127612
-
Tényleg,szerintetek aki hétvégenként betép az már drogos?Mert pl arra,aki hétvégenként bebaszik,még nem mondjuk,hogy alkoholista. -
Alkalmanként előfordult rendszeresebben is.
Rám jó hatással van. -
5m0k3sh0w #43693 Alkalmanként előfordult rendszeresebben is.
-
Jót tesz az agynak a marihuána? -
dx #43691 Nem próbáltam még, és nem is fogom. -
igen. -
Hogyne. -
Nem próbáltam még, és nem is fogom. -
Nem próbáltam még, és nem is fogom. (így vagyok a fűmentes cigivel is)
-
akkor -fav, szia. -
NEM
-
Talán 4x próbálhattam ki. Egyszer alkoholizálás közben - értsd, 'segg' részeg voltam - elájultam tőle. 8) Azóta nem, s nem is igazán érdekel a dolog. -
Wolfsnack #43683 egyéb: nem érdekel a téma
-
Igen, egyszer kipróbáltam és tetszett, de többet azóta sem.
-
Szajkarate szagot erzek... -
Nem próbáltam még, és nem is fogom -
Igen, egyszer kipróbáltam de nem tetszett. -
Unreal1942 #43678 Elő fordult már. -
Nem próbáltam még, és nem is fogom. Akkor max sima cigi de az sem -
Egyszer a haver addig erősködött, míg egyet szippantottam. Atomszar. Soha nem értettem, hogy hogyan tudnak cigizni, füvezni, stb. az emberek... -
lol -
Cappuchino és/vagy Energiaital függő vagyok :) -
ba32107 #43673 Haverom nagyanyja is olyan kor körül van, és a mai napig elszívja a maga x szál cigijét, és semmi baja. Azt mondta, erre a pár évre már nem szokik le :D -
5m0k3sh0w #43672 ha nem tetszik hogy cigiznek.. -
Na hát habár a nyári melóm 8 óra állás, járás, pakolás, suliközben nem nagyon mocorgom. de nem táplálkozom azért annyira egészségtelenül. talán még a kávézás ami talán picit káros. de csak picit -
Az SG-re járok feszíteni az idegeimet (agyfaszt kapni) ;-) -
geo91 #43669 Túlzott mértékben (hányásig, emlékezetkiesésig, tudatvesztésig stb.) (tegnap... :D:D:D:D)
Az egészségtelen táplálkozás és a mozgáshiány híve vagyok (híve nem, de tényleg nagyon lusta vagyok)
Az SG-re járok feszíteni az idegeimet (agyfaszt kapni) ;-)
-
Olyasmi.
1 ml-s fecskendővel vénásan beadja magának a 96%-s tiszta szeszt. -
Akkor ezek szerint ne üljek be reggel egy presszóba kávézni,és este ne igyak meg egy sört a cimboráimmal...végülis logikus... -
bizony, mikor egyetemre jöttünk a fővárosba, egy barátom sokszor és gyakran lebetegedett, nátháhz hasonló tünetekkel, és egy alkalommal egy budapesti körzeti dokihoz ment a panaszaival. Neki az első kérdése az volt, hogy nem vidékről jött-e, mivel sok embernek irritálja a hörgőit, ha hosszú távon a szokatlan szennyezett levegőt lélegzi. Meg kell szokni ezt is - egy évvel később már semmi baja nem volt :) -
Az SG-re járok feszíteni az idegeimet (agyfaszt kapni) ;-)
Egyéb (kommentben kifejtem):VW b**i vagyok és gép függő:D
-
Az nem kifejezés. Van egy haverom aki eredetileg biharkeresztesi. A középsuliban osztálytársak voltunk Debrecenben. A középsulit végig bagózta. Együtt jöttünk pestre fősulira. Az első évben volt valami vizsgálat vagy felmérés a suliban (talán) ahol ez a szokásos "fújd meg" vizsgálat volt. A doki nő ennyiből megmondta, - annak ellenére, hogy a srác dohányzott - hogy nem pesten élt eddig. Szóval az sem mindegy hol nő fel az ember. Viccesen hangzik, de úgy tűnik, hogy nagy városban még a dohányzás is veszélyesebb mint máshol. -
Fbn Lx #43663 jaja, és emellett gyakorlatilag "bio" kajákon éltek... szal azért így összességében nagyon más a helyzet -
Az én nagyapám sem attól halt meg idős korában. Csakhogy egész életét a szőlőben töltötte a friss levegőn aktív testmozgást végezve. -
Fbn Lx #43661 mellesleg a dohánnyal csak akkor van baj, ha
1. valaki pofátlan módon csinálja
2. sokat szív (függő)
Egyébként kis mennyiségben elhanyagolhatóak a hatásai. Dédnagyapám 80 évesen is rágyújtott. -
Mi mi lenne? :D -
Azért írtam az óvódás szintet mert a témában mindig azok a kifogások merülnek fel.
Én sem írok minden rosszat az ő számlájukra. Nem is értem miért írsz ilyet. Egy szóval sem mondtam, hogy minden az ő hibájuk.
Na most ezzel az elkerüléssel igencsak belenyúltál megint. Soroljam?: szórakozóhelyek, vonat... stb. csak így kapásból ahol nem tudod elkerülni. -
Nem veszitek észre, hogy folyton ugyanazt ismételgetitek érveknek? Nyugi...
-
Hát akkor mégis mi lenne? -
Ha az óvodás szinttel jössz ne csodálkozz ha nem tetszik.
Egyébként itt valami félreértés van, én nem dohányzom.
De annyira nem vagyok naív hogy a dohányosok számlájára írjak minden rosszat ami történik. Eléggé jól el lehet kerülni a dohányfüstöt, ha pedig már a légkörbe jutott, azt hiszem ez okozza a legkisebb problémát.