127612
-
Headshot -
Sosem lenne szabad kiengedni őket.
Mehetnek a kőfejtőbe. -
Tarkólövés. -
romcsika #42654 Az biztos, hogy az áldozatban örökre nyoma marad! Elítélem azokat az embereket, akik gyerekeket bántalmaznak, hiszen ők még kicsit, őket óvni kell! -
ha nem hagyna hidegen a dolog, kisebb esélye lenne, hogy a te gyerekedet érje ilyesmi. -
Hol vannak azok a gyerekek??
-
Unreal1942 #42651 Kasztrálás mindenképpen. -
xxxpaulxxx #42650 Ha az én gyerekemet molesztálná tuti megölném... amúgy meg hidegen hagy a dolog... szemmel kéne tartani őket... -
Nem kizárt. -
Sosem lenne szabad kiengedni őket -
Egyéb:
Minden esetben a büntethetőség maximumát kiszabni rájuk, kedvezményes szabadulásból kizárni őket és természetesen "szemmel tartani" szabadulás után, ami működő dolog Pártfogói felügyeletnek hívják. Viszont olyan szankciókat bevezetni, hogy pl. havi 1x jelenjen meg a pártfogónál, ha elmulasztja ismét börtönbüntetést kapjon fegyház fokozatút (legszigorúbb), vagy lakhelyelhagyási tilalmat.
-
nem az hogy jó , de még ember sem. -
Egyéb.
Nem tudom, de valami olyat amit örökre megemlegetnek... -
5m0k3sh0w #42644 a csöves cigánygyerekekből nem lesz jó ember -
BIZ0906 #42643 Egyéb. Levágni a faszukat! 5cm-ként! -
így is van -
jah,mama2 elvesztené a szüzességét...vagy legalábbis a segge xD xD -
mind2 fél élvezné :D -
hozzá se mernek nyúlni sztem...az enyingiek állatok... -
ejj..ilyennel ne viccelj...az a halálnál is rosszabb lenne :'( xD xD -
Egyéb.
Mama2-vel össze kell őket zárni. -
"Egyéb" vagy "Sosem lenne szabad kiengedni őket."
De véleményem szerint meg kéne ölni őket. Nem érdekel hogy betegség.
De ha életük végéig börtönbe maradnak akkor kedves cellatársakkal kell őket összezárni (pl.: olyanokkal akiknek még nincs köcsögük vagy asszonyuk bent..).
De persze tegyük fel hogy lehet kezelni, meggyógyul de valamilyen oknál fogva visszaesik és tönkretesz még 1-2 életet... -
Sztojkával is viccesen bánnak az őrök...
-
Hát tesó, nekem a párom mondta, aki szihológus. Nekik ezt tanították az egyetemen.
Én inkább neki hiszek.
Tény, hogy van olyan is, amiről te írsz, de nem az a többség. -
bizony-bizony
a pedokkal,meg a gyerek,esetleg (anya/feleség) gyilkosokkal elég keményen bánnak bent... -
-
attól még lehet kezelni őket -
hát nem tudom... talán majd egyszer feltalálják -
tom235 #42629 Az is lehet, hogy sosem lehet előállítani. A rák ellenszerét is már rengetegszer megtalálták, mégis milliók halnak meg benne. -
btw, valami nem stimmel a scripttel, Firefox mindig összeomlik mikor megnyitom... -
2 év alatt nem lehet előállítani egy ilyen gyógyszert sztem.
meg róma se egy nap alatt épült... -
tom235 #42626 2007 es cikk. Szóval,ha valóban gyógyszerrel gyógyítható lenne, akkor már nem lennének pedofilok sem gyilkosok, mert már gyerekkorban ezt ellenőriznék, nem? De mégis vannak. Valamint ez kiválóan bizonyítja azt is, hogy nem neveltetésből adódó, hanem genetikai probléma áll fent ezeknél az embereknél. -
-
börtönben sem szeretik őket amúgy. ha megtudják, hogy pedofília miatt kerültek be, akkor elég keményen "bünteti" őket a többi rab is -
-
tévhitben élsz...
pont ezaz,hogy a hányatott sorsú emberekből lesznek jó emberek
a kis elkényesztetett gyökerekből lesznek a pedók,gyilkosok,stb.
mivel anyu/apu mindent megad,de leszarja a gyereket valójában..
higyj nekem tudom miről beszélek -
ezt olvasd el. meg mindenki más aki leakarja lőni őket. -
kémiai kasztrálás is létezik, ami nem visszafordíthatatlan. ha időközönként ellenőrzik, hogy rendszeresen bevette-e a gyógyszert + pszichiátriai vizsgálatnak vetik alá, akkor ez egy járható út lenne szerintem. -
"Ugyanúgy kezelni kéne őket"
Csak ott a bibi, hogy nem lehet "gyógyítani" a pedofilokat! -
Ez a kasztrálás / kivégzés is szép elképzelés, csak mindig fent kell tartani az esélyét annak is, hogy mi van, ha valakit tévesen vádolnak meg - amire már volt pár példa az idők folyamán...