127612
  • Cat 02 #42376
    Hm, én még nem láttam, de biztos szép. Csak a régi fajtát ami ki nem találjátok de régebben volt.
  • xxxpaulxxx
    Tetszik, de nem tudom minek kell új érme.
  • Benny04
    Nem rossz, de lehetne jobb is.

Én a diósgyőri várnak jobban örültem volna :(
  • G_ArchAngel #42373
    majd kenegetem...
    litvan lanyokkal, ha asszony nem banja:-)
  • poppe
    a papírt kurvagyakran kell cserélni, és az drága
  • FZoleee
    Igen, tetszik, szép, de amúgy felesleges.
  • elitehun
    A nemi gondot kezelni kell XD :P
  • G_ArchAngel #42369
    lol...

ne'mi gondom van :P
  • tigeroo
    írd már le hogy "némi gondom van" :DDdd
  • G_ArchAngel #42367
    Nem akarlak elkeseriteni, sokaig en is igy gondoltam, de pl. a litvan lanyok kozott sokkal nagyobb a magyar szemnek klasszikusan szep lanyok aranya...
    Valojaban nem is ismerek ronda litvan lanyt (oke, csak 8-at ismerek, de egyiket sem rugdosnam ki az agyambol...).
  • elitehun
    Ja tisztára olyan mint a vadnyugati kocsmákba XD
  • zsutyesz
    Tetszik.
  • SötétBarom
    Nekem bejön. Másrészt tök jó érzés, hogy kettő érméért lehet kapni egy sört :DDD
  • SötétBarom
    Iritykecc, keci?

[kettőtől dolgozik estig
  • poppe
    és te mit csinálsz? kitartott vagy?
  • SHADOWEYES7
    őőőőőőőőőőőő...
  • tigeroo
    szerintem az a gáz, hogy mindenki a másikra keni...

nekem 2 lánytesóm van (otthon tehát 2 férfi és 3 nő van)

apám és énis nagyon jól tudok főzni, takarítást is elvégzem bár rühellem (ki nem? csak valaki lustább mint a másik)

ha dolgozik egy nő akkor be kell osztani az időt (#42359 külön tisztelet)

veled értek egyet...
    sok olyan nő van aki bmw helyett inkább babakocsit tolna.
    dehát valamiből meg kell élni, ez van.
  • SötétBarom
    Ez mér lenne robot? Az én barátnőm például szívesen főz, megcsinálja a házimunkát is (igaz néha kicsit hisztizik miatta :D), és mellette dolgozik. Ezért cserébe, én minden nap felkelek vele (fél 8, pedig aludhatnék minden nap délig), elviszem dolgozni, ha ráérek érte is megyek, és bemelegítve elviszem neki az ebédet minden munkanapján (meg valami meglepifagyit mellé). :)
  • predator1982
    neked az a szomorú, hogy egy nő nem otthon robotol mint egy házirabszolga? és nem nyalja ki éppen a pasi seggét? sztem meg ez a szomorú....
  • Motoroj
    Látom te is így vagy vele.

Fbn Lx: tökéletesen egyetértek veled.
  • Bruk
    Vagy amint kicsengettek az utolsó óráról mennek a kocsmába (de előfordul hogy még iskolában bealapoznak a délutánhoz és az estéhez).
  • N1ggA
    Istenem kérlek dobj valakit mellém ebből az 1%-ból, aki ráadásul jól is néz ki :)
  • jackcsabi
    Egyet értek. De már nem sok reményt látok a régi példa visszaállására... Legalábbis nem mostanában.
  • Fbn Lx
    és most adjak hálát az égnek, hogy a természet, a társadalmi rend felborul, eltűnnek a speciálisan férfi és speciálisan női feladatkörök, ahol mindenki törekszik a teljes egyenjogúságra?
    Tudod miket termel ki magából egy ilyen nézetekkel felvértezett társadalom? Nemi identitásukat elvesztett "szabad gondolkodású" embereket.

És az ilyen véleményeknek köszönhetjük azt, hogy haladhatunk ezen a gyönyörű úton.

Egyébként persze, hogy a férfi ezekben segíthet, ha a nő megkéri. A nő is segíthet, ha a férfi megkéri. De kérem, őrizzük már meg a nemek sajátosságait képességükhöz mérten.
  • Motoroj
    Ha igazán szeretjük egymást, akkor igen. Az én életem. Nem a barátaimé, szüleimé.

Persze ehhez hozzátartozik, hogy mániám Skandinávia, és ehhez az ottani emberek nagymértékben hozzájárulnak (nem a bevándorlókra gondolok).

Szóval adott esetben nem lenne túl nehéz a döntés, azt hiszem nem kell magyarázni.
  • jackcsabi
    Ezt a férfi ugyanúgy megteheti, már el lehet rugaszkodni a régi sémáktól.
  • jackcsabi
    "de elsődleges szerepe a családban a gyerekekkel való foglalkozás, nevelés legyen, meg az, hogy ha este hazaérek, az asztalon várjon a vacsi"
  • Fbn Lx
    milyen dolog, és mit is akarsz mondani
  • jackcsabi
    Csak tudod ez a dolog már nem feltétlen csak a nök feladata lehet
  • Fbn Lx
    amíg fedél van a fejem felett, van mit ennem, és van mit magamra vennem télen, addig én bizony itt maradok.
    Akik meg életképesek ezen a földön, és a sok pénz reményében mégis külföldre mennek, azokat megvetem. Mert sajnos nem a buta ember fog kimenni külföldre, hanem a műveltebb, aki az országot építhetné
  • Fbn Lx
    "de elsődleges szerepe a családban a gyerekekkel való foglalkozás, nevelés legyen, meg az, hogy ha este hazaérek, az asztalon várjon a vacsi"

hát hallod, ha találsz ilyen nőt...
    erről a nők 99%-ának manapság egy nagybüdöslófaszt a véleménye. Szomorú.
  • N1ggA
    Képzeld, mind a 2 szülőm tanár, anyám osztyályfőnök is. Igaz, hogy délután otthon is dolgoznak, de hétvégén nem nagyon kell, ráadásul az EGÉSZ NYÁR szünet nekik
  • predator1982
    sok a rizikó benne, nagyon átgondolnám a dolgot, hogy jó döntést hozzak
  • TheRock18
    kimondta,hogy egy tanárnak sok ideje van?
    elvagy tévedve
    a tanárok még hajnali 2-kor is dolgozatokat javítanak,egy osztályfőnöknek pedig még ennél is több dolga van...
  • N1ggA
    Olyan munkát szeretnék a jövőben, ami mellett van időm a családomra is, az ilyen munkákkal meg általában nem keres sokat az ember, lásd: tanár
  • jackcsabi
    De ha nem csak éppen hogy megélni szeretnél, hanem esetleg olyan dolgokat kipróbálni/költeni rájuk amiket szeretsz, akkor nem elég...
    Úgy is lehetsz boldog, ha közben gazdag is vagy, a kettö nem féltétlen zárja ki egymást.
    Az meg, hogy valaki gazdag nem feltétlen egyenlö a bunkósággal, nagyképüséggel...
    Én örülnék ha gazdag lennék, nem vennék semmi olyan dolgot ami miatt mindenki azt gondolná hogy én vagyok itt a "nagy ember", ha pedig tehetném segítenék azoknak akik szükségük van rá...
    Plusz csak a pénzhiány tart vissza az önmegvalósításomban...
  • N1ggA
    persze, hogy nem mind az, de azért én mégiscsak maradnék itt lent, ha lehet
    bár ha véletlen elvégzem a műszaki egyetemet, lehet, hogy nem fog sikerülni :)
  • tommygear
    az a zárójeles rész fontos volt
  • TheRock18
    ez így nem teljesen igaz!
    de én ezért szeretném kipróbálni a gazdagságot,hogy megmutassam,hogy "igen baz..meg én gazdag vagyok,de mégis segítek a gyengéken,megszánom a kéregetőket és a drága autóm nem jelent nekem elsőbbséget az utakon"
    tehát megszeretném mutatni,hogy attól,hogy valakinek van mit a tejbe aprítani,nem biztos,hogy egy köcsög,bunkó,tajparaszt zsugori sznob alak :)
  • N1ggA
    hidd el, hogy nekem nem kell annyi pénz
    ez a baj ezzel a világgal, hogy minden a kurva pénz körül forog. régen örült az ember, ha volt mit enni vacsorára, de legalább boldogok voltak, most meg bazmeg mindenki örök elégetlen és képtelen elfogadni azt, ami van, és a célja az, hogy keressen minél több pénzt
    leszarom a pénzt az igazat megvallva. most sincs, nem is kell, jó ez így nekem, és ha lenne pénzem, csak elkurvulnék, zsugori és sznob lennék, többnek érezném magam a pénz miatt, pedig tudom, hogy nem vagyok az. nem akarok ilyen lenni