127612
-
Igen, kiskölyökként volt szép az élet - már nem jó. -
DIESEL DOG #43016 A gyermekkorom is szép volt, a mostani életem pedig méltó folytatás.
És még milyen jó lesz nyár végére... jaj de várom már...
-
Még nem múltam el 14. 

nem akartam má arra nyomni hogy nem érdekel, a jelennek élek :D ezé 1el fölöttire kattintottam :D -
clio1616v #43014 nem, megvan -
Igazából már nem vagyok gyerek de felnőtt sem. A gyerekkorom változó volt, egyszer lent aztán fent és néha kicsit többször lent. Ez most is így megy. Nem panaszkodom, lehetett volna sokkal rosszabb.
"Átlagos gyerekkorom volt, most is átlagosan érzem magam."
Erre szavazok bár nem teljesen van így. -
3. -
Nem. -
Még nem vagyok annyira nagy,de hiányoznak a régi szép napok amikor még nem voltam full kocka...Igaz,mostmár szerencsémre nem vagyok annyira függő mint voltam.XD -
Igen, kiskölyökként volt szép az élet - már nem ANNYIRA jó.
-
A gyermekkorom is szép volt, a mostani életem pedig méltó folytatás. -
gen, kiskölyökként volt szép az élet - már nem jó... -
átlagos gyerekkor, szar felnőttkor -
Volt ami jó volt benne, de van ami nem hiányzik. Az ember felnő. Ez a természetes. Akkor a felelősség nélküli élet volt, de korlátozott lehetőségekkel. Mindkettő megváltozott. -
Hiányzik a gyermekkorom.
A a kisfiúknak azért jó mert az a legnagyobb gondjuk hogy a zöld vagy a zöld legyen a kedvenc színük. A kislányoknak meg azért jó mert az a legnagyobb gondjuk hogy a rózsaszín vagy a babakék legyen a kedvenc színük.
és ezzel mindent elmondtam. -
ba32107 #43003 Átlagos gyerekkorom volt, most is átlagosan érzem magam. -

-
Okés apu.
-
dugunk?
-
Még nem múltam el 14.
-
Nem érdekel, a jelennek élek.
-
Még nem múltam el 14. -
Jobb volt gyereknek lenni, de azért most sem rossz.
-
Rossz volt gyereknek lenni, de mostanra egyenesbe jöttem. -
A gyermekkorom is szép volt, a mostani életem pedig méltó folytatás. -
Már ha erre irányult a kérdés ... -
Még most is lehet hivatalos kulcsot szerezni, teljesen legálisan, ingyen használhatod egy évig. -
Most hogy van a Windows 7 mikor jár le? -
Xp van a saját gépemen, ezen a közös gépen Linux. Meg könyvtárban is. -
G_ArchAngel #42989 Teged sem az agyadert fognak elrabolni...
-
Ízlések és pofonok. :) -
Szerintem SP2-vel lett rendbepucolva, bár már SP1től is használható volt, de a 2k számomra még mindig jobb volt. -
Az biztos hogy az XP a megjelenésekor kiábrándító volt. Egy hétig sem maradt a gépemen. De az SP1-el szerintem nagyon is használható lett.
Én úgy látom az XP egyszerűen jól sikerült. A legtöbb felhasználó egy jól kezelhető rendszert kapott, ami sokak igényét kielégítette.
Akinek ez kevés volt, az talált magának alternatívát, ha kompromisszumokkal is. -
Csak azért lett népszerű mert sok ideje volt elterjedni. Ha az XP SP2-től egy külön néven adták volna ki, akkor az XP lenne a legszarabb (talán még a MEnél fosabb) OS. SP2-ig egy határ szar volt az egész, win2k-t használtam míg lehetett. -
tom235 #42984 Mondjuk ezt nemtom miért neked válaszoltam :) -
tom235 #42983 Xp-t használok. Volt már fenn a gépemen a windows 7 és a vista is, de igazából számomra semmi újat, érdemlegeset nem tudtak nyújtani. Igazából csak a helyet foglalák fölöslegesen. Szerintem az M$ ott hibázott (marketingben), hogy az sp2 után az xp túl jó lett, így most nem tudja eladni az új oprendszereit. Ha mondjuk a windows me után jött volna a vista, akkor lehet hogy nagy sikere lett volna. -
Azért az is sokat rontott a helyzeten hogy az XP nagyon népszerű lett.
A Vistának a további sorsa lesz igen kétes. -
2,5 év lesz, mert előrehozták az új OSX miatt. Jövőre tervezték, az pont 3 éves életciklus lett volna (mármint új verzió nélkül, mert a támogatás azért tovább tart). -
Azért elég gyorsan kiadták a Win7-et a Vista megjelenésétől számítva.
Igazából már a Microsoft sem titkolja hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Vista, ezért kellett mielőbb egy olyan verzió ami kielégíti az igényeket. -
Egyáltalán nem dobták gyorsan piacra, mindig 3 év volt az életciklusa egy terméknek. (95->98->ME) (NT4->2k->XP) kivéve az XP és a Vista között, ott egyéb okokból csúszott ennyit. -
Rengeteget bajlódott a régebbi programokkal és a Vista driverekkel.