127612
-
Mert nem mernek :D -
5m0k3sh0w #43614 nem szoktak szólni -
Aha, és gondolod azt megfogja ez hatni aki ott tartózkodik, ahol neked nem szabadna rágyújtanod. -
szívja otthon. csak kibírja napközben kézremegés nélkül nem?
vagy ott a gyárkémény, rálehet cuppanni arra is... -
5m0k3sh0w #43611 engem nem hat meg. rágyújtok ott is ahol nem szabad -
Hát, elég sokat, büszke is vagyok rá...
Mókás ez a hozzáállás a dohányzáshoz: "Mindenki szokjon le!". Ez olyasmi mint a ""monnyonle!. :) -
Ennyi erövel: nem kell ott cigizni. -
5m0k3sh0w #43608 nem kell oda menni ahol cigiznek -
figy, aki hülye haljon meg. cigizzen nyugodtan.
de az én egészségemet ne rontsa senki a kúrva cigifüstjével. -
dx #43606 Persze tudom,csak ha az ember naiv akkor könnyen járhat így, ergo adtál neki egy ezrest amit kb x nap alatt gyűjtene össze gondolhattad volna,hogy nem kenyeret fog venni belőle(lehet hogy az aznap összegyűjött aprót már arra költötte), persze jószándék stb dehát ma már ez van.
ja és alkesz vagyok nyilván -
clio1616v #43605 koffein cola light formában -
Hogy ez milyen frappáns beszólás volt. :)) Sokat kellett rajta gondolkodni? -
5m0k3sh0w #43603 nem pénzt kell adni hanem kaját -
Csak tudod ha tényleg éhezik akkor nehogy már sörre költse. Gondolom te is valami alkesz vagy. -
Én a helyedben likvidáló táborokat kezdenék építeni Máriamakkoson.
Ha már ennyire haragszol rájuk... -
5m0k3sh0w #43600 tudod mit? szarok rá!
-
Ez annyira tipikus, hogy valami hihetetlen. Óvódás szint. Az autók is füstölögnek, a kajákban is vannak káros anyagok, extrém sportok is halált okozhatnak............................. bla-bla-bla... A szokásos szövegek a teljesség igénye nélkül.
Viszont a cigi egy olyan plusz dolog amitől meg lehet szabadulni. Tehát máris egy tényező kiesik amivel növekszik a túlélés esélye.
És ha még mindig nem sikerült felfogni akkor még egyszer leírom, hogy nem csak a rákról van szó. Vannak más betegségek is amiket okozhat a cigi, vagy hozzájárulhat a kialakuláshoz. Esetleg meglévő betegségeket súlyosbít. -
-
5m0k3sh0w #43597 kurva sok minden okoz rákot, a cigi csak egy dolog. ha nem a cigitől lesz rákod, akkor mástól... -
dx #43596 -
azt hogy kicsi vagy még... -
Volt idö mikor adtam pénzt nekik, ott hagytam abba mikor az egyiknek adtam egy ezrest és elkezdett rohanni és ordítani, hogy: VÉGRE SÖR!
Na most erre mit mondjak?? -
valszeg ha valakit én viszek el akkor szivességet teszek, úgyhogy innentől.... -
Tévedés. Én senkit nem akarok leszoktatni. (már leszoktam róla (hehe)) Felőlem megdögölhettek a cigitől. Leszarom. Kellemes kínszenvedést kívánok hozzá.
Mindössze annyit jegyeztem meg, hogy a cigi nemcsak tüdőrákot okoz hanem még több száz más betegséget okoz (vagy járul hozzá) és ha így nézzük a dohány adójából befolyt összeget kontra az egészségügy által elköltött pénzeket, akkor már nem is áll olyan jól a dolog. -
aztamindenit, mindenki hirtelen mekkora emberbarát lett. számold már meg hogy hány éhező hajléktalan ember mellett mész el nap, mint nap. azok egészségét nem félted? -
Minek engedsz be olyanokat a kocsidba, akiknek a véleménye/érzése teljesen közömbös a számodra? :) -
De te meg csak ráteszel a cigivel az egészségtelen életére + a sajátodra mégjobban, grat :) -
5m0k3sh0w #43589 tény. de nekem az magyarázzon hogy ne cigizzek a közelében aki 100%-osan egészségesen él. -
hát én is ezt mondom, ez nem takarózás. nem te fogod eldönteni, hogy embertársaid mit csináljanak, csak azért mert neked finnyás az orrod! -
Lehet takarózni nyugodtan. Ettől a tény, tény marad. Ha tetszik, ha nem. És a kérdésedre a válasz az, hogy azért mert több fronton irritálja az embereket a dohányzás. -
-
5m0k3sh0w #43585 én meg mondom sok embernek hogy ne üljenek kocsiba kis távokra, mégis kocsival megy, mert gecilusta... -
5m0k3sh0w #43584 ahol szóba jön a cigi mindig le akar valaki szoktatni :D -
nektek meg rá kéne szokni, nem gondolod? -
nem. amig nem segélyből élek, hanem becsületesen gürizek és adózok, addig nekem 11-12-13 órás egész napi talpalás után ne tiltsa meg senki hogy rágyújthassak!!! -
Le kéne szokni, nem gondolod? -
igen és a tb mire megy el? megmondom én neked , a sok naplopó faszszopó segélyen élő cigányra. arra! annyi más dolog van amin fel lehet háborodni, nem értem miért mindig a cigiseket basztatják. -
Itt a kulcsszó! A tüdőrák csak a jéghegy csúcsa! A cigi önmagában más súlyos betegségeket is okoz (pl. nemcsak a tüdőn jelenhetnek meg daganatos sejtek). Arról nem is beszélve, hogy a dohányosok sokkal fogékonyabbak a sima betegségekre is. Így ergo az a pénz ami befolyik az államkasszába a különböző adókból el is megy a mindenféle egészségügyi kezelésekre. -
kössz,én is hasonló jókat kívánok -
én is de a saját kocsimba azt csinálok amit akarok...ha már amellett teszed le a voksodat, hogy közterületen ne lehessen dohányozni.de azért az olyannak mint te is kivánom hogy egynap mondjuk vagy ötször lépjen kutyaszarba, legalább akkor nem fog zavarni a füst -
hát ahogy érzed
én tekintettel vagyok másokra is...