127612
-
Romantikusan hangzik... :) -
clio1616v #43415 am meg kinek mi a buli, nekem az ha megyek egy kört motorral ahhoz nekem nem kell alkohol...
pláne társaságban nem kell az hogy ne tudjak magamról és hogy mit csinálok...
ha párommal akarjuk jólérezni magunkat ahhoz sem kell feltétlenül, hogy alkoholtól büdösek legyünk, vagy ne működjelen az érzékszerveink normálisan... pont az a lényeg hogy érezzük egymást ^^ -
clio1616v #43414 legalább szex közben nem alszol el, mint egyesek... -
"Teleportos feles"

Ez nagyon jó! -
Rengeteg előnye van ám!
Először is még a legjobb bulikban sem tudsz teljesen feloldódni. Külön jó ha ráadásul még eléggé gátlásos is vagy. Csajozáshoz ideális.
Másodszor egész életedben hallgathatod a haveroktól az "igyál már végre valamit" mondatot.
Harmadszor minimum húszezer alkalommal üti meg a füledet barátoktól a "hogy kéne berúgatni ezt a f*szt" szófordulat.
Negyedszer mindig megvizsgálhatod az italodat hogy vajon tényleg komolyan gondolták-e?
Ötödször minden idegentől azt hallod "ó, ez nagyon szép", vagy "ez igen, nem semmi", holott világosan kiolvasható a tekintetükből hogy végtelenül unalmasnak és nem teljesen komplettnek tartanak. APEH dolgozók zsebelhetnek be gyakran ilyen tekinteteket.
Őszinte leszek, azért teljesen nem vagyok antialkoholista. Megkóstolgatom az italokat, de becsípve, berúgva tényleg nem voltam még. -
az attól függ milyen buli és hol van...
házibuliba pl. lehet inni,oldódik egy kicsit a hangulat,a csajokat is jobban oldja :P
betegségemnem hála én nem ihatok sokat,csak jelképesen 1 féléből valamennyit
bár a "teleportos feles" amit talán mindenki ismer...az a bizonyos "hogy kerültem haza az utolsó feles után?!" :D xD -
Társaság és/vagy hangulatfüggő. Bár ha van alkohol, miért fosztaná meg az ember magát ilyen földi jótól? :D -
Nem voltál még berúgva?
Ez kb olyan ritka, mint manapság a szűzlány. :D
-
lehet nélküle is...de jó ha egy kicsi lecsúszik, de ne túl sok mer abból általában káosz lesz xD -
Egy kis gátlásoldó szerintem nem árt. De azért ne kelljen megtölteni az út menti árkot, se emberrel, se mással :) .
Én nem iszom (soha nem is ittam, berúgva sem voltam még), de szerencsére a legtöbben nem olyan szégyenlősek mint én. :)
-
társaság/hangulatfüggő -
Társaság és/vagy hangulatfüggő -
3
De azért 2-3 sör nem árt. 8) -
Abszolút nem. -
Nem feltétlenül, de egy-két sörtől még nem lesz rosszabb semmi inkább csak jobb. -
Ami tetszik azt hordom...sok márkás cuccot veszek,de általában a minősége miatt,mert meg vagyok vele elégedve. A munkámhoz nélkülözhetetlen a sok ing,így jó,ha hosszú életűek. :)
Persze a márkás cuccaim 90%-án csak a belső cimkéjén van márkafelirat,nem kedvelem az óriási betűkkel logózott ruhákat. -
mondjuk az adónkból inkább költsenek rád, mint a sok naplopó köcsög cigányra...meg a dolgozni nem akarókra (értsd, felnőtt fehér emberekre) -
ami tetszik azt hordom...(mondjuk ahogy elnézem túlnyomó részben erre nyomtak..mondjuk ez sztem evidens, senki sem fog felvenni olyan ami nem tetszik neki...) -
Ami tetszik azt hordom.-ra kellett volna nyomnom de mellé ment 
-
amit találok itthon, leszarom... -
F1re #43396 Ami tetszik, azt hordom.
Sportosan.
Divatot követem / környezetem diktálja.
kb ebbe a sorrendbe bulikon meg elegánsosan:D -
G_ArchAngel #43395 tudom mi az, de 33 evesen vicces lenne ilyen mesepolokat hordanom^.^ -
DIESEL DOG #43394 Ami tetszik, azt hordom.
Végülis teljesen átlagosan öltözködöm. Persze szívesen hordok, inget, nyakkendőt, stb...
Ilyenkor nyáron inkább lazábban, mivel sok időt töltök gépkocsi vezetéssel, télen vagy hidegebb időben egy kicsit elegánsabbra veszem a formát, de persze ezt befolyásolja hogy dolgozom-e vagy nem...
-
valaki tudja mi az a DropDead? fogadjunk snki
-
ba32107 #43392 Nálunk nincs ilyen áruház :) -
Máshogy, kommentbe kifejtem.
Nyáron: strand gatya + trikó vagy semmi + papucs a lábamon
Télen: farmer + kapucnis pulóver (nincs kabátom) + valami fekete kosaras cipő :D
csomó fehér Ed Hardy cuccom van azokat is szeressem ^^ -
Fbn Lx #43390 halálfejes tornacipő, csőnaci, izompóló és retró napszemcsi -
Ami tetszik azt hordom.
Ez 95%-ban famert jelent (max kivéve nyáron), illetve egy polót. -
Mondom,decathlon,van egyszínű póló minden méretben,olcsó is,és még az anyaga is jó,van amit edzésre hordok,tehát úgy izzadom tele,hogy facsarni lehet belőle,és még semmi baja nincsen.Ellenben Convers meg megy szét a vállánál. -
ba32107 #43387 Ami tetszik, azt hordom.
Ez kimerül egy alap farmerben vagy rövidnadrágban, alap póló, azon belül is szeretem a gallérosokat. Amúgy egyetértek az egyszínű pártiakkal, én is csak ilyeneket keresek, de egyszerűen nem lehet találni........ami van, az általában szar anyagból van. Ami jó anyagból van, az drága. Ami olcsó, abból nincs a méretemben. Amiből van a méretemben, azt megveszem, de ez nem sűrűn fordul elő, ezért nem túl változatos a ruhatáram. -
az csak gáz. :D -

-
18 felett ? az igen :D -
emo -
Máshogy, kommentbe kifejtem.
Ami tetszik, depl. én felszoktam venni a blúzt (ha nincs 100fok) mellényt, mert nekem az tetszik, de ugyanúgy hordok pólót, ujjatlan, rövid nadrágot, mindent :)
Pfuj emo :X :D -
Kösz a tippet! -
Ami teccik utálom a divat cickányokat. -
Freeda Krueger #43379 A fekete ruhák tetszenek a legtöbbször azt hordok.Mintásat csak ritkán. -
Én is ígyvagyok vele,legyen egyszínű,meg ne legyen rajta minta.Dechatlonba találtam eddig ilyen pólóból a legtöbbet,és kényelmes is. -
Nem adok magamra, amit találok itthon.
Egyébként divatosan öltözködöm, de nem a mostani divat szerint.