127612
-
ba32107 #41236 nem -
Láttam már. Legalábbis furcsa fényt, ami érdekesen mozgott.
Mint egy meteor, elég gyorsan, hasonló pályán mint egy villám jelkép.
Nem vagyok UFO hívő, egyszerűen egy érdekes jelenség volt. Egészen biztosan van tudományos magyarázat rá.
-
Rundstedt17 #41234 Tény,nem érzés vagy hitt kérdése
-
2szer már láttam érdekes dolgot, de nem tudom, hogy UFO volt e...éjjel egy repülő valami állt meg az égen (1 lámpával és nem villogott), ott volt vagy 2 percig, aztán lekapcsolódott a világítás
és nem....nem szívok -
Éreztem
-
Nem de nem is érdekel. de nem zárom ki létezésüket.
-
Aki tagadja az kozejuk tartozik -.- -
Rundstedt17 #41229 Hülyeség az egész, mese mint a Yeti meg az ilyenek.
-
Rundstedt17 #41228 Észak-Korea -
nem bírtad ki, mi? -
Unreal1942 #41226 Jóféle anyag lehetett
-
Láttam már. (kommentben, hogy mit és hol)
uncsitesómmal nyáron éjszaka nézelődtünk a nyitott ablaknál, és akkor. Elég durva látvány volt. Egy fényes korong mászkált az égen cikk cakkban össze vissza :D.
Faterom is látott ilyesmit, de ő közelebbről is látta azt mondja (nem, nem vitték el, nem kell a szar poén :P) -
Hülyeség az egész, mese mint a Yeti meg az ilyenek. -
Nem, de nem is vágyom rá. félek
-
Unreal1942 #41222 Vannak szerek amik csodákra képesek. Minden egyéb csak legenda és remek üzlet. -
hogyne...lőttem is...egyiknek a feje a falon van
a másik meg a mélyhűtőben van,hétvégén gulyás lesz belőle -
Még nem láttam, de annyira nem izgat a dolog. Nem mondom, hogy nem érdekel, csak most nem vagyok bezsongva egy ufóra:D -
Hülyeség az egész, mese mint a Yeti meg az ilyenek.
Szóval 3-an már láttak ufot?
33%, jó arány :D -
Ettem is. -
Nem láttam, de nem is hiszek benne. -
marci9507 #41216 Még nem tudom, távol vagyok még ettől a dologtól. -
arab emírségek?
ott még azért is kapsz havonta vagy 300-500 ezret, mert férfi vagy. Több feleséged lehet, és a benzin olcsóbb mint a víz. Jó kis hely. -
ba32107 #41214 Hol? -
Már nem otthon élek, hanem...(kommentben kifejtem)
vettem lakást a pénzemen... ki van fejtve -
zöldike manó #41212 irány az albérlet!! -
Rundstedt17 #41211 Hát igen sokan csak egy normális egyszerű életre vágyunk,ahol van munkalehetőség és közbiztonság meg ahol élhetünk,nem hiszem hogy ez olyan nagy kérés... 
Van ahol alanyi jogon jár a lakás:)... -
Még ha szülőkkel élni ciki is valamilyen szinten, inkább maradok otthon amíg lehet, nem adósítom el magam 20-50 évre előre hitelekkel. ... -
F1re #41209 ha nem veszik el a házunkat adossagok miatt akkor remelhetoleg itt maradok :D szerencsere olyan a hazunk h 2 reszre van osztva tehat itt meg lennék 1 darabig -
Fbn Lx #41208 egyre jobban érzem mostanság, hogy mennyire álomvilágban élek
pedig csak egy igényes, kétszintes vidéki házat szeretnék egy domb/hegy oldalán, szép japán stílusú kerttel, és három gyerekkel :(( -
Fbn Lx #41207 ennek ellenére senki nem szidott semmit, és még csak a szemét sem csípte senkinek, szóval felesleges közbeavatkozni. -
Nem mindig engedik. Ráadásul a 10 éves futamidőnél az 5. évben eladva még a kocsi felét kell kifizetned, az autó talán ér annyit és nem maradt egy vasad sem. -
DIESEL DOG #41205 Még ha szülőkkel élni ciki is valamilyen szinten, inkább maradok otthon amíg lehet, nem adósítom el magam 20-50 évre előre hitelekkel.
Szüleimmel maximálisan jól kijövök, amit tudnak megadnak, de igyekszem magam anyagilag függetleníteni. Így is sokat költöttek már rám. Hála istennek van fix munkám is (családi vállalkozás, itt-ott kis fusi meló is bejön).
Lakás ügyben még nincsenek konkrét célok, de 25 éves koromig jó lenne már egy saját kis fészek is... -
a legutolsó néhány hozzászólás már nálam megrezegtette a lécet, ezért szóltam nekik, hogy állj, ráadásul nagyon elterelődött a téma a fent meghírdetett kérdéstől (lakáskérdés/kölcsönfelvétel -> politikai világképek összevetése) -
Olyat lehet csinálni,hogy eladod a kocsit,és a maradékot kifizeted.Apám asszem így adta el 2 kocsiját is. -
Á így már értem. Hát ez azért elég gáz, 10 éves futamidőről már kifejtettem a véleményem. -
Bocsi, hogy beleszólok, igazából csak 5 perc alatt fél szemmel olvastam át a dolgokat, de nekem nem tűnt úgy, hogy bárki is egymásnak esne. És ha szabad megjegyeznem ez a topik egy ritka hely az SG-n, ahol moderátori támogatás mellett sokszor amúgy az SG-n tiltott témákat is kibeszélünk. Volt itt már cigánykérdés és minden, előtte kérdeztem pár modit, hogy ha direkt odafigyelek rá, akkor mehet-e. Azt mondták, hogy igen, mehet, csak szóljak ha elfajul. Amiért megjegyzem az az, hogy ez a hely olyan szempontból is egyedülálló, hogy itt nem szoktak heves viták lenni, nem szokott összecsapni a két fél, egyszerűen csak elmondják az álláspontjukat. Szóval igazából ha kicsit elterelődik a szó sem szoktam közbelépni, mert flémelés és anyázás itt még sosem volt. Akik ide járnak tudják is ezt. -
A vásárlók ~70%-a veszi 10 éves futamidőre az autót vagy a motort. A maradék 30% rövidebb: 3-5 évre vesz, vagy kp-re. Kp-re főleg motort vesznek. -
Jaja ez a durva benne. De most akkor a felvett hitelek 70%a 10 éves? Vagy 70% vesz kocsit hitelre (ezt kicsit keveslem). -
Annak tükrében tartom soknak, hogy 10 éves a futamidő.
És 10 év múlva az a kocsi / motor, nem azt mondom, hogy roncshalmaz lesz... de viseletes.
Egy ingatlan esetében más (még a 10 éves is) - ennek ellenére, ameddig lehet, kerülném -, de ingóságra, ráadásul, ha a szerződés olyan, akkor hiába van meg az anyagi keret, akkor sem fizetheted ki hamarabb a hátralevőséget. Szerintem meredek. -
30% KPra veszi? Inkább ezt tartom durvábbnak. A kereskedők jobban szeretik a hitelre vett autókat, mert azon több a hasznuk.
10 éves futamidővel soha nem vennék autót, maximum 5 év. Mire letelik a hitel semmit sem ér a verda, 5 éves korában még talán át lehet ülni minimális ráfordítással egy másikba.