127612
  • bardocz
    Tényleg,szerintetek aki hétvégenként betép az már drogos?Mert pl arra,aki hétvégenként bebaszik,még nem mondjuk,hogy alkoholista.
  • joshua
    Alkalmanként előfordult rendszeresebben is.

Rám jó hatással van.
  • 5m0k3sh0w
    Alkalmanként előfordult rendszeresebben is.

• tigeroo
    Jót tesz az agynak a marihuána?
  • dx
    Nem próbáltam még, és nem is fogom.
  • zsutyesz
    igen.
  • dartonita
    Hogyne.
  • Rockynhooo
    Nem próbáltam még, és nem is fogom.
  • Eagle16
    Nem próbáltam még, és nem is fogom. (így vagyok a fűmentes cigivel is)

• tigeroo
    akkor -fav, szia.
  • tigeroo
    NEM
  • immovable
    Talán 4x próbálhattam ki. Egyszer alkoholizálás közben - értsd, 'segg' részeg voltam - elájultam tőle. 8) Azóta nem, s nem is igazán érdekel a dolog.
  • Wolfsnack
    egyéb: nem érdekel a téma
  • BaliBoy
    Igen, egyszer kipróbáltam és tetszett, de többet azóta sem.

• OrioN the S
    Szajkarate szagot erzek...
  • somdav95
    Nem próbáltam még, és nem is fogom
  • OrioN the S
    Igen, egyszer kipróbáltam de nem tetszett.
  • Unreal1942
    Elő fordult már.
  • elitehun
    Nem próbáltam még, és nem is fogom. Akkor max sima cigi de az sem
  • Molnibalage
    Egyszer a haver addig erősködött, míg egyet szippantottam. Atomszar. Soha nem értettem, hogy hogyan tudnak cigizni, füvezni, stb. az emberek...
  • Hegi90
    lol
  • SimaSuna #43674
    Cappuchino és/vagy Energiaital függő vagyok :)
  • ba32107
    Haverom nagyanyja is olyan kor körül van, és a mai napig elszívja a maga x szál cigijét, és semmi baja. Azt mondta, erre a pár évre már nem szokik le :D
  • 5m0k3sh0w
    ha nem tetszik hogy cigiznek..
  • tenkenorman
    Na hát habár a nyári melóm 8 óra állás, járás, pakolás, suliközben nem nagyon mocorgom. de nem táplálkozom azért annyira egészségtelenül. talán még a kávézás ami talán picit káros. de csak picit
  • Piloss
    Az SG-re járok feszíteni az idegeimet (agyfaszt kapni) ;-)
  • geo91
    Túlzott mértékben (hányásig, emlékezetkiesésig, tudatvesztésig stb.) (tegnap... :D:D:D:D)

Az egészségtelen táplálkozás és a mozgáshiány híve vagyok (híve nem, de tényleg nagyon lusta vagyok)

• Rettenthető
    Olyasmi.
    1 ml-s fecskendővel vénásan beadja magának a 96%-s tiszta szeszt.
  • LordVenom
    Akkor ezek szerint ne üljek be reggel egy presszóba kávézni,és este ne igyak meg egy sört a cimboráimmal...végülis logikus...
  • Lacee
    bizony, mikor egyetemre jöttünk a fővárosba, egy barátom sokszor és gyakran lebetegedett, nátháhz hasonló tünetekkel, és egy alkalommal egy budapesti körzeti dokihoz ment a panaszaival. Neki az első kérdése az volt, hogy nem vidékről jött-e, mivel sok embernek irritálja a hörgőit, ha hosszú távon a szokatlan szennyezett levegőt lélegzi. Meg kell szokni ezt is - egy évvel később már semmi baja nem volt :)
  • milk4
    Egyéb (kommentben kifejtem):VW b**i vagyok és gép függő:D
  • BaliBoy
    Az nem kifejezés. Van egy haverom aki eredetileg biharkeresztesi. A középsuliban osztálytársak voltunk Debrecenben. A középsulit végig bagózta. Együtt jöttünk pestre fősulira. Az első évben volt valami vizsgálat vagy felmérés a suliban (talán) ahol ez a szokásos "fújd meg" vizsgálat volt. A doki nő ennyiből megmondta, - annak ellenére, hogy a srác dohányzott - hogy nem pesten élt eddig. Szóval az sem mindegy hol nő fel az ember. Viccesen hangzik, de úgy tűnik, hogy nagy városban még a dohányzás is veszélyesebb mint máshol.
  • Fbn Lx
    jaja, és emellett gyakorlatilag "bio" kajákon éltek... szal azért így összességében nagyon más a helyzet
  • BaliBoy
    Az én nagyapám sem attól halt meg idős korában. Csakhogy egész életét a szőlőben töltötte a friss levegőn aktív testmozgást végezve.
  • Fbn Lx
    mellesleg a dohánnyal csak akkor van baj, ha
    1. valaki pofátlan módon csinálja
    2. sokat szív (függő)

Egyébként kis mennyiségben elhanyagolhatóak a hatásai. Dédnagyapám 80 évesen is rágyújtott.
  • BaliBoy
    Mi mi lenne? :D
  • BaliBoy
    Azért írtam az óvódás szintet mert a témában mindig azok a kifogások merülnek fel.
    Én sem írok minden rosszat az ő számlájukra. Nem is értem miért írsz ilyet. Egy szóval sem mondtam, hogy minden az ő hibájuk.
    Na most ezzel az elkerüléssel igencsak belenyúltál megint. Soroljam?: szórakozóhelyek, vonat... stb. csak így kapásból ahol nem tudod elkerülni.
  • jackcsabi
    Nem veszitek észre, hogy folyton ugyanazt ismételgetitek érveknek? Nyugi...
  • Dick Riddick
    Hát akkor mégis mi lenne?
  • Dick Riddick
    Ha az óvodás szinttel jössz ne csodálkozz ha nem tetszik.
    Egyébként itt valami félreértés van, én nem dohányzom.
    De annyira nem vagyok naív hogy a dohányosok számlájára írjak minden rosszat ami történik. Eléggé jól el lehet kerülni a dohányfüstöt, ha pedig már a légkörbe jutott, azt hiszem ez okozza a legkisebb problémát.