127612
  • Doddy a düdő
    egyéb

az egyik köcsög
  • Molnibalage
    Már megint miről beszélesz. Leírom, hogy mennyi az idő. Erre te leírod ezt. Ezek szerint oksoabb vagyok azzal, hogy ismerem az idő és az óra fogalmát?
  • Bruk
    Felesleges veled vitázni mert mindenkinél "okosabb" vagy. Az ilyennel minek?..
  • Molnibalage
    Akkor ki számít nem kívűlállónak? Hány közeli erősen füzevző barátnál húzod meg a határt? Vagy talán be belsős vagy? Talán azért is véded ennyire?
  • Molnibalage
    Milyen témától? Vagy azért mert 9:00 után írtam tilos folytatni a beszélgetést? Megáll az ember esze...
  • Bruk
    Egyéb:
    A mókamester
    Az átlagos

• G_ArchAngel #43969
    az atlagos kulonc?
    nemi ellentmondast erzek, de lehet csak oreg vagyok...-.-
  • Ronny
    sajnos a részleges dekriminalizáció is legalább még egy generáció távolságra van.
  • Bruk
    Hidd el semennyit.
  • OrioN the S
    Egyeb: barat.
  • Bruk
    "Te ki vagy a baráti társaságodban?"

Ember, eltértél a témától.
  • milk4
    A mókamester
    A különc
    Az átlagos
  • G_ArchAngel #43963
    a bolcs realista, nemi ironiaval
  • OrioN the S
    Statisztikak... :))) Hagyjuk inkabb :)
  • Ronny
    " A kor alapján ne ítélj, mert elég dolgot meg éltem már a 17 év alatt."

Nem is tudod mennyit mosolyognál ezen, akár csak tíz év múlva is...
  • OrioN the S
    Elobb fog leszurni egy alkoholista ,mint egy fuves.

Nem tudlak meggyozni es nem is akarlak ,de pl. nekem semmi kozom a politikahoz es nem is papolok rola. Neked semmi kozod ehez ,de nagyon biztos vagy a velemenyedben. Megertelek ,mint kivulallot ,de ,ha tobbet tudnal rola esetleg lenne valamennyi tapasztalatod rola ,akkor mashogy velekednel az egeszrol. Persze jobb ,hogy nincs tapasztalatod rola.
  • G_ArchAngel #43959
    Kiprobaltam, nem tetszett - nekem csak lelkiismeretfurdalast okozott, semmi mast.
    Ettol fuggetlenul lexarom, ha egy felnott szivja - inkabb ezt hetente 1-2 alkalommal, mint rendes dohanyt minden nap...

(persze 18 ev alatti gyereket mindkettoert ugy vagnam pofan, hogy a fogait csak a vegbelrozsaja osszeszoritasaval tartana a testeben...)
  • Molnibalage
    Volt 1 hülye haverod és onnantól kezdve mindenki az.

Ilyet hol állítottam? Viszont vannak statisztikák te nagyokos.
  • Bruk
    Attól ha legalizálják a füvet attól nem lesz több kemény drogos. Ha valaki előtte is olyan hülye volt hogy lőjje magát utána is olyan hülye lesz. A kor alapján ne ítélj, mert elég dolgot meg éltem már a 17 év alatt.
    #43956 Hogy jön ide? Látod itt látszik milyen értelmes vagy. Volt 1 hülye haverod és onnantól kezdve mindenki az.
  • Molnibalage
    Segített valaki ezt a butaságot leírni, vagy magadtól jött össze? Szóval az ember is úgy lehet immúnis az AIDS-re, hogy hinni kell benne és ne akarjak beteg lenni?
  • 89
    jah...emberfüggő minden káros szenvedély, egy idő után rájön az illető, hogy semmi értelme...
    aki meg nem...az úgyis alkoholistaként/tüdőrákban/agyilag leépülve/ keményebbeknél túladagolva végzi...hát az meg is érdemli, van még hely a temetőkben
  • Molnibalage
    Nem, nem midenki. Az autózók igen kis százaléke notórius száguldozó és szabályszegő, de mégis ők okozzák a bajt, a balesetek komoly százalékát. Lehet, hogy kevés lesz erős drogos, de akkor sem én szeretnék az lenni akit leszúr egy ilyen zséért vagy csak szimplán kirabol.
  • Molnibalage
    14-18 éves vagy. Majd, ha láttál már annyit, mint egy idősebb akkor talán lesz szélesebb ismereted. Ez nem felvágás, ez tény.
  • szjuca
    Nem, és nem is fogom kipróbálni.
  • Bruk
    "Akarat es tartas kerdese az egesz."

Erről van szó. Ha rá akarsz szokni rá szoksz, ha nem akarsz rászokni nem fogsz.
  • Bruk
    (na már bocs)..
  • Bruk
    Akkor a barátod nagyon hülye. Nem mindenki ilyen. És szerintem pihenj le 1 kicsit mert hülyeségeket beszélsz.
  • OrioN the S
    Elobb-utobb megunja az ember es nem fogja erdekelni ,hogy most epp mikor tud tekerni. emberfuggo a dolog nagyon. A haverod lehet ,hogy epp egy gyenge jellem es nem tudja kontrollalni maga es ugyfest az eletet sem. Viszont van akit nem visz el rossz iranyba es megmarad ugyanaz a szemelyiseg ,mint elotte. Hagyjuk mar ezt a raszoksz,hulye leszel dumat... ez nem igaz. Akarat es tartas kerdese az egesz.
  • 89
    idióta...csak, hogy a te szintedre süllyedjek
  • OrioN the S
    "Az, hogy az valós élet alapján bizony sokaknak ez csak a belépő. Később jönnek a keményebb drogok."

Ez meg a szokasos hulye duma.. mint amikor azt mondjak ,hogy a repatol jobban futyulsz. Az megy el a vegletekig aki: eletkeptelen,felelotlen esetleg szarik az eletre es nincs semmi eletcelja vagy igenytelen.
  • Molnibalage
    Akkor mesélj mester. Konkrétan az egyik barátom ilyen volt. Először csak úgy hébe-hóba csinálta. Aztán már pont úgy, ahogy leírta. Ezzel kezdte reggel. Mikor hazért első dolga volt rágyújtani. Nehezen, de leszokott róla.
  • OrioN the S
    "és egy idő után csak azzal vagy képes bármit csinálni" :D egyre jobb
  • OrioN the S
    halvany kibaszott fingod nincs az egeszrol csak itt osztod az eszt :D (Y) imadom amikor olyan emberek papolnak rola ,akinek annyi koze van hozza ,mint Pamela andersonnak a harangonteshez.... szerencsetlen :D
  • Molnibalage
    És a negtavíról miért nem emlékezel meg?
  • Molnibalage
    35%? Hú... Magyrán kb. "csak" kétharmad veti el.

Mi kivetnivaló van benne? Az, hogy az valós élet alapján bizony sokaknak ez csak a belépő. Később jönnek a keményebb drogok. A fűre is rá lehet szokni bárki bármit kamuzik róla és egy idő után csak azzal vagy képes bármit csinálni.
  • Molnibalage
    Ja. Hülyes drogos eszmefuttatás. El sem képzelik, hogy lehet nélküle élni. Erről is van egy jó sztorim, mástól halottam.

Két fiatal beszélgetett a Corvin mozi előtt a fűről, hogy nem lehet rászokni. Aztán odalépett egy fickó belekezdett mondókájába.

"De hogy lehet rászokni! Én is csak reggel, délben és este szívok és minden nap! Ahogy ezt végigmondta és értelem járta át agyát. Ezután jött a fej kézbetemtése, és egy "basszameg" ki a száján, mint beismerés...
  • sb1
    Igen, egyszer kipróbáltam de nem tetszett.
    Bealudtam tőle :D :D :D
  • Molnibalage
    21% rendszeres fogyasztóval? 1/5 támogatással? Ne fárassz. És ez az sg. A társadalmi elfogadottsága ennél jóval kisebb. 44% sg szerint is nem próbálta és nem is fogja. Ha az egyszer próbálókat összeadod akkor már itt is 50% feletti az aki nem igazán lenne híve egy ilyen megoldásnak.

Magyarán téves amit írtál. Már megint egy kisebbség akar valami hülyeséget ami ráadásul káros is.

Hány fiatalt látsz matt részegre inni magát és okádni? Gondolod akkor másban ismernék a mértéket? Hány piás sofőr van? Gondolod akkor itt is lesz önfegyelem?

Abban az országban ahol az egészségkultúra szintét az jelzi, hogy átlagosan 2-3 fogkefe fogy évente egy emberre vetítve talán nem kéne ilyen baromságot csinálni...
  • Petka
    Egyéb: egyszer kaptam egyet, de rendszeres betonszofi felhasználóként rám nem volt nagy hatással, úgyhogy hanyagoltam...
  • Fbn Lx
    én sem azért vagyok a dekriminalizáció mellett, mert minden vágyam, hogy rendszeresen beszívjak.
    Csak szeretném, hogy ha én, vagy valamelyik családtagom beteg, akkor lehessen vele kezelni. Mellesleg mindenki a fájdalomcsillapítást ragadja ki, amikor ezernyi más, sokkal nagyobb kaliberű jótékony hatása is van.