127612
  • Győri Devi
    PC meg Playstation 3
  • LoDMaSt
    PC + N-Gage
  • G_ArchAngel #42014
    iPhone pont tobb, mint eleg nekem jatszani...
  • Unreal1942
    PC!
    Egyéb csak kényszerből. pl. fight night 4
  • zsutyesz
    PC
  • Molnibalage
    PC. Semmi más.
  • 89
    halgass RHCP-t
  • Hydroceph
    Nem, és nem is fogok játszani semmin sem.

• Aquir
    Nála legalábbis semmit nem jelent. Azért van ott, mert nem szereti hallani hogy tovább zengenek a húrok a nyak fölött, amikor rácsap a húrokra és tompít
  • Kicsikiraly
    na a 20 pengetős hangszeres tudja esetleg hogy miért kötnek egyesek piros kendőt a gitár végére? úgyértem jelent ez valamit? mert nem láttam még pl sárga kendőt odakötve.
  • milk4
    Én a bass gitárt sosem szerettem,nincs hozzá fülem.Zenében is csak akkor hallom ha nagyon koncentrálok.
  • Aquir
    aki vele (Andyval) is zenélt:

• Csuhai G
  • Aquir
    igen de tapasztalatból többet tanul valaki pusztán elméletnél
  • Fbn Lx
    ugye, mivel különbözőek vagyunk, ezért a hibáink és téveszméink is különbözőek. Ezeket egy program nem fogja kijavítani, ahogy magunkban sem feltétlenül ismerjük fel őket, míg egy szakképzett embernek egyből van rálátása.
  • Aquir
    személyes tapasztalat?
    mert nekem is van, ezzel ellentétes
  • Fbn Lx
    semmit nem lehet megtanulni az internetről, vagy könyvből. Kell valaki aki kijavít, pontosít, tanácsot ad. Tanár nélkül csak az alapvetően elméleti természetű dolgokat lehet megtanulni, a gyakorlatiakat soha.
  • Bruk
    Ja most már le esett csak azt hittem kötekedni akarsz. :)
    Ez a fránya üldözési mánia :D
  • Aquir
    pedig magyarul van. mondtad milyen nehéz a trombitát, én meg erre válaszoltam :P
  • Bruk
    Igen, ezt nem értem..
  • Aquir
    milyen érdekes hogy épp a trombitára válaszoltam ezzel :P
  • Bruk
    Én a trombitáról, fuvoláról és szaxofonról beszéltem. :)
  • Aquir
    szóval mondhatjuk hogy a klarinét puszta megszólaltatása pénzbe kerül. na most rinyálj :p
  • Rockynhooo
    Amúgy vuvuzelan meg akarok tanulni játszani
  • Bruk
    Jaja, vannak ilyen érdekes hangszerek :)
  • Aquir
    bezzeg a klarinéthoz mindig cserélni kell a nádat! :p
  • Bruk
    Hát persze, biztos kitaláltam :)
  • Aquir
    á, azt csak jól kell fújni :p
  • jackcsabi
    Csak a tényeket közöltem
    Amúgy meg nem, nem kell mindenkinek...
  • [HUN]FaTaL
    És ez miért olyan szomorú? Mindenkinek zenésznek kell lennie?
  • jackcsabi
  • Rockynhooo
    és ez miért olyan szomorú?
  • mike0013
    korrektebb ha pedálról effektezek, mint erősítőről:D
    amúgy ezek a számok csak példák voltak, tudok többet is:DD de ez már nem ebbe a topicba tartozik:)
  • jackcsabi
    234böl 100an szavaztak a "Nem, és nem is fogok játszani semmin sem."-re
  • bardocz
    Nekem mindegy milyen gitár van azokban a számokban:P Csak azért,mert ebben a 3-ban tiszta hangon szól,ami amúgy engem nem érdekel,vegyek akusztikusat?:D
  • tigeroo
    nothing else matters, one, unforgiven-ben clean gitár van FAIL

majd a creeping death + hit the lights-hoz kell disortion!:D
    (bár ezek sokkal könnyebbek, mint a fenti 3 dal)
  • bardocz
    Én kapásból olyan gitárt vennék,amihez jár erősítő,és abban van torzító.Tanulás közben úgy még mondhatnám azt,hogy metált játszok:D
  • mike0013
    én fél éve kezdtem gitározni, full nulláról, semmi zenei hátterem nem volt:D
    de nagyon élveztem az elején és főként metallica-t játszok... (pl. nothing else matters, one, unforgiven 1...) ezeket már eljátszom, mindenki azt mondja, hogy fél év alatt, tanár nélkül, hihetetlenül jó vagyok:) de én szeretnék tanárhoz járni, mert én nem érzem magam még jónak. Mindenesetre az elején nagyon küzdöttem, hogy egyáltalán legyen min játszani, nehezen összekapartam a lét, első klasszikus gitár, aztán pár hónap múlva szorgos gyűjtéssel egy elektromos gitár, most meg effektekre gyűjtök:D de nagyon élvezem, naponta 3-4 órát gitározok és az elején csak a youtube-ban bízhattam. Aki meg gondolkodik azon, hogy elkezdje-e én azt ajánlom, hogy feltétlenül, mert megéri, nagyon jó szórakozás:) elsődleges cél az élvezet!
  • z99999
    ezzel egyetértek :)
  • Bruk
    Mindenek előtt azt kell megtanulni hogyan kell fújni, mert ez nem olyan mint a lufi. 2 hétig haza se vihettem a hangszert csak az elején található "fúvókát", mert amíg azt nem tudtam megszólaltatni addig felesleges volt a trombita. Meg kellett tanulni a szájtartást stb, igen fárasztó. Aztán jöttek a fogások. De rendesen edzeni kell, nagyon nehéz 1 magasabb hangot megszólaltatni. 5 évig trombitáztam, de ha a kezembe adnának most 1 trombitát valószínűleg annyit tudnék rajta játszani mint 1 kezdő, vagy annyit se és nem a fogások miatt. :)