127612
-
Ítélkezni azt te is tudsz...szokás kisbarátom...megszokás... ;) -
visszaolvastam, látom az van, hogy idegesít...hát engem nem idegesít a dolog, sok kórházban várják a vesédet, ostobaság azt hinni, hogy az öv nem menti meg az életet...
...de ha még se, és kirepülsz a szélvédőn, ne adj isten úgy okozol balesetet,...és tegyük fel, hogy emiatt mondjuk pont az én hozzátartozómnak...ott helyben taposom ki a beled zavaróka... -
akkor mi? sznobság? -
clio1616v #43173 autóban bekapcsolom beidegződött -
clio1616v #43172 tegnap pólóban rövignadrágban puma cipőben és bukó+kesztyűben mentem ki
izgalmasabb na ^^
van egyfajta feelingje amikor 190-re gyorsulsz 7sec alatt :D a kis rovarak már csikarták a kezem :D -
Ne általánosíts...nálam ez nem menőség kérdése. -
dieselG #43170 Igen, mindig.
Aki meg nem, az meg meg is érdemli. -
Ne személyeskedj és ne idiótázz,ameddig én is megadom a magadfajta unintelligens előembereknek a nekik nem járó tiszteletet.
A másik meg az,hogy ne próbáld a saját érveidet erőszakosan másra erőltetni.
Kérj a szüleidtől egy etikett könyvet,hogy érvényesülni tudj a világban ott,ahol nem, csak vulgáris parasztok élnek... -
hm...szóval eddig arányaiban 100 emberből 10 nem kapcsolja be...jah, hogy pont ez a tíz általában meg is hal az utakon...így megy ez, légy menő, ne kösd be az övet! Legyél te az utak sztárja! -
na hát mindegy örülj neki h te bekötöd magad -
Vagy nem... -
Igen, mindig.
Mikor csak pár száz méterrel arrébb megyünk akkor minek? de ha hosszabb útra akkor mindig. -
mindig, nem értem mi ebben az ördöngősség, hacsak nincsen foshatnékod, vagy előredőlési kényszered, esetleg púpod akkor annyira nem lehet kényelmetlen... -
mindig -
persze nekem jöhetnek meg akarnak is sokszor de sokszor elég 1 kis manőver h elkerüld a balesetet mert sztem a legtöbb hiba ebből van -
vkinél igen, vkinél nem:D uncsitesómnál nem, viszont egyik ismimnél igen(addig el se indul:D) -
A biztonsági övet nem is igazán magam miatt kötöm be (nyugodt, higgadt, dinamikus vezetőnek tartom magam), inkább az utakon közlekedő sok bal*asz és szőke nő miatt.
Egy idióta hibájából én nem leszek nyomorék. -
Lehet hogy azért estél el mert túl lassan mentél. A sebességnek stabilizáló hatása is van.
A rutinpályán először lökdöstem a bójákat, minden ív iszonyú kicsinek tűnt. Aztán gyorsan rájöttem az ízére, a végén már egészen kis ívekben ment, a szlalomnál pedig nagy gázzal sokkal könnyebb volt. -
Igen, mindig.
-
első -
tom235 #43156 Egyéb: Van, hogy kisebb útra megyek csak, 1-2km a helyi tesco-ba vagy ilyesmi. Ott nem szoktam, egyébként mindig. Amúgy volt, hogy rendőrt láttam, biztonsági övem nem volt bekapcsolva. Le se szarta. Sőt villogott is nekem, lemondott az elsőbbségéről. -
Én egyszer mentem le Bringával a bringaúton a Lágymányosi hídon a pesti oldalon. Épp csak annyira volt vizes az aszfalt, hogy csillogot. Ahogy kanyarodtam kicsúszott alólam a bringa.
Csepelen bringázva is megtörént ez egy kerszteződésben, pedig kb. 15-ös tempóval, ha mentem. Csak azért nem lett komoly baj, mert esete 11-12 fele elég gyér a forgalom. Csepelen a szemközi sávon sinán átcsúsztam és a padka fogott meg... -
cargame #43154 Ismerem az erzes :P mikor egy eve egy robogoval kanyar bevetelekozben akkorat doltem h a motor felkaroclta az aszfaltot szo szerint es nekem a terdem kaszablta fel az aszfalt :D + egy kamion is szinte keresztul ment akkor rajtam :S na azota nem ultem semmilyen motorjarmuvon :) -
Ehhez szerencse is kell, mert ha más okozza a környezetedben a balesetet akkor mi van? Lehetsz akármilyen spíler, te is szarban vagy. A sok köcsög száguldozó ezt nem fogja fel. -
Ez is elég érdekes egy elv. Az ország legbalesetveszélyesebb részén nem kötöd be magad? Miért? Bárhol érhet baleset. -
Csak ha kirepülsz a kocsiból és más eltalász akkor mi van te idióta?
Az aki nem kapcsolja be az övet súlyosan sérül és ő foglalja le az életmentő kapacitást mikor lehet, hogy a kevésbé sérültnek is kelleme mentőhelikopter, de azt a faszkalapot viszi el, aki nem kötötte be magát.
Gratulálok.... -
Igen, mindig.
-
igen,rászoktatott annó a oktató...
meg mostanában kaptak csekket,meg figyelmeztetéseket faterék,meg a többi rokon és ismerős... -
hát hidd el tudnék mesélni
-
Jah,mindig,csipog a kocsi,meg amúgyis. -
mindíg -
ó a kis különc 10%os szupermenreflexes :) -
mindig. -
mert az emberek 90%-ka nem tudja hirtelen felmérni a helyzeteket nekem még 1 koccolásom sem volt pedig sokat vezetek évi kb 50000km-t -
ja, és azt nem is mondtam, hogy aki mellettem / mögöttem ül. annak is kötelező becsatolnia magát, és szólok is mindig induláskor hogy "csatold be magad"
nem hiányzik nekem hogyha belémjön valaki akkor mellettem haljon meg az akiket szeretek... -
vinnyog a kocsi ha nincs bekapcsolva szal igen, mindig. -
ldavid #43141 van amikor igen, van amikor nem (rendőrtől függetlenül), tehát nem tudok mire szavazni -
Értem,de hidd el,ez azért van,mert így szoktad meg,hogy az öv tart is. Én vezetek 12 éve,de nem kell hogy tartson az öv. Sem erősebb fékezésnél,sem a kanyarokban. Sajnálom,ha azzal veszélyeztetek más emberi életeket,ha nem kötöm be saját magam,de akkor sem vagyok hajlandó rászokni,mert idegesít.
-
addig felelsz a saját életedért amíg kazasztánba mész a sivatagba és 1000km-re senki tőled.
nem vagy bekötve, karambolozol, kirepülsz előre, valaki emiatt satufékezik, a mögöttelévő belerohan / elrántja a kormányt elüt néhány gyalogost stb.stb.stb.
rohattul nem csak a magaddal játszol.
vagy csak egy egyszerűen nagyobbat kell fékezned, és leveszed mellel a kormányt?!
espec én nemtudok úgy vezetni hogy nemvagyok bekötve, nem mondom hogy versenypályának használom az utakat, de a jogosítványszerzésnél is odaírta megjegyzésnek a vizsgabiztos hogy " fiatalos, tempós, sportos, de ésszerű " : )
innentől kezdve nem kötöm be magam nálam úgy néz ki hogy egy kisebb kanyarba nagyobb sebességgnél áthuppanok az anyósülésre?! vagymi?
konkrétan, az öv nem csak azért van hogy baleset esetén megvédjen, hanem hogy ott tartson abban a nyavajás ülésben miközben vezetsz. -
pedig pont ott van a legtöbb eset-bal az ilyen ütközések nem halálsoak. de szinte mindennap vannak.