127612
-
Azért nem hiányzik mert ez nem jönne össze sg-n... -
"Nem hiányzik. Ide nem való a politika."
Egyes emberek képtelenek kulturált módon vitatkozni, ez pedig kifejezetten vita téma. Más környezetben jó lenne. -
Hiányzik. Szeretnék beszélni a témáról.
Értelme viszont nincs, kb. olyan, mint vallásról vitatkozni.
Flame jellegű. -
dugulj el... -
Hiányzik. Szeretnék beszélni a témáról. -
nehazuggymá -
egyéb:amúgy is néha szokott a beszélgetés politikai témájú lenni... -
Fbn Lx #40751 színesebb lenne az egész, ha lenne ilyen is. -
Hiányzik, bár ez csak kultúrált keretek között lenne igazán jó, sajnos úgyis elszabadulna a pokol. -
nem izgat a téma. -
nem hiányzik. épp elég szélsőjobb és szélsőbal vérpistike van a neten, ide ne tolják be a képüket -
hihi, az egy szomorú dolog amúgy, de az megint más hogy itt az sg-n nem sok értelme lenne -
Engem nem érdekel, úgysem látogatnám. -
Én szeretek a politikáról beszélni, szóval elvileg az elsőre kéne nyomnom, de szerintem az SG maradjon ettől mentes. Szóval kettes opció. -
nem érdekel -
Engem nem érdekel, úgysem látogatnám.... Hi-hi, egyébként a héten leszondászták, hogy a " magyarok elfordultak a politikától... -
nemérdekel -
hiányzik -
Hiányzik. Szeretnék beszélni a témáról. -
Lehetne beszélni róla, ugyanakkor az SGre nem való a politika, ezért a másodikra nyomtam. -
nem érdekel a politika. nem értek hozzá. ezért lenne jó hogy az akinek diplomája van és ért hozzá nem csinálna baromságokat.
amúgy meg elég szegényes egy kérdéés. -
DIESEL DOG #40737 Hiányzik. Szeretnék beszélni a témáról!
Ami itt folyik az a szabad vélemény nyilvánítás megcsorbítása!!!
Legalább külön kifejezetten erre a témára specializálódott topik lenne, de még az sincsen...
-
A legrosszabb esetből indultam ki. :) -
Szerintem sem kell politika. Végre egy hely, ahol nincs...:) -
Nem hiányzik. Ide nem való a politika.
minden máshonnan az folyik. Itt ne... -
Nem hiányzik. Ide nem való a politika. Szerintem eddig is ez volt az ami miatt normális és igényes fórum az ezsgé, és nem fröcsögőnyálú vérpistikékkel teli. -
Hiányzik. Szeretnék beszélni a témáról.
igazából ez így nem teljesen igaz, csak néha egy normál témánál bele lehet mélyedni, és akkor egyből jön, h no politics!! .. természetesen itt úgy is flameharc lenne, de van mikor normálisan is lehet tárgyalni :) (vannak csodák ^^) -
Úgyis flémbe torkollna az egész, szóval nem sok értelme lenne -
Engem nem érdekel, úgysem látogatnám.
-
néha lehet hozzászólnék 1-2 témához, de mindig csak köpködés lenne, azt meg olvasni se szeretem, nem h részt venni benne :)
szal jó ez így, h tiltott -
akarod mondani. egy albak és két tab ott felül... :C száni. -
F1re #40728 normális körülmények között lehetne topicja :D -
Úr Isten most mi van. Nem 1 hanem 2 ablak van megnyitva... Te jó ég...
-
Nem hiányzik. Ide nem való a politika. -
Unreal1942 #40725 Hiányzik. Akit nem érdekel az nem látogatja. Így sokan más fórumokat is kénytelenek vagyunk látogatni.
Sok fórumról száműzve van sajnos. -
rohadtul nem érdekel és beszélni se nagyon tudnék róla -
nem hiányzik -
hopsz az lemaradt hogy viszont szeretek róla beszélni :D de nem az SGn (nem szeretek sokat írni) -
Néhány női mell miatt még nem volt rendőrségi feljelentés az SG ellen - politika miatt volt :( ezért (is) lett betiltva, meg mert a politika főcsoportban volt egy zsák moderátor, és az is kevés volt - pedig akkor még nagyon kevés látogatója volt az oldalnak. -
Rohadtul nem érdekel.