127612
-
clio1616v #43336 és ha tükörbe nézek se egy förtelem "jön vissza" -
Öltöny / szép ruha / egyenruha (pl. a munkám követeli)
Hétköznap este 6-reggel ~6-ig de az utolsó időpont változó
Utána Ami tetszik, azt hordom.
-
még mindig nem használsz vesszőt így értelmezhetetlen a mondanivalód.
továbbá hogy jön ide hányás? -
clio1616v #43333 miért olyan szépet hánysz? ^^ -
ami kényelmesen érzem magam, és ha tükörbe nézek se egy förtelem jön vissza.
amúgy meg hangulatfüggő... -
a munkám követeli hogy sportosan öltözzek :) -
clio1616v #43330 hogyan? gyorsan... -
clio1616v #43329 kötsd be az ülés mögött... -
Ami tetszik, azt hordom. -
bringás?:DDDd műszálas trikó vagy mi? -
ergo ami tetszik?
énis szoktam metallica vagy subscribe pólóban járkálni néha. -
Ami tetszik, azt hordom.
Egyik nap Harcos póló,fekete nadrág Tisza cipő,másik nap pedig Retro póló Gas farmer Adidas cipő szóval amihez kedvem van^^ -
ami tetszik
póló/hosszú ujjú ing (feltűrve), az ing néha elegánsan betűrve:)
farmer/rövidnadrág
cipő -
Ami tetszik, azt hordom.
farmer
tiszacipő
tí sört -
Máshogy, kommentbe kifejtem. -> bringás... csak az a baj hogy így emberek 90%-a emonak néz... de leszarom
-
cargame #43321 A zenei stílusom szerint. (rocker, diszkó, emo stb.) + Ami tetszik, azt hordom +
Sportosan + Divatot követem / környezetem diktálja = ezek osszesege , keverese :DD
-
A zenei stílusom szerint. (rocker, diszkó, emo stb.)
-
Sportosan szeretek,a divatot utálom,így nem is figyelem. -
emo -
Ami tetszik, azt hordom. -
Sportosan. -
G_ArchAngel #43315 most japanra gyurok, mert sok jo csaj van a suliban:-)))
-
G_ArchAngel #43314 az outdoor kb. a satorozos, hegymaszos The Northface es tarsai, casual (vagy streetwear) outdoor ami annak latszik, de nem szivessen cseszned szet a sziklakon:-)
ugyanolyan feluletes dolog, mint az Audi Q7 vagy BMW X5 - terepjaronak nez ki, de senki nem megy vele sarat dagasztani, mert draga:-) -
Milyen ez az outdoor, meg casual outdoor?! -
Mindenki noticed, hogy vágod az English szlenget obviously. :) -
G_ArchAngel #43311 Suliba altalaban vmi egyszeru (farmer, polo, jumper), fotozni mindig vmi outdoor, amiben lehet fetrengeni is, ha a latoszog megkivanja. Ha valahova megyek (pub, haverok, vasarlas, koncert, muzeum...) akkor casual-outdoor mix, ami elegans, de sportos is.
A baratnom utalja, de sajnos rossz szokasom, hogy bevalt termekeket vagyok csak hajlando felvenni: utcara - Timberland, Tommy Hilfiger, suliba - Puma, Levi's, Timberland, fotozashoz - Timberland -
Bakancs, fehér fűző, sarkantyú, fekete gyakorló, fehér ing, fekete mellény, nadrágban vipera, boxer, kés, néha egy könnyű szoknya + blézer.
-
Ami tetszik. Semmi különleges. Farmer vagy vászon nadrág. Rövidujjú ing vagy visszahajtott hosszúujjú ing. Ha hűvös van alatta poló. Ennyi. A színválasztékkal lehet játszani. :) -
légzsák csak bekötve ér valami, vagy pedig kitörik a nyakad -
Ha ő meghal az nem baj, csak mást ne nyírjon, ki. Így vagyok a motorosokkal is, had menjenek, kell a donor, csak mást ne nyírjon ki. ;) -
Ja. Ah hozzá hasonló észlények halnak meg a balesetekben vagy lesznek nyomorékok. -
Anyád nem kapott családi pótlékot és egybet soha? Orvosi ellátást sem kaptál soha? Tömegközlekedést diákként nem használtad? Iskolába sem jártál? Stb. Ezek mind államilag dotáltak. -
A légzság önmagában nem fog meg, nem arra van tervezve, hogy öv nélkül megfogjon sőt, öv nélkül csak súlyosbítja a helyzetet. Bírom az ilyen hozzállást...
És, ha más lök neki akkor mi van? -
ezt a szöveget öcsééém 

azért megnéznélek egy 50-es tempónál ha belédszállnak 150-el, mennyit fog érni a légzsákod ha nem vagy bekötve...de már egy kisebb koccanásnál is otthagyhatod a fogaidat a kormányon és a légzsák valszeg ki sem nyílik -
értem, mivel nem sokat utazok busszal (évente 0x) így nem tudhattam :D ha utaztam volna és megkopogtattam volna az üveget tuti rájöttem volna ^^ -
a normál igen, de ami vészkijárat vagy mi a tököm,amit azzal a szar kis kalapáccsal ki kell ütni, az igen csak szét repked -
vagy az csak extra? mert én úgy vettem a ventot hogy minden ablak rajta ilyen ragasztott szar :D tehát nem igen vagdos szét senkit -
azok nem biztonsági üvegek? mint a szélvédő... -
Igen, mindig.
Buszos dologhoz:Buszokon az ablak még egy veszélyes dolog balesetnél. Az a pár négyzetméter üveg igen szép sérüléseket tud okozni. Egyik ismerősöm is részese volt egy balesetnek. Busz felborult, aztán ahogy lecsúszott az árokban, még egyszer átfordult. Na ugye ami vészkijáratnak megnevezett ablak, az sokkal másképp törik mint a normál autóüveg. Na annak a szilánkjai majdnem fejbe szúrták a srácot. Az mentette meg hogy a fülén volt a fülhallgató(nem az a kis fülbe dugós, olyan régi batár nagy) és abba állt bele a szilánk,és csak kicsit a fülét sértette fel. Az arcát viszont csúnyán összevagdalták,valamint a lábába is állt egy darab. az is ha olyan eret talál el,végzetes is lehetett volna. -
Fbn Lx #43297 csak buszra sajnos nem kivitelezhető, mert lelopják a cigányok. vagy elvágják.