127612
-
Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen.
-
egyáltalán nem, nem nézek filmeket
vagy ha igen, azt is max tévében -
elmeroggyant #41594 Mondom én, hogy pesszimizmus és paszivitás. Meg egy kis depresszió. -
Elég szomorú, hogy ilyen sok smucig ember van.
Én sem vagyok egy nagy moziba járó, de évente van mondjuk 2-3 film ami igazán érdekel azt megnézem moziban. Az élmény is más moziban és a kedvenc filmjeim készítőitől sem sajnálom a pénzt. -
-
Hydroceph #41591 Egyáltalán nem, ott a torrent.
-
Hydroceph #41590 Ez nem igaz. Amit lehet megteszem, de nem fogok kockáztatni olyan dolgokat, amit nem szeretnék elvesziteni, ez szerintem természetes.
Fogalmazzunk úgy, hogy sokkal de sokkal több negativ dolog van az életemben. Persze örülök, ha találok az utcán egy 20ezrest, de annak már nem, ha utánna egyből rámjön 4 suttyo, hogy jol megcsapkodjanak es elvegyek. Inkább le sem hajolok érte. -
Gyakrolatilag csak haverokkal vagy randin. Vagy még akkor sem. Miért? Mert kritikán aluliak az új filmek döntő része. Ha valami jó filmet akarok nézni akkor a múltban kutakodom. Évi 2-3 alakalommal megyek, de volt olyan is, hogy majd 1,5 évig nem voltam. -
elmeroggyant #41588 Márpedig ez így első ránézésre egy gyengébb fajta depresszió. Passzív, pesszimista "úgysemteheteksemmit" felfogás. -
elmeroggyant #41587 Ez pont olyan, mint a fogorvos. A foghúzás gyorsan megvan, meg a fogfúrás is. Elviselhető fájdalommal.
Viszont a váróban üldögélve többször is átéli az ember ugyanazt a fájdalmat, mire sorra kerül. -
elmeroggyant #41586 Mert ahogy így elnéztem a profilokat jártomban keltemben, többségük még szinte gyerek. 15-25 év közötti fiatalok, tele indulattal, érzelmekkel, néha lelkesedéssel vagy anélkül, stb.; és hozzá persze nulla élettapasztalattal.
A másik fele meg a fél életét eddig a gép mögött töltötte. Nem ismerik a valódi világot. Filmeken, TV-ben és egyéb helyeken látnak, hallanak dolgokat, és itt meg az alapján próbálnak megfelelni a környezet elvárásainak. Nekik ez a hely az élet része.
De 99%-uk még nem szembesült a halállal. De még az élettel sem igazán. Nem is tudja, mit jelent igazán a halál, nemhogy szembenézne vele.
Így egyértelű, hogy hangzatos kijelentéseket tesznek, aminek a legtöbb esetben semmi alapja nincs. (Viszont roppant vagánynak tűnik. :) )
Ha szembekerülne egy ilyen valós helyzettel, teljesen más lenne a véleménye. -
elmeroggyant #41585 "mondja ezt az, aki nem mer családot alapítani a felelősség miatt."
1. Én nem látom, hogy a bátorság összefüggene az életcél nélküli léttel. De te biztos meg tudod magyarázni.
2. Nálam nem merés kérdése. Egyszerűen tudom, mi a felelősség, és elég van már így is a nyakamon. Nem akarok többet. Emellett túl egoista vagyok a családalapításhoz. Ha családom lenne, akkor tudom, hogy őértük tennék meg mindent, és önmagamat is feláldoznám értük. Így viszont önmagamért tehetek meg mindent, és nem kell osztoznom. És ez nekem jó. :)
Ez kicsit olyan:
"Én nem szeretem az uborkát, és nagyon örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném, pedig nagyon utálom."
:) -
ba32107 #41584 Egyszer fent, egyszer lent. Nekem is hasonló időszakom van már évek óta, nem túl sok örömöm van az életben, mégis bizakodóan tekintek előre. -
Hydroceph #41583 számomra* -
Hydroceph #41582 Én pl nem azt mondtam, hogy meg akarok halni...
Alap, hogy ha jön felém egy autó, félreugrok, nem depis vagyok..
De nem sokat számít nekem, célom nem sok, örömöm sem valami sok, probléma amik jelen helyzetben megoldhatatlannak tunnek, annal tobb..
Próbálkozok, de nem akarok csak azért élni, hogy a problemakra megoldast talaljak.
"szart se ér az élet" -
Egyéb: elsősorban család szerintem, azon kívül meg marad a fanatizmus, az is nagyon fontos. -
A második helyen állnak a depressziósok (Felőlem akár most is meghalhatnék.)...és ezeknek a fele még nem is tudja milyen a nagybetűs élet...
-
"Tengek lengek, csak éljem meg a holnapot, a többi nem érdekes."
Majd csak lesz vmi... :) -
Egyéb.
Karriert épÍteni/családdal lenni/hobby nak élni, de mindenféleképpen családdal tölteni a legtöbet.
De majd meglásjuk.Van még 10 évem:] -
Rundstedt17 #41577 Nem tudom miért hiszik egyesek hogy a halált ingyen adják fájdalom nélkül de tessék:"Bár sokak szerint a méreginjekció humánus kivégzési módszer, valójában rengeteg kétség merült fel alkalmazásával kapcsolatban. Az első probléma abból adódik, hogy az elítélt előkészítése akár 30-60 percet is igénybe vehet, ami komoly pszichikai nyomással jár együtt. A második probléma, hogy a nátrium-pentotál hamar kiürül az agyból, és az izmokban szívódik fel. Ez ahhoz vezet, hogy a szer beadása után kb. 20 perccel az elítélt magához tér. A helyzetet súlyosbítja, hogy a nátrium-pentotál hatását a pancuronium-bromid semlegesítheti, így az elítélt eszméleténél van, miközben megfullad. Ezt viszont, az izombénító hatás miatt, jelezni nem tudja. Az utóbbi években több olyan kivégzés is történt, ahol utólag megállapították, hogy az elítélt eszméleténél volt a második és harmadik komponens beadásakor."
A haláltól meg igaz nincs miért félni,de nem kell akarni vagy keresni. -
Te olyan vagy mint a Gyurcsók? Monitor mögül képes vagy diagnosztizálni az emberek lelkiállapotát? Szép teljesítmény.
Am. én szívesen meghalnék HA GYORS ÉS FÁJDALOMMENTES lehet. Pl. mint amit a halálraítéltek választhatnak Amerikában, injekció. Szépen lassan leáll a szívük. Azt olvastam, hogy olyan mintha elaludnának. De az ilyen akasztásoktól, meg "felvagdosom az ereimet emo style"-tól tényleg félek, ezek fájdalmas halálnemek. Alapvetően a haláltól nem kéne félni, csak a buta emberek félnek az ismeretlentől. Ahogy Tolkien írta: "A halál nem egy út vége hanem egy másik út kezdete." -
Rundstedt17 #41575 "Sok a hangember. Mondjuk monitor mögül nem nehéz. :)"
Itt majdnem mindenki az.Erről jut szembe az a szavazás amikor hogyha életfogytiglan és halálbüntetés között választania kellene hogy melyiket szenvedje el a többség a halálra szavazott én azért megnéztem volna hogy az a sok kocka milyen nyugodtan menne a saját kivégzésére:DDDD....ugyanez most nem bánnák ha meghalnának de valójában nem ez a helyzet,csak így itt könnyű rá nyomni:D -
egy adott hobbi
szerintem a család ugyis jön vele ha majd eljön az ideje viszont számomra elengedhetetlen hogy szenteljem vmi fontosnak is az életem ami nem a család, hanem egy hobbi -
Katarina 60 #41573 Család,szerintem ennél fontosabb nincs.
A munkám is fontos mert a család jobb megélhetését jelenti.
De csupán ennyi.A karrierjét mindenki addig építgesse amíg nem kötelezte el magát.Mert ha már gyerek is van ők a legfontosabbak. -
Buli buli hátán, amíg meg nem halok.
-
Amúgy család. Jó nagy, lehetőleg minnél nagyobb. -
"Tengeni-lengeni? A gyengék sajátja."
mondja ezt az, aki nem mer családot alapítani a felelősség miatt. -
ba32107 #41569 Én is meglepődtem, viszonylag sokan nyomtak arra... -
elmeroggyant #41568 Azért nem gyenge. 21% az, aki akár most is meghalna.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi az közülük, aki valóban szembe merne nézni a halállal. Gyanítom a 41 szavazóból egy sem.
Egy könyv jut erről eszembe. Naid Samat: Megdöbbentő mesék a halál völgyéből.
Ott az egyik novellában egy faszi öngyilkossági kísérletet követ el. De megmentik.
Utána felébred, és láthatólag belekeveredik valami zűrbe. És persze mindneki őt akarja kinyírni. Hol egy karddal hadonászó kínai elől menekül, hogy egy kivégzést néz végig, ahol utána őt üldözik. A végén ha jól rémlik elkapják, és könyörög az életért (bár erre nem emlékszem). Ekkor jön egy doki, és bemutatja neki a színészeket, akik az egészet megjátszották, és ezzel rákényszerítették, hogy küzdjön az életéért és akarjon élni.
A terápia drasztikus de hatásos volt. :)
Vajon azok, akik itt nagy mellszélességgel előadják, hogy ők már lemondanának az életükről is, vajon éles helyzetben, mikor az életük veszélyben van, mit tennének?
Elég nagy az arány. Mégsem látom azt, hogy hirtelen megnövekedett volna az öngyilkosok száma. Pedig ha valaki így odavetné az életét, az minek él még? Annyi de annyi lehetőség van ennek megoldására.
Sok a hangember. Mondjuk monitor mögül nem nehéz. :) -
ba32107 #41567 Lásd be, hogy az a kérdés bizony bőven volt annyira elvont, hogy nem lehet általános választ adni. -
Rundstedt17 #41566 nem tudom az olyan mintha azt mondtad volna tartod a szád,mert egyértelműen jelzi hogy nincsenek elveid.ennyi. -
ba32107 #41565 fail -
dettó :) -
extramagascsaj #41563 Egyéb
A karrieremnek és a családomnak. -
elmeroggyant #41562 Na, csak nem vagy te az az elvetemült, mint aminek mondtak téged. ;) -
elmeroggyant #41561 Mert nem te mész ott, hanem Rundstedt. -
elmeroggyant #41560 Komoly indok, mit ne mondjak.
Ezek szerint a kemény tanulás életet menthet. Következő életedben szerintem próbáld ki te is. :) -
elmeroggyant #41559 Akkor jó. -
5m0k3sh0w #41558 Egyéb
először ki szeretnék jutni az usa-ba dolgozni, aztán jöhet a család -
nemtom :D még úgy ellézengek...