127612
-
Bmx01 #43216 passsz -
200 kicsit túl van a megengedett sebességhatáron. 120 balesetet még túl lehet éli vele sőt, ha a te autód a nagyobb és nehezebb akkor még nagyobb relatív sebességet is.
Egyik munkatársam pont múlt hét péntekem mesélte, hogy pár éve valami japán autóval mentek valahova ami elég nagy is volt. Frontálisan nekikment egy idióta baromarcokból álló társaság cirka 130-cal, ők 90-nel mentek, de szar és régi autóval. A munkatárs az anyúsülésen volt, a főnöke vezetett. Ők saját lábon szálltak ki és a 30 perc múlva érkező váltás autóval a főnök továbbvezetett. (Higgadt pasas lehetett.) A másik autóban ülő egyének nem kapcsolták be az övet. Nem sok maradt belőlük.. -
A helyzet az hogy te estél neki. Előtte nem mondott rád semmi rosszat. -
Az ízületeknek igen jót tesz, de legalább másnak nem okoz gondot. :)
Mióta havert láttam egy csúszás után (40-el kereszteződésben meglökték, nem adták meg neki az elsőbbséget), és láttam a jobb combját meg a felkarját, azóta nekem nem kérdés. Rövidnadrág és póló a strandra való. -
Milyen érvrendszer az, hogy mások életét szándékosan veszélyezteted? Nekem ennék a pontnál valahogy elszáll a jólneveltségeb. Bocs. A hülyékre és baromkra allergiás vagyok. -
Ezért utazok én kamionnal ha tehetem xD
azért ha ott bekötöm az övem és frontálisan találkozunk egy személyautóval mi bajom ha lesz ha utána még nem vágjuk fejtetőre a kamiont vagy találunk el egy fát? merevítőbe teszik a nyakam max, ostorcsapás sérülés vagy mi a rák. De ha két kamion összemegy frontálisan az azért már kicsit húzósabb, vonattal se lehet jó találkozni, na meg 10-15 méteres szakadékokba repkedni:D -
clio1616v #43210 nem kell autóba ülni és nincs ilyen probléma...
aki fél a haláltól az ne csináljon semmit...
különben is honnét tudod hogy nem jó meghalni.. haltál már meg? -
Igen, nekem ez a véleményem. Nem lenne kedvem 1 zacskóba a zsebembe szarni. -
Persze, ha beléd mennek akkor is ezt mondod? -
ja, jobb kirepülni és meghalni
-
igen mindig -
Ez tényleg nagyon okos volt
-
nem kell ütközni -
Pedig az az igazi
-
Lol,azért én nem berregtem
-
igen
ahogy beülök
gondolkodás nélkül -
Mint a szomszéd hülyegyerek, megy az utcán biciklivel, motoros bukósisakkal és berreg is hozzá. -
be -
Mindig. -
Én bukót,kesztyűt,meg kabátot vettem fel.Engem is néztek az emberek
-
clio1616v #43196 amikor fiatalabb voltam haverommal felvettük a motoros bukót és úgy mentünk a városban :D volt csodálkozás meg közfelháborodás a pirosnál :DD -
Én volt,hogy motoros ruhában bicikliztem
-
Ha gyakran mennék kétszázzal,akkor nálam alap lenne a sportülés+5pontos biztonsági öv.Biztos drága,de egy esetleges borulásnál is megtart rendesen,nem úgy,mint a sima. -
Cat 02 #43193 Egyéb: néha igen, néha nem. -
És motoron is mindig felöltözök ahogy illik. -
Na,még egy "tényközlő". :) -
Csak ha rendőrt látok. -
hagyjátok már, ha egyszer így szokta meg. majd megszokja a tolószéket is ugyanúgy -
Általában, igen -
már mondtam..te veséd, nem az enyém :) -
Igaz,az "idegesít" az nekem sem lenne észérv,de nem tehetek róla. Csak őszinte voltam. ;) -
Elnézést,hogy engem idegesít...
-
Nincs autónk. De ha netalán beleülök egybe bekötöm magam ha eszembe van.
Amúgy meg az is cuki ha ütközésnél úgy megfog a biztonsági öv hogy a beleidet kettévágja, pár csigolyádat elmozdítja, aztán hónapokig nem tudsz járni és jó pár évig vagy örökké 1 zacsiba kakilsz amit a zsebedben hordasz..inkább a halál. :)
(ezeket nem kitaláltam, ez megtörtént 1 nővel) -
am most olvastam el a többi lehetőséget és ott van hogy "Csak ha rendőrt látok." :D ez a legnagyobb majomság meglátod a rendőrt elkezdesz kapadozni az öv felé tuti kiszúrja a rendőr -
elmondhatod a véleményed, csak észérv nélkül jóhogy felkapjuk a fejünket:P
ez nem játék
csak féltünk
-
Csak leírtam egy tényt. -
Ennél a hozzászólásodnál kicsit több értelmet néztem ki belőled az eddigiek alapján. Majd ezentúl bekapcsolom,az jó lesz nektek? Megnyugszik a kis lelketek? Nehogy a szélvédőt kitörve röptömben épp a nagymamátokat fejeljem le a tűkanyarban...
Ennyit arról,hogy elmondhatom a saját véleményemet támadások,és ítélkezések nélkül... :))) -
Fegyelembe kell venni hogy nem mindenki megy 200-al városon kívül... -
meg speciel nekem az autó pittyeg folyamatosan ha nem kötöm be magam és eléggé idegesítő :D -
Igen, mindig.
És sztem a biztonsági övnek csak a városba van haszna azon kívül meg már sztem baromság mármint akkor is hordom persze, de ha 200nál elszállsz akkor már édesmindegy hogy a mezei szar 3 pontos öv rajtad van vagy nincs... városba tökéletes hirtelen fékezésnél (satu fék) megfog hogy ne harapd be a kormányt vagy az üveget ne fejeld be meg kisebb koccanásnál megfog hogy ne repülj ki, de nagyobb gixxernél már nem sokat ér