127612
  • Broafka
    Nem adtam, az enyém!

Egyébként egyáltalán nem jó a motiváció. Régen adtak virslit és sört, meg még zenekarok is felléptek, most meg a westendnél kapnak el téged ilyen szöveggel, hogy: "te olyan megtermett vagy, adj vért!"
  • Zoli007
    Igen, egyéb okból. Egyetemen mert pontokat kaptunk érte a kolira, na nem mintha kelletek volna, mert tanulmányi átlag szerint amúgy is benne voltam a top 5% diákban, szóval volt pontom szarásig. Most meg csak úgy, lehet vele menőzni FB-n, meg akárhol. Ja, és kivizsgálják a véred, szóval már csak ezért is megéri elmenni. Nincs olyan, hogy önzetlenség, mindenkit motivál valami.

11
    Nem tudom, de szerintem nem.
  • Dzsini
    Elvileg csak elsőre kell "normális", utána nem szokott gond lenni - már bent vagy az adatbázisban, és személyi, lakcím + TAJ szám elég szokott lenni...

Ezekszerint van, ahol rigolyásabb az adminisztráció.
  • SzirmosSzisza
    Párszor próbáltam, de mindig elfelejtem, hogy fénymásolt taj kártyával nem engedik :/
  • Dzsini
    Igen, önzetlenségből, ötvenháromszoros véradó vagyok.

Következő nekem is a szeptemberi retro lesz :)
  • Blum
    Igen, mert egesz napra kaptunk igazolast es veradas utan ellehetett menni haza.
    Meg egyszer volt a kornyeken valami nagy busz baleset es TV,radio,ujsag kerte az embereket, hogy menjenek vert adni. En meg kurva jo arc vagyok es mentem...de igazolast masnapra mar nem adtak a snecik. :(

7-10

Passz..gondolom nem.
  • karajjj
    Fú de személyeskedő vagy baszd meg
  • Fresh Duke
    Leszarom.
  • HTS s3rg1nh00
    nem,meghallják hogy allergiás vagyok és már küldenek is a halál f@szára,pedig se gyógyszert nem szedek,semmi egyéb...viszont az AB- az jól jönne
  • tigeroo
    múlthéten adtam pont

legközelebb a szeptemberi retro véradásra tudok menni majd pont kijön az idő rá:)

5. alkalom volt még csak
  • Lacee86
    Ilyen vagyok, sajnálom. Tökéletes ember amúgy nincs, magamat meg legkevésbé tartom annak. Nem vagyok öntelt alkat, még akkor sem, ha ez itt a fórumon nem jön át. Lehet, h irigy vagyok a nálam sikeresebb emberekre, ebben viszont van igazság. Majd kinövöm, vagy én is sikeres leszek.
  • fonak
    Nem, mert lusta vagyok. Kicsit félek is tőle (volt már szívritmuszavarom, nem tudom, hogy kizáró ok-e).
  • jazzy
    Igen, meglepően érdekesnek találom a személyiségedet, ami abból áll, hogy mindenre ugrasz ha valaki jobb nálad, jobban él, keres nálad, okosabb nálad, de közben mindig neked van igazad, sohasem tévedsz és az univerzum is összefogott ellened azért vagy ott ahol. Viszonylag ritkán találkozok ennyire tökéletes mégis balszerencsés emberrel és mindig reménykedek, hogy ha válaszolok neked akkor kaphatok egy apró szeletet a benned rejlő titokból.
  • Lacee86
    Sztem te szerelmes vagy belém, vagy nem tudom most már ezt hova tenni.
  • clio1616v
    nem adhatok diabetes mellitus-szal és emiatt nem is adtam

évente 3 - 4 alkalommal vesznek tőlem vagy 12 mintavevő üvegbe vért a haemoglobin A1C felülvizsgálatokkor, illetve naponta 3 - 4 alkalommal mérem a vércukorszintemet

vért nem kaptam senkitől és nem is adtam senkinek
  • Dean Winchester
    nem mert félek tőle :D
  • Molnibalage
    Nem. Vagy alkalmatlan időben van vagy amikor a cégnél volt, akkor mindig egy kisebb betegség után volt, amikor nem adhattam.

Nem tudom.
  • jazzy
    Mind1, hagyjuk = valóban, tévedtem, csak nem írnám le a világmindenség kedvéért sem?
  • Lacee86
    Jó, én is. De... mind1, hagyjuk.
  • Renegade
    aki még volt sorkatona az tudja: két nap szabi, az két nap szabi :)
  • jazzy
    Aki sokat keres az egy szemétláda és hazudik, ez mindig is így volt.
  • jazzy
    Mert? Én is tudok netezni melóból.
  • Fbn Lx
    fú de irritáló vagy baszd meg
  • Fbn Lx
    kikérem magamnak, nekem a csomagolásra is szükségem van. 1 liter tejet nem akarok a saját szatyromba öntve hazavinni. vagy a számban tartani.
  • Fbn Lx
    a bankok menjenek már el a picsába most már
  • clio1616v
    azért szép, mert az igazságot nem hiszik el és ráadásul felháborodnak rajta, hogy miért mond ez ilyet :)
  • clio1616v
    ezzel mindenki így van

egyébként az itt feltett kérdések nem az átlagos emberekről szólnak, mert azt mindenki tudja, azokra a válaszokra vagytok kíváncsiak, akik valamelyik szélsőértékhez tartoznak

van aki csak kártyával fizet és van aki csak kp-zel

az, hogy vidibébi nekiáll panaszkodni, hogy nem kap elég fizut, az negatív tartalmú
    az, hogy én megosztom veletek, hogy pontosan hány forint van a pénztárcámba és mennyi euro, az pozitív tartalmú

számomra
  • Lacee86
    Akkor is trollkodik, amikor állítólag dolgozik. Sőt, vmelyik témában kifejtette, h milyen időbeosztása van egy nap. Abba bele sem férne annyi és olyan időpontú sg trollkodás, mint amit csinál. :)
  • videobaby
    sok ráérő ideje lehet.
  • jazzy
    Egy troll ezért trollkodik.
  • fonak
    Ha nálam van a pénztárca (abban vannak az iratok, bankkártya stb. is) akkor 1000-10000 Ft között rendszerint, ha csak nem épp felvettem pénzt (25-50 ezret szoktam kivenni atm-ből havonta 2-3x, hacsak nincs valami rendkívüli készpénzes vásárlás, akkor esetleg 100-at). Ha épp kifutok a kp-ből és van a kártyámon pénz, akkor kártyával szoktam fizetni (ahol lehet). Ezenfelül otthon van eltéve néhány tíz- vagy húszezres "vésztartaléknak" (max. 50 ezer körül, de inkább kevesebb szokott lenni), ha épp nem költöttem el azt is. Ha épp várok a pénzemre (számlásan dolgozok), akkor előfordul, hogy kölcsön is kell kérjek szülőktől. :/
    Csoportos beszedési megbízásom nincs, épp azért, mert kiszámíthatatlan, hogy épp mennyi lóvé van a számlámon, ha lusta vagyok elmenni a postára, netbankon teresztül fizetem be a sárga csekkeket (persze ezért vonják a tranzakció díját).
  • videobaby
    clio meg közben jót vidul mindenen?
  • jazzy
    Nincsen távol, elég beírnia bármit amit 3-4 ember nem tehet meg és máris virtuálisan elvágták a torkát :)
  • Lacee86
  • Dzsini
    Mi oka lenne hazudnia bárkinek? Úgyse ismeri senki.

Mi oka lenne igazat mondania bárkinek? Úgyse ismeri senki.
  • Lacee86
    Meg fele se igaz annak, amit mond, az is tuti. :)
  • Lacee86
    Nem szeretem a csoportos beszedést, mivel hadd döntsem el én, h mikor fizetem be a csekkem. Ráadásul sokaknak az is számít, h oh, van még pár nap a határidőig, akkor még kell a pénz másra addig, majd befizetem később.
    Arról nem beszélve, h az idősek ezt nem is fogják használni sosem, sőt, sokan kp-ban kapják a nyugdíjt.
  • tigeroo
    de a készpénzes fizetés árába is kalkulálja bele azt a 900 Ft-ot?
  • videobaby
    erre már rég rájött mindenki szerintem :)
    távol volt ez attól, hogy felidegeljen bárkit is. vagy nem?
  • Dzsini
    ... meg pontosan tudja, hogy mivel lehet itt nagyon könnyen provokálni a társaságot :)