127612
-
cigi, sg, játékok -
cigi -
jo ez de letépem a szűrőt h érezzek valamit. -
múltkor már áttértél erre nem ?
-
cigi, sg -
Fbn Lx #43531 ja, és rendszeresen szándékosan megveretem magam :( -
Fbn Lx #43530 sg-zek, túl sokat gépezek, rendszertelenül eszek és hajnalban fekszek le, néha pipázok. De ezek a dolgok mostanában javuló tendenciát mutatnak. Már két napja nem gépeztem fél2 után! :D
néha megiszok 1-2 sört, nem alkoholizálok. Régen volt alkalom rá, hogy igencsak bebasztam, de többet nem.
Valamint ha saját lakásom lesz, szeretnék kendert termeszteni.
:D -
Az egészségtelen táplálkozás és a mozgáshiány híve vagyok -
F1re #43528 szvsz elég kancso dolog :D fiuként csaj meg nem hinném h csinálja
régebben a diannás v h irják cukorkával csináltak érdekes dolgokat :D -
Renegade #43527 te nagyon meglepődnél, hogy mimindenre lehet használni egy tampont, vagy e pipettát :-) -
Az SG-re járok feszíteni az idegeimet (agyfaszt kapni) ;-)
-
Renegade #43525 :-)
milyen érdekes, ezen pont ma gondolkodtam, hogy aki azt mondja, hogy megiszom napi egy sört (heti párat, stb), az tök rendben van, aki meg hetente egyszer illegálist szert fogyaszt a drogos :-)
no offense, nem tudom, hogy kinek mi a hozzáállása, csak pár napja egy másik oldalon belefutottam pár postba a tipikus "dögöljen meg minden drogos..." kezdetübe, és amikor megkérdeztem eszik e csokit, dohányzik iszik e, akkor nagyon megsértődött :-) -
Látom neked már megvolt a mai vénás fröccs. :DDDDD -
mármint úgy üt a legjobban :D -
persze úgy üt a legjobb meg úgy a legolcsóbb
-
Nem élek semmilyen káros szenvedéllyel
lehet vénásan is piálni??? omg -
Az SG-re járok feszíteni az idegeimet (agyfaszt kapni)...
Mellesleg szerintem, aki alkalmanként (nem napi rendszerességgel) megiszik 1-2 üveg sört (vagy bármi mást, de mértékkel), az szerintem nem túlzott mértékben alkoholizál - tehát neki nem kell azt a pontot bejelölni; de lehet én látom rosszul.
Szóval kis túlzással bejelölhetted volna a "Nem élek semmilyen káros szenvedéllyel" -t is... -
Te egy igazi optimista ember vagy. 
amúgy igazad van ;) -
szennyezett levegőt lélegzek, iszom a csapvizet, boltban vett ételeket eszek, ha kimegyek a napra növelem a bőrrák esélyét, napi 10+ órán keresztül egy 35 centis monitort bámulok, a mozgást csak fogalomként ismerem, néha vízipipázom -
jah meg a nők:D -
dohányzom -
Az SG-re járok! Ez egy súlyos betegség.
-
kis túlzással bejelőltem 3-mat
azért kis túlzással, mert ennyit azért nem iszom, sg-zek, de mostanában jóval kevesebbet mint régen, meg mozoghatnék is többet , de azért az sem igaz, hogy sosem sportolok, egészségtelenül meg nem szoktam táplálkozni, magyaros zsíros kaját sosem szerettem, chipset sem zabálom kétprofára, nem is szeretem, junk food dettó
szarok a válaszok! -
Túlzott mértékben (hányásig, emlékezetkiesésig, tudatvesztésig stb.) / vénásan alkoholizálom
noha manapság egyre kevesebbszer
Egyéb (kommentben kifejtem)
energiaitalok nagy mennyiségben .. amilyen állapotba kerül utána a bélrendszerem az is tuti káros :D -
Mint mindig vannak hülye válaszok, de szerencsére ott van az "Egyéb (kommentben kifejtem)"
Néha iszom, néha elszívok egy jóféle cigit. De elég ritkán mostanában, mert nincs melóm és nem saját kasszából élek szóval ez van. :) -
Koffein,nikotin leginkabb.Neha mas.Neha ez sem. -
napi 12 óra gépezés
(asszem ez káros szenvedély)
Az egészségtelen táplálkozás és a mozgáshiány híve vagyok :) -
Az egészségtelen táplálkozásra és a mozgáshiányra nyomtam, de mindkettő csak félig-meddig igaz. Már sokat fejlődtem. :] -
tirpitz #43508 10 éve cigizem, vasárnap óta egy szálat sem szívtam. Egyszer már bírtam 2 hónapig, úgyhogy nem kiabálok el semmit 3 nap "leszokás" után: tehát dohányzom... -
Szép gyüjtemény :-D -
Nem élek semmilyen káros szenvedéllyel. -
5m0k3sh0w #43505 cigizek, koffein függő vagyok(kávét nem szeretem, ezért energiaitalok naponta több is), Az egészségtelen táplálkozás és a mozgáshiány híve vagyok, Túlzott mértékben (hányásig, emlékezetkiesésig, tudatvesztésig stb.) / vénásan alkoholizálom -
Túlzott mértékben (hányásig, emlékezetkiesésig, tudatvesztésig stb.) / vénásan alkoholizálom. -
receptre kapsz xanaxot de asszed a fű embert öl?:P -
szellem még kísért a "saját" zónában -
Az egészségtelen táplálkozás és a mozgáshiány híve vagyok
Mozogni szoktam, viszont semmi egészségeset nem eszek, bár mi számít egészségesnek? mert a tesco répa meg gyümölcs nem hiszem hogy igazán tiszta :D meg az ilyen bio szarokba se hiszek... -
Na ezen a kommentem majdnem kiköptem a kakaót :DDDD -
ennyit a " kurvadrogosok " társadalmáról, ahogy az átlag nép elítéli őket. nocsak mégis annyi a drogos mint az alkesz ;) -
Az egészségtelen táplálkozás és a mozgáshiány híve vagyok
és
Az SG-re járok feszíteni az idegeimet (agyfaszt kapni) ;-) -
Nem élek semmilyen káros szenvedéllyel.