127612
-
geo91 #43456 Igen, mindenképpen kell -
Társaság és/vagy hangulatfüggő. -
mostanában kezdek visszavenni :O -
Én csak 1-2 számát szeretem. :D -
Társaság és/vagy hangulatfüggő.
-
Igen, mindenképpen kell.
Anélkül nem az igazi. -
xxxpaulxxx #43450 Társaság és hangulatfüggő...
meg persze pénz...
nah meg egyedül sem szeretek inni...
az ittas embert csak a szintén ittas emberek értik meg:D -
tozse.. -
Én úgysem iszok alkoholt,nekem mindegy. -
pont így vagyok ezzel én is :D fel kell oldani a gátlásokat :) -
jáj fluor:D igen, megvan a 3 ivós grácia:)
-most kaptam rá fluorra nemrég- -
Bár azért őt se hagyjuk ki. Kicsit jó zene piálgatás közbe megadja a hangulatot: Van sök söröd
:D:D:D -
Hát nagyon bolondok. :D -
uh :DDDDDD
bár ecküről levágtam hogy ilyen nagy alkesz (pixával pl. csak ilyen dolgokról reppel) -
ezért kell betépni
-
Hallod, tavaly gyár feszt 2. napján hót részegen odajött hozzánk, be a tömegbe..."dumáltunk" vele, úgy szét volt peregve hogy hihetetlen. Egyszer csak fogta magát és összeesett. Én fogtam meg, aztán segítettem neki felállni és eltűnt... :D -
Igen, mindenképpen kell. -
első.
Ordenáré, gané módon be kell b@szni :D
Egyre kevésbé bírom a másnaposságot, szal egyre kevesebbet iszogatom :) -
mintha csak ecküt hallanám a hősökből
"Soha többet nem fogok berúgni. Bár fogadjunk ilyet nem fogok megfogadni"
-
nem szamolom -
hanyadszor mondod -
Én még nem voltam alkoholmentes "jó bulin"... tehát alkoholfüggő, és nem mozira meg ilyesmire gondolok, hanem bulira, ahol többen hangosan szórakozni jönnek össze. Ilyenen nélkülözhetetlen az alkohol (ja és persze nem gyerek/kamasz bulira gondolok, de ez a kérdésből nem derül ki) -
nem társaság / hangulat, hanem helyzet függő.
van ismerős aki mozizni is ittasan megy :D
nem azért iszok hogy jobban tudjak bulizni, elég hülye vagyok én alapjáraton is.
egyszerűen vannak alkohol fajták amiknek szeretem az ízét, így sose iszok gagyi ócska putri italokat, mert nem a részegség / spiccesség állapotáért iszok, hanem mert szeretem az ízét :) -
Igen, mindenképpen kell.1-2 sör fejenként vagy 1üveg bort közösen elfogyasztani a teraszon miközben beszélgetünk a világ gondjairól szerintem nagyon sok mindennél többet ér..^^ -
nem iszok tobbet. -
alkohol nem old nálam semmit, max azon a szinten, amikor már csak röhögök mindenen, az viszont meg már a K.O. előtti pillanatokban van, így az alkohol rajtam nem igazán segít
utolsóra nyomtam, bár soha nem megyek bulikba -
mindjárt jön orion vagy whiskey és benyomják h alkohol nélkül jobb
-
-
ba32107 #43426 Igen, mindenképpen kell. -
Igen, mindenképpen kell.
nem teljes mértékben, de egy-két sörike még a legalapabb összejöveteleken is lefolyik :)
egy jó bulihoz én meg csak egy bizonyos szint eljutásáig szlopálok, utána tök jól elvagyok.. sárgaföldes mókákból már kinőttem :D -
tudok táncolni de alkohol nélkül szégyenlős vagyok!:)
ahogy előttem is leírták, kis gátlás oldás kell!
-
Igen, mindenképpen kell -
Sosincs rendes válasz ezekre a kérdésekre...
Szerintem a társaságnak mindenképp jónak kell lennie, ital is kell de csak mértékkel (igaz nem para ha van 1-2 hányás vagy vmi, utólag jókat lehet nevetni ezeken). Ha a hangulat rossz akkor a barátok meg a pia úgyis feldob, de ha esetleg nem és van vkinél pár jófajta cigi akkor nincs gond. :)
"Igen, mindenképpen kell."
Nekem az nem buli ahol nincs semmi csak nézzük egymást. Lehet nem iszunk, de nevetgélünk hülyülünk de az nem buli. -
hát... nem árt -
Feltétlen kell az alkohol.. anélkül nem annyira tudok felszabadulni egy hétvégi buliba de ha megiszok 1-2-3-15 sört akkor már is könyebben megy az ismerkedés. -
:D -
clio1616v #43418 attól még hogy nem tudsz róla, bénán táncolsz csak kiröhögteted magad...
józanul nem véletlen nem mersz táncolni... -
ha táncolni akarok, akkor tudnom kell inni is :D