127612
-
clio1616v #43376 csak olyan ruhát veszek fel ami nagyon minőségi anyagból készül, kényelmes, nem lóg rajta teljesen tökéletesen illik hozzám és nincs rajta a márkát mutató logo, vagy nagyon pici észrevehetetlen helyen van.
ebből adódóan kevés ruhám van, mert ritka rendes ruhát találni... azokat viszont megbecsülöm és mindenfajta színkímélő folyékony mosószert használok a tisztításukhoz alacsony hőmérsékleten.. finom illatú öblítővel :P -
Én aztán nem tudom mi a divat. Én sem hordok márkás cuccokat. :D
#43368 hehe :D -
clio1616v #43374 majd képt ;) -
zöldike manó #43373 ami tetszik azt hordom. Ebből kifolyólag néha érdekesen nézek ki :D -
A cipőmön, az új táskámon és pár farmeron kívül minden cuccom márkátlan. A farmert sem márka alapján választottam, meg sem tudnám mondani, hogy mi van rajtam... Cipő és ing, táska, stb. vásárlásnál nagy gond, hogy nem szeretem a sokszínű dolgokat. Ing max. csíkos vagy kockás lehet, de inkább egyszínű. Cipő szintén. Alig találni normális cuccot. Egy West End mértű ojjektumban találtam 1 azaz EGY darab olyan boltot ahol olyan cipőt kaptam ami kb. tetszik formára és egyszínű. Csak éppen az egyik szín a tiszta fekete a másik meg a világos vajszín. Az egyiken a legkevesebb por és szöz hagy nyomot a másikon meg a fekete kosz ragad meg. Fasza... -
rapper approves
-
Nem.
Az volt a kérdés, hogy lehet, hogy nem is tudok róla, hogy az van rajtam? Mondjuk azért kételkedem benne... -
Ami tetszik, azt hordom.
A divatot leszarom, azt veszem fel, ami jól mutat rajtam...
A zenei stílusom szerint meg... bazz, nem fogok 24/7 buggyos gagyát, meg kapucis felsőt hordani
-
bobaaaa
-
De amúgy...:P -
Mindig olyan cuccokat veszel amire azt mondják hogy "ez divatos"...ááá :D:D -
Egyébként mi az, hogy a "divat"? Mert nekem fingom nincs róla, hogy mi a divat. Ez is lehet, hogy véletenül úgy öltözök? -
Nem kérdezem, mert tudom, hogy ennyi idősen - főleg ma - nagyon nehéz a helyzet. Én 16-18 éves koromban feketén dolgoztam. 1999-ben 250 Ft-os órabérben. Hajalni 3:20-kor keltem. Akkori szemmel mégis kurva jó bér volt. -
Ami tetszik, azt hordom.
-
énis :D
-
Ami tetszik, azt hordom.
ez általában ún. "streetwear" cuccokat takar,nyáron short+ing/póló esetleg papucs :) -
Ami tetszik, azt hordom, divat nem izgat. -
Sportosan, divatosan, de ízlésesen.
Farmer/vászonnadrág, sportcipő/bőrcipő, ing/póló, bőrkabát/vászonkabát. -
azt veszem fel ami épp praktikus ahhoz amit csinálok...általában meló..de ott nincs egyenruha..szerencsére öltöny és szép elegáns cucc sem kell..általában fekete minden, nehogy a fény rólam verődjön vissza
(nem is tudna) hehe...egyébként amiben jól érzem magam...
-
arra szavaztam, ami mellett a leghosszabb a csík -
Nem veszem sértésnek. Elég sokat tudok, ne félts. Hidd el attól hogy az adatlapomon 14-18 áll, még lehet sokkal többet tudok róla mint itt néhány nálam idősebb ember. És persze most kérdezhetnéd hogy miért nem dolgozok (nyári, diák meló), hát azért mert nincs munka. Nekem sincs sok kedvem itthon ülni, inkább dolgoznék hogy kicsit megkönnyítsem az életünket (na meg talán 1-2x szét is eshetnék:D). De remélem jövőre már kapok munkát, amint betöltöttem a 18-at... -
Pedig ritán biztos jobb. :D -
ritkán bocs* :D -
A zenei stílusom szerint. (rocker, diszkó, emo stb.)
Rocker, de ritán van olyan, amikor nem :) -
Igen.
Bruk, ne vedd sértésnek, de 14-18 év közötti koroddal mégis mennyit tudsz arról, hogy a világ hogyan működik? -
adót fizetsz? -
Ami tetszik, azt hordom.
S-es trikó, hawai fürdőgatya:D:D, papucs -
Örülök hogy amit te mondasz az mindig igaz, és mindenkibe belekötsz mert te vagy az igaz ember...és ha sokat költ rám az állam nézd meg miből. 
És ha most kérhetem téma OFF, és örüljél hogy igazad van (bár csak abban hiszel). -
sportos/elegáns váltogatva..
amúgy meg SUIT UP!:) -
Ez nem vita tárgya, ez ténykérdés. Ez közgazdász egyszer nekem elég részletesen kifejtette nekem. Attól, hogy te nem hiszel benne attól még igaz. -
Nem szállok veled vitába, te így gondolod én nem. -
Nem az számít, hogy mennyit utazol. A felnőtt BKV bérletben is van állami támogatás és úgy egy 10-es majdnem. Akkor ilyen arányokkal számold a támogatást. Millókat költ rád az állam mire csak 18 leszel. -
"Ami tetszik, azt hordom." -
Nem adok magamra, amit találok itthon. -
Húha, ha az iskolát nézed ott is csak szedik a pénzt (igaz nem az állam). Tavaly beszedte oszt. fő az osztálypénzt, mindenki befizette de nem költöttünk szinte semmire. Szeptemberbe új kocsival jött már. Idén nem is fizettem oszt. pénzt és az eredménye az lett hogy meghúzott 1 tantárgyból és elintézte hogy 1 másikból is meghúzzanak.
Hát izéke, "családi pótlékot" lehet kapott bár nem vagyok benne biztos. Tudod csak azok jártak jól akik 3 gyereknél többet fialtak vagy nem magyarok. Így mi szinte sose kaptunk semmilyen támogatást. Orvosi ellátás? Azt nézd meg mennyit húz le az emberektől az állam és ott tartunk hogy ezt is polgárok fizetik. Amúgy meg megvizsgál az orvos, felír vmien gyógyszert és mi megvesszük. Be is baszna ha ezért fizetni kéne. Igaz volt 1-2 műtétem, az már lehet többe került. Tömegközlekedés havi 3ezer, és abba benne van ha 1 20perces utat meg akarok tenni (villamossal), az lehet 60perc lesz mert lerobban vagy 5x. Szóval tényleg sokat ad. :)
Remélem ennyi elég volt... -
Farmer,rövidnadrág+póló ami legfelül van
-
Ami tetszik. -
amit nem találok otthon azt pl sose veszem fel!!4
(amugy harmadik.) -
lófaszt :DD dirt bicóm van:D nem túraizé..:D -
extramagascsaj #43337 Melóban amit a munkám követel...
a divatot leszarom; azt veszem fel, ami szerintem nekem előnyös, és amiben jól érzem magam
(nőies,de laza cuccok általában)