127612
-
ez bő válasz volt :D -
nem... -
senkit sem hívok vissza. ha fontos, majd felhív újra. -
van/volt rá okom,hogy így cselekedjek
egy párszor megfenyegetnek téged a tavaly barnultak,és neked is lesz rá okod hidd el :) -
attól még telefonban bemutatkozhat, nem?
látom sok embernek van üldözési mániája :Ddd -
Ha ismerem a számot,visszahívom.
Letiltott számot,meg akkor se veszek fel,ha megtehetném. -
Ha ismerem a számot, visszahívom. -
attól függ...
ha többször is keresett, de csak később veszem észre (pl. nemvolt nálam telefon stb.) akkor visszahívom, de amúgy nem, ha fontos akkor keres még -
Csak azt veszem fel es hivom vissza akit ismerek. -
Visszahívok mindenkit. -
Ha ismerem a számot, visszahívom.
Most negyed 9-kor és este 10 előtt pár perccel hívogatnak folyton, de nem tom ki az, csak annyit ír ki, hogy magántelefonszám
-
Senkit sem hívok vissza. :D -
ba32107 #42725 Mivel még vécére is viszem a telefonomat, ezért szinte lehetetlen hogy ne vegyem fel. Ha mégis, akkor van pár ember akiket mindig visszahívok, többieket soha. -
Attól függ, hogy ki keresett. -
mindenkit, mivel szakmámból eredően ha nem hívom lehet hogy sok pézt bukok..ezért inkább hívom.. -
Senkit sem hívok vissza.
Majd vissza hív, neki fontos, nem nekem. -
Attól függ, hogy ki keresett. -
senkit -
Ezt jól sejted. -
clio1616v #42718 sokat beszélsz keveset mondasz -
Szerintem mindkettö jó ^^ -
jóféle :D -
Fbn Lx #42715 egyéb:
ha valaki felnőtt létére megdug egy 12 év alatti lányt, akkor a lány szülei dönthessenek afelől, hogy le akarják-e a vágni a pedofil farkát. -
Fbn Lx #42714 ő viszont bejövős :ASds -
Mi bajod vele?:D -
-
Fbn Lx #42711 a pedofil a fejletlen kislánytestre utazik. neki meg már mellei vannak, így kiesett
amúgy nem szép lány -
-
-
(ezt már 1/1 leírtam egy másik topicba, de pont passzol)
Akkor ezért volt ismerős szöveg:D -
-
Na az ilyennek nem kell esélyt adni... -
Ezt jó volt hogy leírtad. Nem éltem tévedésben, de jó leírva látni. -
Dugnám
-
-
Én nem szabom meg senkinek hogy mit tegyen vagy mit ne. Azt is tudom hogy egy-két fiatal lány elég durván tud kinézni. Annyi biztos hogy pár szabályt mindenki felállít magának. Nálam ezek között van hogy 18-on alul nincs csajozás. -
lsd. Prison Break - T-bag :D -
tirpitz #42700 Ne haragudj, de ez nem így van... Sokszor írt ide sok ember ezzel kapcsolatban téves dolgot, meg jobb is ha mindenki tisztában van vele, hátha eszébe jut majd az iskola mellett sétálva:) Ha valaki 12. életévét be nem töltött személlyel közösül, akkor az alapból erőszakos közösülés, ha van beleegyezés a gyerek részéről, ha nincs. (Kivéve ha a 12 év alatti gyerekről alappal feltételezhette, hogy elmúlt 12. Ilyen esetben általában megrontásért felel.)
Erőszakos közösülés csak nő és férfi között történhet meg (közösülés jogilag: nemi szervek érintkezése közösülés szándékával, tehát nem szükséges a behatolás). Azonos neműek esetén a szemérem elleni erőszak állapítható meg. Itt nem közösülésről, hanem fajtalanságról (közösülés kivételével minden súlyosan szeméremsértő cselekmény, amely a nemi vágy felkeltésére, vagy kielégítésére szolgál) van szó. A többiben lényegében megegyezik az erőszakos közösüléssel. Aki 14. életévét be nem töltött személlyel, annak beleegyezésével közösül, arra (rendszerint, mert van ellenpélda, lásd fent) a megrontás vonatkozik. Fiúval, lánnyal szemben is elkövethető, és a tettessel azonos neműek és különneműek is lehetnek. Tehát ugyanaz a szabály vonatkozik rájuk: így nem jól tudod. A megrontásnál számít az elkövető életkora. Ha elmúlt 18, akkor a közösülésért és a fajtalanságért is felel, ha fiatalkorú akkor csak a közösülésért. (Ha tehát egy 17 éves egy 13 évessel pettinggel, akkor nem követ el bűncselekményt, ha elmúlt 18, akkor igen. Közösülés esetén mindegy az elkövető életkora.) Egyébként ha az elkövető menthető tévedésben van a sértett életkorával kapcsolatban (sértett kijelentése, testi fejlettsége, stb. miatt), akkor mentesül a büntetőjogi felelősségre vonás alól. Tehát, ha valaki 14. életévét betöltött személlyel, annak beleegyezésével közösül (különneműek), vagy "tesz mást" (különneműek és azonos neműek), akkor nem követ el bűncselekményt. Szülői beleegyezés pedig nem kell ehhez, ez tévhit: Hogy menne, írásos szerződésben, vagy közjegyző előtt? "Alulírott xy beleegyezek, hogy kislányom közösüljön pistával?" :) bocs, hogy hosszú lett, meg off is, de legalább így senki nem fog odaállni ma este a 17 éves barátnőjének az apja elé, hogy engedélyt kérjen a szexhez...
(ezt már 1/1 leírtam egy másik topicba, de pont passzol) -
5m0k3sh0w #42699 barátnőnek jó a 20+, dugni jó a 16 is -
ba32107 #42698 Ez egy paródia, de kurvajó :D