127612
-
Teljesen hidegen hagynak. -
Cat 02 #40518 Ugyanaz, mint a film csak anime, nincs benne olyan h szar az effect, mert alacsony a költségvetés, a színészi játékkal sincs gond... ;) -
cargame #40517 Most oszinten, mit lehet szeretni egy animen?? Nem vagyok kepes felfogni....nem egeszsegesebb ha megnezel egy normal rajzfilmet? :P:P -
Teljesen hidegen hagynak.
-
mellesleg elfelejtettem odaírni hogy eredetiben, istenments attól az importált trágyától -
2. narutot nézem, nincs azzal baj csak elkurták a szinkront, habár mostanság inkább a képregényt nézegetem mer a mesét összevissza kurogatják szarabbnál szarabb fillerekkel, oszt ha megy tovább rendesen a sztori vonal, visszakapcsolódom.
bleacht is bepróbáltam merhogy az mijennépszerűmegjómeghűha de vhogy nem tudtam bekapcsolódni a sztoriba, mindig amikor megpróbáltam pont valami fostalicska részt adtak -
Cat 02 #40513 Válasz erre kivétele ? :D -
Néha megnézek egy két részt ebből abból.
-
Azon dolgozik Csuwwi, problémásabb lecserélni. Nem is igazán lehetséges, de majd ki lesz rá találva valami. -
ja meg tök vicces, ha a "Válasz 'xyz" üzenetére"-re kattintok, az eredeti logók látszanak az embereknél.
De szerintem ez jó amúgy. -
Meg se merek nagyon szólalni! Mivel mindenki utálja...
Nem vagyok egy nagy addikt, de élvezettel nézek meg egy animét!
Fav sorozat nincs, viszont hentai-okat függő szinten töltöm és nézem! :) -
szerintem tök jól olvasható :D -
Szvsz látszik rendesen. De ti tudjátok én úgyis normált használom, így nekem 8. :) -
Változtassunk rajta? Szerintem bőven nem olvasható az a szöveg csak koncentrálva (legalábbis az én monitoromon), viszont legalább látszik hogy van ott valami. -
utálom őket -
hát, a kérdés nem tesz különbséget - és kishazánkban még mindig jóval ismertebb a "kínai mese" stílus, mint a komoly, rajzolt film. -
Cat 02 #40502 Animet nem feltétlen a fiatalabb korosztály nézi. Bár megintcsak kérdés h a reggeli tv2 műsort azt animenek vesszük-e :D -
Teljesen hidegen hagynak (Speciel utálom őket). -
Fbn Lx #40499 Néha megnézek egy két részt-re nyomtam, mert megnéztem már azért pár sorozatot, amik nagyon tetszettek. dragon ball alap, aztán death note, lovely complex, samurai champloo, samurai 7. ezek voltak jók, meg még a bleach egy ideig. a többit amit néztem bekukáztam 3-4 rész után, pedig elég sokba belenéztem. Vannak olyanok, amik egyenesen ROHADTUL irritálnak. Ezek a mechás animék, pl. gurren lagann, meg hasonló idétlen robotos hülyeségek.
ha anime, akkor a szamurájstílus az, ami bejön :] -
Freeda Krueger #40498 Néha megnézek egy két részt -
:DDDDDDDDDDDDDDD lol tényleg látszik:DDDDD -
ja -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valóban látszik a spoiler az új designban?
szerk.: valóban -
Mese.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szigorúan a flémkeltésért ;D -
spy803 #40493 Mi az az anime? -
most 1/3 - 2/3 arány van (66%-t hidegen hagy), kíváncsi vagyok estére, mikor befut a fiatalabb közösség mennyire fog megváltozni. -
dragon ball annak számít? azt anno 16 évesen végignéztem mert ovodás koromban pörögtem rá a tv-ben :D am meg leszarom az animéket ... tesom szereti de nekem nem jönnek be. -
Néha megnézek egy két részt ebből abból.
-
Teljesen hidegen hagynak -
Szinte függő vagyok, sorra töltöm és nézem a sorozatokat.
igaz, már egy ideje nem néztem animét(újat), de elég sokat láttam már és még van olyan anime amiből hetente jönnek az új részek^^ -
van vagy 200 giga animém:( -
marci9507 #40486 Teljesen hidegen hagynak. -
lord nihilus #40485 Teljesen hidegen hagynak. -
Egyéb. Utálom öket mint a szart max a Hentai amit meg nézek hogy röhöghessek.. :D -
Teljesen hidegen hagynak.:O -
teljesen hidegen hagynak -
cargame #40481 baromsag az anime... -
2.