127612
-
tehát a faszod
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!8==3 -
ja tényleg, bocsi XD -
a brutálnagy teget nem hagytad ki véletlenül, (p)öcsi? :D -
állat XD -
XDDD -
ok -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!8==3 -
faszomat is tegyétek már be spoilerbe 
vagy privi -
Rundstedt17 #40552 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezzel magad ellen is vallottál:DD -
Rundstedt17 #40551 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy csak nem a borbélyba szedek össze mint te
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!te se láttál még nőt
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindenki magából indul ki ugye.. :D -
Rundstedt17 #40548 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!viccnek biztosan,de ugye nem vagy olyan sick hogy....:DDDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmi közöm hozzá, de ugye CSAK nézed őket? :) Csápos hentai amúgy tényleg jó :D -
Rundstedt17 #40546 remete
-
Rundstedt17 #40545 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah viccnek jók a fantáziátlan jelenetekkel maximális unreális eseményekkel minden csajnak dinnye van deh a legvicesebbek általában a szöveg részek aki írta még nőt sem láthatott:DDD stb -
(Y) -
Hydroceph #40543 Teljesen hidegen hagynak.
Rakat szar....szerintem -
cucma #40542 Teljesen hidegen hagynak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hentai rulz
-
Teljesen hidegen hagynak.
Nem szeretnék minősíteni animéseket, de azért megteszem. :D
Volt egyszer egy anime függő szobatársam. A srác a koleszba minden héten 2 db gatyával és 2 pár zoknival érkezett fel. Nadrágot meg polót/pulcsit egész évben csak egyet láttam rajta. A félév alatt 1x sem vitte haza az ágyneműjét kimosni. Enni egyetlen 1x sem láttuk, csak gumicukrot kólával. Na jó ez nem igaz mert év végén egyszer láttam, hogy hozott otthonról 2 szendvicset magával...
Megjegyzem ezek a dolgok nem a rossz életkörülményeivel magyarázandóak mivel a srác valami 100e ft-os színes iPod-al mászkált 2 évvel ezelőtt.
És akkor a lényeg. Az összes napja úgy telt, hogy reggel felkelt, benyomta a gépét és hajnal 2-3-ig felváltva nézte az animékat vagy quake I-ezett a neten keresztül 320x240-es felbontásban. Néha napján elment suliba is... nagy ritkán.
Szerintem ha a sráccal a félév alatt 20 mondatnál többet beszéltünk akkor sokat mondok.
Biztos nem ilyen az összes animés, de ez azért egy meghatározó élmény volt. :D -
Egyszer megnézettek velem egy rész. Majdnem sokkot kaptam és fél órára 40-et esett az IQ-m... A Barátok közt is egy erőltetés alkalmával hasonló hatást ért el. -
Hellsinget és Darker than Blacket láttam ha sorozatról van szó (mondjuk ezek rövidek, nemnagy cucc végignézni) ha meg film akkor láttam a Ghost in the shellt.
namegpersze hentai
-
Szinte függő vagyok, sorra töltöm és nézem a sorozatokat.
most is animét nézek :) -
fail? -
eddig csak a dragonballt (+z+gt) meg az elfen liedet láttam.
pokémont is néztem anno. -
ja, akkor inkább nézek nem normált. -
A kedvenc sorozataim nézem csak.
Bár ebből csak kettő van. A Dragon Ball-ra én is teljesen véletlenül kattantam rá a katonaság ideje alatt. Emlékszem mindig éppen pihenőidőben ment,és a katonatársaimmal mentünk kollektív DB nézőbe a TV szobába.
A másik pedig,amit ajánlottak,és nem bántam meg,hogy megnéztem az a Death Note. A többi nem érdekel... -
"A pokemon-gyártó stúdiót viszont mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül napalmoznám le."
úgy hívják: Nintendo -
Középsuli alatt sok osztálytársam rajongott a Dragon Ball-ért. Én meg nem értettem miért. Egyszer belenéztem, és meglepetésemre egész jól szórakoztam rajta. Tetszett hogy a "jókat" is csúnyán helybenhagyták. Pont jó időben volt, suli után kaja közben megnéztem egy-egy részt.
Persze a médiagépezet nem is nézte tétlenül, nem is nyugodtak amíg végleg le nem vették műsorról. Ez volt az egyetlen anime amit néztem, emellett még emlékszem egy hasonlóra, valami szellemdetektív gyerekről szólt. Pár részt láttam belőle, amit láttam nem volt rossz.
Általában nem nagyon vagyok oda az anime-okért, sőt a legtöbb inkább irritál. Túl sok részt a fentiekből sem láttam, de bejött ez a verekedős téma.
A pokemon-gyártó stúdiót viszont mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül napalmoznám le. :) -
ja és kihagytam a legjobbat: chowder :D -
de én most nem arról beszéltem ^^
amúgy meg dzsonibrávó, 3ed, finiászésförb, samurai jack :) (mondjuk ezek a jobbik fajtából) -
láttam már párat a jobbik fajtából -
A kedvenc sorozataim nézem csak. -
véletlenül annak van anime változata is
-
pindúr pandúrok -
mi számít normál rajzfilmnek? -
akirát meg ghost in the shellt láttam párszor, tetszettek, de sorozatot nem nézek -
de ez is egy fajta művészet, sok mondanivalóval. Sajna nekem nem jön be -
Gyakorlatilag teljesen hidegen hagy. Láttam egyet, a Ghost in the shell-t. Jó volt, de nem tette vonzóvá a műfajt. -
Fosak