127612
-
clio1616v #40640 szerinted véletlenül olcsó a telek és a ház ott? -
Semennyit, mind megtartanám magamnak -
Legalább az 1/3 -át, kb. 330 ezer eurót.
mondjuk ki tudja hogy gondolkodnék ha tényleg lenne :D -
Semennyit, mind megtartanám magamnak, befektetéseket indítanék belőle, és ha már látható hogy megy mindegyik üzlet, akkor adakoznék. -
szerintem meg eleinte mindenki csak saját magával, a saját jólétével foglalkozna, meg a családjával. És utána, ha marad, akkor esetleg adna egy keveset jótékony célra :D -
Semennyit, mind megtartanám magamnak. -
Semennyit, mind megtartanám magamnak. -
jah, nem tudtam, h betegekről van szó :) -
hát végül is egy karibi hajóúttal valóban meg lehetne gyógyítani akárkit
-
amit később mások is használhatnának? 
tehát pl muterodat nem fizetnéd be egy karibi hajóútra? :D -
Rundstedt17 #40630 Először semennyit,hanem befektetném,megsokszoroznám.Aztán miután megalapoztam az anyagi biztonságot,adakoznék,főként infrastruktúra javítására..Idősebb koromra meg még inkább ezzel halhatatlanná téve a nevem:D.... -
zotja #40629 manapság már az is jótékonyság ha a családnak adsz belőle :D -
mint mindig... -
semennyit
ha valamelyik hozzátartozómnak szüksége lenne valamire, amit később mások is használhatnának, akkor persze igen -
jó, ez már csak szőrszálhasogatás -
Pár ezer eurót biztosan, de inkább többet. Az 1/3adát viszont azért nem. -
tudod vannak akik szombat reggel nem tudnak fórumozni egy forró kávé mellett, hanem húzzák az igát éhbérért/utcán ébrednek/intenzíven fekszenek/stbstb -
ez olyan 280 millió forint - olyan 80 elmenne a saját és család gazdasági meg lakáshelyzetének rendbehozására, olyan 150-et rábíznék értelmes befektetőkre, hogy ne legyenek később nagyobb anyagi gondjaim, 50 meg jótékonykodásra - az olyan 180ezer euro. Kevesebb, mint az 1/3-a, de oda nyomtam.
persze a valóságban teljesen másképp menne, de álmodozni jó :D -
clio1616v #40622 meg mellé kapol jószomszédokat :DD ingyé -
ez már felér egy összeesküvés elmélettel xD majdnem NWO topic :D -
Hydroceph #40620 Semennyit, mind megtartanám magamnak.
Nekem is jóljönne némi help, mégis mindenki szarik a pofámra..felőlem éhenhalhat mindenki. -
clio1616v #40619 a kérdésben az összeg kevés hogy értelmes választ lehessen adni :))) -
clio1616v #40618 el vagy tévedve... de nagyon
egy normális házat nem kapsz 25 millióból nem hogy tíz évig elélj belőle... mindennel amit felsoroltál -
szabolcsi vagyok, itt a telek sokkal kevesebből kijön. 25millióért itt már palotát kapsz :D -
mielőtt a parlamentbe jut 1-1 képviselő,addig különféle közgyűléseken meg mindenféle hivatalban kell melózni, nem is keveset, vagy ha ezeket nem is csinálta akkor is a saját hivatásán belül szép karriert kell előtte befutnia (pl. ügyvezető, vagy akármi) hogy a többi társa elismerje és támogassa a párton belül is
-
20millióból megvan a kertvárosi telek : D még 15ből rá a ház ;)
autó? normális mondjuk xyz a középkategóriából. 6millió.
hobbizenekar? az már nem vészes ezekhez képest. szóval a vége kb.
40milkacsoki. nem 20-25 :( -
"volna?" na gondolkozzunk mire is basztam el :D -
szerintem meg kötekedni akarsz.
hozod a szokásos formád... : /
miért lennénk eltévedve? a statisztika eddig pont azt igazolja hogy nem akarjuk kurvára se költekezősdire venni a figurát. mert mindenki spur. aki meg adna az is keveset... :D -
nah ne viccelj már:P
a következő 10 évben a célom egy kertvárosi ház, egy normális autó, meg egy hobbizenekar (meg persze feleség, gyerekek de ezt pénzzel inkább nem mérem).
ez olyan 20-25millió HUF-ból kijön... (ha hitelre, akkor még ennyi KP sem kell mire odaérek)
álmokra nem építek, nekem jó az életem így ahogy van, és jó úton haladok hogy ezeket a terveimet is megvalósítsam... -
Semennyit, mind megtartanám magamnak.
Egymillió euro korántsem egy beláthatatlan összeg. Nem fognék bele végeláthatatlan költekezésbe, az biztos.
A jótékonykodás szót ki nem állhatom. Van benne valami felsőbbrendűség-tudat. A különböző alapítványok, segélyszolgálatok és a hasonló ellenőrizhetetlen pénznyelők/mosók egy centet sem kapnának. Ha úgy alakul, fontos egészségügyi berendezésre vagy kisgyerekekhez kötődő dolgokra (játszótér, stb...) szívesen költenék, de kizárólag anonim úton, ügyvéden keresztül. És nem pénzt adnék, hanem magát a szükségest eszközt/eszközöket szerezném be. -
Aki kemény munkával szerzi a pénzt, annak nem száll a fejébe. Melyik politikus is dolgozott keményen? -
ha nem dolgoznék meg érte, csak mondjuk találnám, akkor sokat
más opció nincs, mivel ha bármennyi pénzhez jutok, én azt elköltöm, el fogom költeni egyből, úgyhogy sose lesz 1 millió euróm, úgyhogy arra szavaztam, hogy legalább az 1/3-át -
BIZ0906 #40608 "Legalább az 1/3 -át, kb. 330 ezer eurót."
Ha nagyon rendes vagyok de azt is úgy, hogy én venném meg azt ami kell pl: kaja vagy műszerek és így tovább. -
clio1616v #40607 szerintem el vagytok tévedve :)
1 millió euróból szerintem senki nemcsak hogy nem jótékonykodna, de olyan hamar elbaszná minden csip csup felesleges kacatra, hogy észre se venné...
nem olyan sok pénz hogy ne lenetne elkölteni és még nem is feltétlenül luxus dolgokra -
mennyi zsidó van
-
"úgyse arra menne"
ha te adod oda akkor arra menne.
elmennél belőle mondjuk szerbiába. és adnál az éhezőknek élelmet belőle... :) -
Az egészet.
Vagyis attól függ, hogy honnan lenne 1millió euróm. Ha csak így az ölembe hullana hirtelen (lottó, örökség stb.) akkor tuti hogy azért kb 5%-ot elraknék zsebbe, befektetném hogy több lábon álljak... a többit eljótékonykodnám
Ha viszont kemény munkával keresném...hát nemtom akkor már lehet hogy a fejembe szállna a sok pénz, és egyre többet és többet akarnék, így megtartanám az egészet inkább (lásd. rengeteg politikus, stb.) -
zöldike manó #40603 semennyit megtartanám magamnak. És adnék a családomnak bőven belőle, hogy ne egyedül örüljek :) -
Egyéb opció miért nincs? Nem tudom én ezt így eldönteni, a másik fele meg az, hogy adódhat olyan helyzet hogy többet, még hát az sem mindegy hogy hova adakozok. -
Semennyit, mind megtartanám magamnak--> lopnak ígyis eleget a kis embertől, még azis az övék lenne... meg a lóf*szt :@ úgyse arra megy mint amire oda adnám -.-"