127612
  • BaliBoy
    Miért is?
    Amúgy sem tudom, hol szidalmaztam őket. Mert az, hogy felőlem megdögölhet a dohányos a cigitől vagy, hogy szarok rá, hogy a dohányos, hogy teszi magát tönkre nem szidalmazás hanem véleményem. Senkit nem szidtam.
  • kuci06
    Az SG-re járok feszíteni az idegeimet (agyfaszt kapni) ;-)

Egyébről nem tudok :D
  • Fbn Lx
    megértem, hogy kapni akarsz valamit ha már fizetsz, de a cigiért fizetni kb. olyan mintha azért fizetnél, hogy kiverjék a fogadat.
  • BaliBoy
    Elnézést kérek. Nem akarok senkit sem lenézni.
    Csak vicces ahogy a dohányosok bizonygatják, hogy mindenki más is ugyanúgy károsítja magát meg a környezetet mint ők. Pedig valahol ők is tudják, hogy ez nagyon nem így van. De mindig meg kell próbálniuk bebizonyítani az ellenkezőjét.
  • Dick Riddick
    Hogyne lenne.
  • BaliBoy
    Nincs!
    "Mint már mondtam én is szarok rá(tok), hogy teszed magad tönkre. Ami érdekel, hogy másokat hogyan károsítasz meg, akár (közvetve) anyagilag és egészségügyileg."
  • Dick Riddick
    Ilyenek ezek az elméleti viták...
  • Dick Riddick
    Egyébként mindig szeretem ha lenéznek. :)
  • Dick Riddick
    Hangoztatod hogy nem érdekel ki dohányzik és ki nem, közben pedig szidod őket. Nincs itt valami ellentmondás?
  • tom235
    Milyen az a vénásan alkoholizálás? Kis házi páleszt beinjekcióz magának?
  • BaliBoy
    Úgy gondoltam, hogy ez teljesen egyértelmű. :)
  • Dick Riddick
    Arról nem volt szó hogy elkerülhető-e (kis cseles :) ).
  • BaliBoy
    Már megint az óvódás szint amit már írtam:
    "Ez annyira tipikus, hogy valami hihetetlen. Óvódás szint. Az autók is füstölögnek, a kajákban is vannak káros anyagok, extrém sportok is halált okozhatnak............................. bla-bla-bla... A szokásos szövegek a teljesség igénye nélkül."

Vannak dolgok amiket nem lehet elkerülni. Vannak olyanok amiket igen. A dohányzás a második kategória. A műanyagok használata pedig az elsőbe tartozik. Szóval gondolkodj még.
  • Dick Riddick
    Soha többé ne használj műanyagot.
  • BaliBoy
    Várom a cáfolatot.
  • BaliBoy
    Figy. Én csak ebben a hsz-ben (#43579) leírtam, hogy nemcsak tüdőrákot okoz a cigi. Azóta ők azok akik ágálnak. Én csak válaszolok. :))
  • Dick Riddick
    Már ha tényként fogadnánk el amit leírtál.
  • danielboy1000
    kocabagós vagyok. TEhát kibírom akár évekig hogy ne gyújsak rá,de ha baráti körből valaki rágyújt és megkínál , el is sízvok vele akár 2 dobozt is :( :D
  • BaliBoy
    Nem is neked ment. Mint már mondtam én is szarok rá(tok), hogy teszed magad tönkre. Ami érdekel, hogy másokat hogyan károsítasz meg, akár (közvetve) anyagilag és egészségügyileg.
  • Bruk
    Mivel nem ismer így nem hiszem hogy tud olyat mondani. De amúgy nem értem miért cuppantál rá ennyire a dohányosokra.
  • Bruk
    #
  • BaliBoy
    Találjál már valamit amivel ártok mások egészségének pls. Qrva kíváncsi vagyok rá. Két dolgot már ki is lehet lőni: nem dohányzom és még csak autóm sincs. Várom a további okosságokat, hogy mivel is ártok másoknak.
  • 5m0k3sh0w
  • BaliBoy
    És a kör be is zárult: #43599
  • Dick Riddick
    Akkor nincs mese, mindenről le kell szokni.
  • clio1616v
    má a fény is szennyezett bmeg ^^
  • Dick Riddick
    Egészségtelen, le kell szokni róla.
    És átszokni a fényre. :D
  • Dick Riddick
    Ez álszent szöveg. A dohányossal akkor van gond ha zavar a füst és nem hagyja abba.
  • clio1616v
    de dikk... enni azért muszáj nem?
  • Dick Riddick
    Ha valaki már találkozott a magyar egészségüggyel az látja hogy a dohány adóterheiből körülbelül mennyi is folyik vissza.
    Az ételadalékok egyébként vannak annyira veszélyesek mint a dohányfüst.
  • BaliBoy
    Ja és lehet, hogy lehetne olyat találni ami másoknak nem tetszene, de az is biztos, hogy olyat viszont piszok nehezen amivel másoknak egészségének ártanék.
  • clio1616v
    fizetnek is, de nem eleget

én kb 5000Forintért árulnám a benzin és 20.000ért a gázolaj 1 literjét
  • clio1616v
    dohányzod? mit? magad dohányozod vagy mit lehet dohányozni...
  • BaliBoy
    Akkor most a #43593 második felét is olvasd el.
  • kopa1
    Dohányzom
    Túlzott mértékben (hányásig, emlékezetkiesésig, tudatvesztésig stb.) / vénásan alkoholizálom
    Az SG-re járok feszíteni az idegeimet (agyfaszt kapni) ;-)

Kábé ezahárom
  • Dick Riddick
    Ha nem akarsz leszoktatni senkit, akkor miért támadod ennyire a dohányosokat?
    Nálad is lehetne találni éppen elég dolgot ami másoknak nem tetszene.
    De csak a teljesség igénye miatt: "Viszont a cigi egy olyan plusz dolog amitől meg lehet szabadulni. Tehát máris egy tényező kiesik amivel növekszik a túlélés esélye."
  • 5m0k3sh0w
    na hát ott verném el helyben
  • chhaya #43618
    Egyszer apám kaját akart adni az egyiknek, frissen vette, még bele sem harapott. A csöves felháborodott és pénzt akart helyette. - Meg sok tizenévestől hallottam, hogy nem bírták megenni az anyjuk által elcsomagolt tízórait, és oda akarták adni egy csövesnek, hogy ne menjen kárba. Egyszerűen hozzájuk vágták. :)
  • BaliBoy
    Még jó hogy nem kell messzire lapozni: #43593
  • tigeroo
    szabadban nincs baj, azt kibírom mikor elmegy melettem egy füstös.
    csak amikor kimegyek valami helyről és vágni lehet a füstöt mert sok ember ott dohányzik... a legroszabb amikor bennt valami helységben..

amúgy nem ítélem el a dohányosokat. csak ha támadnak, én védekezem