127612
-
PC meg Playstation 3 -
PC + N-Gage -
G_ArchAngel #42014 iPhone pont tobb, mint eleg nekem jatszani... -
Unreal1942 #42013 PC!
Egyéb csak kényszerből. pl. fight night 4
-
PC -
PC. Semmi más. -
halgass RHCP-t -
Hydroceph #42009 Nem, és nem is fogok játszani semmin sem.
-
Nála legalábbis semmit nem jelent. Azért van ott, mert nem szereti hallani hogy tovább zengenek a húrok a nyak fölött, amikor rácsap a húrokra és tompít -
na a 20 pengetős hangszeres tudja esetleg hogy miért kötnek egyesek piros kendőt a gitár végére? úgyértem jelent ez valamit? mert nem láttam még pl sárga kendőt odakötve. -
Én a bass gitárt sosem szerettem,nincs hozzá fülem.Zenében is csak akkor hallom ha nagyon koncentrálok. -
aki vele (Andyval) is zenélt:
-
-
igen de tapasztalatból többet tanul valaki pusztán elméletnél -
Fbn Lx #42002 ugye, mivel különbözőek vagyunk, ezért a hibáink és téveszméink is különbözőek. Ezeket egy program nem fogja kijavítani, ahogy magunkban sem feltétlenül ismerjük fel őket, míg egy szakképzett embernek egyből van rálátása. -
személyes tapasztalat?
mert nekem is van, ezzel ellentétes -
Fbn Lx #42000 semmit nem lehet megtanulni az internetről, vagy könyvből. Kell valaki aki kijavít, pontosít, tanácsot ad. Tanár nélkül csak az alapvetően elméleti természetű dolgokat lehet megtanulni, a gyakorlatiakat soha. -
Ja most már le esett csak azt hittem kötekedni akarsz. :)
Ez a fránya üldözési mánia :D -
pedig magyarul van. mondtad milyen nehéz a trombitát, én meg erre válaszoltam :P -
Igen, ezt nem értem.. -
milyen érdekes hogy épp a trombitára válaszoltam ezzel :P -
Én a trombitáról, fuvoláról és szaxofonról beszéltem. :) -
szóval mondhatjuk hogy a klarinét puszta megszólaltatása pénzbe kerül. na most rinyálj :p -
Amúgy vuvuzelan meg akarok tanulni játszani
-
Jaja, vannak ilyen érdekes hangszerek :) -
bezzeg a klarinéthoz mindig cserélni kell a nádat! :p -
Hát persze, biztos kitaláltam :) -
á, azt csak jól kell fújni :p -
Csak a tényeket közöltem 
Amúgy meg nem, nem kell mindenkinek... -
És ez miért olyan szomorú? Mindenkinek zenésznek kell lennie? -
-
és ez miért olyan szomorú? -
korrektebb ha pedálról effektezek, mint erősítőről:D
amúgy ezek a számok csak példák voltak, tudok többet is:DD de ez már nem ebbe a topicba tartozik:) -
234böl 100an szavaztak a "Nem, és nem is fogok játszani semmin sem."-re
-
Nekem mindegy milyen gitár van azokban a számokban:P Csak azért,mert ebben a 3-ban tiszta hangon szól,ami amúgy engem nem érdekel,vegyek akusztikusat?:D -
nothing else matters, one, unforgiven-ben clean gitár van FAIL
majd a creeping death + hit the lights-hoz kell disortion!:D
(bár ezek sokkal könnyebbek, mint a fenti 3 dal) -
Én kapásból olyan gitárt vennék,amihez jár erősítő,és abban van torzító.Tanulás közben úgy még mondhatnám azt,hogy metált játszok:D -
én fél éve kezdtem gitározni, full nulláról, semmi zenei hátterem nem volt:D
de nagyon élveztem az elején és főként metallica-t játszok... (pl. nothing else matters, one, unforgiven 1...) ezeket már eljátszom, mindenki azt mondja, hogy fél év alatt, tanár nélkül, hihetetlenül jó vagyok:) de én szeretnék tanárhoz járni, mert én nem érzem magam még jónak. Mindenesetre az elején nagyon küzdöttem, hogy egyáltalán legyen min játszani, nehezen összekapartam a lét, első klasszikus gitár, aztán pár hónap múlva szorgos gyűjtéssel egy elektromos gitár, most meg effektekre gyűjtök:D de nagyon élvezem, naponta 3-4 órát gitározok és az elején csak a youtube-ban bízhattam. Aki meg gondolkodik azon, hogy elkezdje-e én azt ajánlom, hogy feltétlenül, mert megéri, nagyon jó szórakozás:) elsődleges cél az élvezet! -
ezzel egyetértek :) -
Mindenek előtt azt kell megtanulni hogyan kell fújni, mert ez nem olyan mint a lufi. 2 hétig haza se vihettem a hangszert csak az elején található "fúvókát", mert amíg azt nem tudtam megszólaltatni addig felesleges volt a trombita. Meg kellett tanulni a szájtartást stb, igen fárasztó. Aztán jöttek a fogások. De rendesen edzeni kell, nagyon nehéz 1 magasabb hangot megszólaltatni. 5 évig trombitáztam, de ha a kezembe adnának most 1 trombitát valószínűleg annyit tudnék rajta játszani mint 1 kezdő, vagy annyit se és nem a fogások miatt. :)