a kivitelezésükkel nem sokat szoktam foglalkozn
  • Ability
    Az új design-nal tököltem egy kicsit. Sokaknak nem fog tetszeni, de maradtam ennél az erős fehér, szürkeárnyalatos dolognál. Majd lesz egy 3. féle is. Amúgy sokat alakítottam rajta, lett az alma logó helyett egy ide illő, aláírás kicsit erősebb lett, üzenet fejléc lekerekített, topik háttér más, átlátszóság kiszedve, szóval nem szaggat akinek eddig tette volna stb..

Kérek mindenkitől egy 50x50 pixeles avatar képet ami az új design alatt fog megjelenni. Mindenki töltse fel a galériájába, hogy elérhető maradjon.

Mellé még írja ide mindenki az egyedi user azonosítóját. Saját adatlap -> böngésző címsor (URL sáv), végén uuserid= szám. Az a szám kell.
  • Fbn Lx
    bár ha azt vesszük, hogy idióta abszurd faszságok terén különösen érdekes ötleteim vannak, lehet hogy inkább a 2.
  • Fbn Lx
    2. és 3. között
  • CoolX
    Nagyon. Állandóan egy új ötletemet próbálom megvalósítani
  • Motoroj

Viszont az általában elég jól szokott sikerülni.
  • Matt07

• szucsy89
    jó ötleteim szoktak lenni, kreatív vagyok sztem:)
  • tommygear
  • Rockynhooo
    néha vannak jó ötleteim de van h nem valosítom meg őket... változó
  • cargame
    Syerencsere ugy vagyok, hogy meg is csinalom amit eltervezek. pl. az elobb melitett jo videok meg stb..
  • DJKonya
  • jackcsabi
    Nekem úgyszint, de sajna lusta vagyok ahhoz, hogy megvalósítsam :S
  • Reyes
    Hehe, nekem is mennyi ilyen "kisfilm" összeállt már a fejemben pl. TDU-val, vagy Lotroval, vagy pont éppen nyaralással/barátokkal/családdal kapcsolatban:)
  • BlackShadow

legjobb példa arra, h zenét hallgatok pl és a fejemben lejátszok ilyen kisfilmeket nyaralásokról készült videókkal meg képekkel.. akkor tök jó megvalósítási ötleteim támadnak, de egyszerűen nincs kedvem nekiülni :)
  • jhetedikj
    Szinte semmi ötletem / általában másoktól kölcsönzök.:|
  • [HUN]FaTaL
  • jackcsabi
    Kösz hogy szólsz, ez az a szó amit mindig hibásan írok, nem tudom valahogy így maradt meg bennem hogy az ly, pedig nem :S
    Amúgy jó a helyesírásom :D