127612
-
én valami spécin felszerelt mentőautót vennék, meg 1-2 kurvadrága orvosi műszert, ami jó nehéz, és nem tudják ellopni :) -
én is az állatokra és a természetre költeném azt a pár ezret. -
Sir Ny #40598 pont a felét, szép szám a 0,5. és kutya-macska-menhelyekre. -
Semennyit, mind megtartanám magamnak. -
Nem tudom megmondani. Túl hipotetikus a kérdés. Olyan 10-20%-ot biztosan, de ez nem feltétlenül jótékonykodás lenne. Ebbe nálam infrastrukurális fejlesztések is beleférnek ott ahol nagyon kellene. -
Pár ezer eurót biztosan. Beteg gyerekek megsegítésére vennék valamilyen kórháznak valami műszert ami szükséges nagyon , meg egy új helyiséget nekik ahol játszhatnak vagy több játék vagy nem tom ... a lényeg h olyan dologgal támogatnám őket ami segíti a testi és szellemi fejlődésüket. A játékokat meg azért mert lelkileg sokat jelenthet egy beteg gyereknek. -
szerezni egy olyan kereseti lehetőséget, amivel annyi pénzt kapok havonta, hogy mindenféle hiány nélkül tudjam felnevelni a leendőbeli 6 gyermekemet : ) (de 4-et minimum) . ehhez elég a 150millió. -
clio1616v #40592 jótékonyságról az a véleményem hogy nem pénzzel kell jótékonykodni, mert a pénzért nem csak élelmiszert vagy élethez feltétlenül szükséges dolgokat lehet venni, hanem feleslegeseket is és felesleges dolgokra nem adok pénzt senkinek, ha valaki a felesleges dolgokra van rászorulva oldja meg maga... gondolok itt az alkoholistákra drogosokra akik kéregetnek... nem tudom sajnálni, ha valaki függője lesz valaminek és azt nem tudja magának megteremteni...
meg amikor odajönnek kéregetni, hogy csak egy százas hiányzik a buszjegyéhez és látod rajta hogy már fél szemével a kocsmaajtót hesszeli...
abban az esetben jótékonykodnék ha a fenti összeg 100% biztonsággal több lenne mint az elkövetkező életem fenntartásához amire szükségem van, de akkor azt bárkinek odaadnám ami feleslegként jelentkezik a számlámon, nem érdekelne hogy akinek adom milyen célra fordítja mert úgysem ellenőrizhetem minden kiadádukat -
semennyit, mert nagyrészben nem oda kerül ahova kellene h kerűljön mert ellopják :| -

-
semennyit. mert manapság azt is el költik Mercedesre / Ferrarri bérlésére :D -
és mi jó álmod van? -
"Semennyit, mind megtartanám magamnak."
Elég lenne a családomnak a dolgait rendbe hozni, + a hozzám közel álló embereknek segíteni belőle. Nem olyan sok ez az 1 millió euró, ahhoz hogy csak úgy bárkinek adományozzak belőle. -
én a felét... nekem 150millió forint is elég ahhoz hogy beváltsam az álmaimat.
nem kell dupla ennyi... -
G_ArchAngel #40584 Harmadat, kizarolag allat es termeszetvedelemre, az emberek nem erdekelnek... -
extramagascsaj #40582 Pár ezer eurót biztosan, de azt is csak természetbeni juttatásokban (pl. gyógyászati eszközök, stb.)
A többit befektetném -
Semennyit, mind megtartanám magamnak.
-
én kb 1/10 et fordítanék. -
Teljesen hidegen hagynak. -
clio1616v #40578 nem érdekelnek a zongoraszemű kislányok iskolaegyenruhában, nem tudnak felizgatni...
meg a nevüketmondogató szörmókszörnyecskék sem
pika pika ^^ csúúú -
Az Aladdin mai napig etalon nálam. -
teljesen hidegen hagynak. -
mét4 -
ööö, de. -
Azigaz, de azért az original magyar rajzfilmeknek nyomába sem érnek.. -
disney-féle fos? már ne haragudj, de egy oroszlánkirályt vagy pocahontast százszor többe nézek akármilyen mai CGI borzalmat -
A disney-féle fos? -
egyetértek :) -
olyan sinten gyűlölöm őket hogy az valami eszméleten. és szerintem az anime függők között vagy némi hasonlóság de ezt inkább haggyjuk nem akarok senkit sem megbántani -
Fbn Lx #40568 lehet én vagyok a hülye, de nekem nem a johny bravo meg a samurai jack adja a "normális rajzfilmek" kategóriát, hanem mondjuk az Aladdin, az oroszlánkirály... -
Néha megnézek egy két részt ebből abból....inkább...bele-bele nézek.. -
nem, egyszerűen engem irritál a látványvilága az animéknek, nekem fizikai fájdalom nézni marutot, vagy ghost in the shellt, nemtom nekem szörnyűek a karakterek, a szemek, az akciójelenetek stb...
ezzel bővítem ki a #40522-t -
szurop #40565 Küldtem privátot, mert jó napom van ma. -
Nekem se jön be a szavazó, valami gondja van, na de:
Szeretem az animet, annyira nem izgat hogy mindent megnézzek, meg folyton azt töltsek. Van pár amit néztem régebben Animaxen. Mostanában csak a Shaman King-et a Jetixen, az nagyon ottvan ;)
Ui:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki tud összes Shaman King részt magyarul letölthetö verzióba az írjon privit :p -
double fail -
nekem se jön be semmi -
Nem jön be a szavazó...Meg semmi :S
nem tom milyen válsazllehetőségek vannak,de nézem őket..Régebben faltam a sorozatokat,mára már csak meg meg nézek egyet.Amik most ujak jönnek,azokat nézem,3-4et egyszere,Bleach hetente...Nem tom,h aki aszondja h hidegen hagyja,az Pokémonon kivül látott-e már mást?vagy csak "túl öreg" már és előtte sose nézett ilyet és már nem érdekli..