127612
-
Egy discodrogos meg egy beszívott ember szerintem teljesen más.Totál lenyugszik,nem lesz felpörögve. -
Azért azt aki szív ne hasonlítsd semmilyen drogoshoz. Meg ne beszélj butaságokat. 1 beszívott ember hozzád se szólna. Nem bántana semmi. Nyugodtan ülne magának. -
lol.. -
És ezt miből szűrted le? Én inkább egyik mellé sem ülök be köszi. Láttam elég drogos hülyegyereket a Speed Disco idejében a környezetemben. -
Könnyen. Tudod te, hogy mennyi a halálos dózis? Ha te annyit adagolsz túl könnyen akkor ott bajok vannak... -
-
ja igen :D:D -
Füvezve az ember óvatosabb,mint bebaszva,ha választanom kell,inkább ülök egy betépett ember mellé,mint egy részeg mellé.Bár igazából akkor már a bkv-t választanám. -
Mármint egereken, ugye?
-
Ezt a mesterséges pánikkeltést én sem szeretem. -
füvet nem lehet túladagolni. hamarabb jutsz el odáig, hogy nem tudsz mozogni (ill. alszol), mint hogy elérd azt az adagot. Alkoholt viszont túl lehet elég könnyen, és már nagyon sokan haltak meg benne. Közvetlen a fűtől még soha senki. Egerek kimutatták, hogy egy embernek 1 kilogramm füvet kéne elszívnia, hogy belehaljon. Az meg mint tudjuk, lehetetlen. -
Bizonyíték? Ja, hogy egy szál se... -
Ilyet hol írtam?
Technikailag a fűvel túladagolni magad könnyebv, mert nagyon kis adagtól is beállsz, csak éppen kis mennyiséget nehezen mérsz és az aki adja szintén lehet pancser. Az alkoholt könnyíű szondáztatni, a fövet tudtommal nem nagyon, de pont olyan veszélyes füvezve vezetni, mint piásan.
Az alkoholt is be lehetne tiltani és képzeld, vannak olyan országok ahol elég kemély szabályozás alatt vannak és még kurva drága is. -
cargame #43882 Az biztos...de az is fura, h hirtelen, megejelent ez a szar infulenza es mar neki is fogtak az oltasnak meg stb....mestersegesen csinaltak az influenzat... -
akárhol kaphatsz xanaxot meg minden szutykot de szerinted aki füvezik az a pokolra jut?
ez az NWO-s válaszodra ment az egész. szerintem jogos, ennyi erővel az alkoholt is betilthatnák... -
Nem próbáltam még, és nem is fogom -
Fura, hogy mégis mennyi ember gyógyul meg a betegségekből és él szép hosszú életet. Azok a szemetek meggyógyították infúziós gyógyszerekkel a vesegyulladásomat amibe kishíján belehaltam 9 évesen. A szemetek...
Aztán volt pofájuk gipszet eladni és helyreakni a sérült lábamat. Kétszer. Egyszer gonoszabbak.
Azok a nyavajás fejfájáscsillapítók is működnek. Stb.
Soroljam még, vagy esetleg gondolkozol is néha a kicsit? -
dx #43878 :Dd -
élethű. -
XD -
ti be vagytok szíjva bbazeg :D -
ASD:?S:SD? -
Börtönbe nagyot néznének. :D -
uh dugnálak -
nekem meg a seggemre van tetoválva. -
Nekem myvip-re..bár nem értem minek vagyok fent azon is. :D -
aláírásod:)
(nekem iwiw adatlapra van kirakva) -
DIESEL DOG #43868 Nem próbáltam még, és nem is fogom...
Engem a drogok hidegen hagynak...
-
Kedvenc számom tőlük :D -
OFF
Csak neked: Csak neked :)
ON -
Aggyá
-
igazából a VOLTon találtam a sátrunknál pakoláskor a földön egy max 1 személyes maradéknyi füvet, úgyhogy nem fog maradni :) -
Drogos!Hagyjál nekem is...
-
Egyéb: Épp azt csinálom.
Drogosozzatok le -
szurop #43861 Most keressem meg a statisztikát, hogy a holland fiatalok kevesebb százaléka próbálja ki? -
jah breda -
F1re #43859 Nem próbáltam még, és nem is fogom. de aztán kitudja lehet 1x kiprobálom de én nem fogok rászokni szal -
jamaikaiul?
-
sörikeeeeee fincsi.
amugy nem szivtam nem is akarok, végén még úgy kezdek beszélni mint a jamaicaiak -
nem, de inkább ittam volna helyette :D