127612
-
DIESEL DOG #44015 Mindegyikből egy kicsi...
Szeretek a középpontban lenni... :)
-
izom és főnök kivételével mind
meg KÖCSÖG is vagyok -
:D:DD:D ez jo -
Meg utálom a nagyarcú , nagypofájú , magukat okosnak tartó faszfejeket. Minden társaságban van ilyen gyökérarcú pöcsedék.
Ilyen itt is van a fórumon nem is egy. Kettőt, hármat rögtön tudnék mondani, de hagyom had éljenek abban a hitben, hogy bizony ők az alfák. 8) -
már 5 perce be nem áll a szád...utálom azokat akik fossák a szót
-
Egyéb: Az en baráti társaságomba mindenki idióta :) -
én azokat a mókamestereket imádom, akik nem veszik észre, hogy rohadtul nem mókásak. -
Neked akkor nagyon klassz lehet hanyattfekve a csillagokat bamulni es beleolvadni az univerzumba.
Szinte irigyellek. -
huntofa #44007 kb 5 perc folyamatos beszéd nekem elég arra hogy felmennyen a pumpa , 10 perc folyamatos ugatás után elhúzok a francba -
huntofa #44006 + utálom azokat akik folyamatosan fossák a szót , benem áll a pofájuk.
-
huntofa #44005 * JAVÍTÁS: ,, Emiatt járok gyakran baráti összejövetelekre." --->
Emiatt járok RITKÁN baráti összejövetelekre. -
huntofa #44004 GYŰLÖLÖM a mókamestereket, ELÍTÉLEM a főnök típusúakat !!! --> Emiatt járok gyakran baráti összejövetelekre.
Meg utálom a nagyarcú , nagypofájú , magukat okosnak tartó faszfejeket. Minden társaságban van ilyen gyökérarcú pöcsedék. -
Egyik sem. Én én vagyok. -
Csakhogy ez nem okoz fizikai függőséget,csak lelkit,ez meg már egyénfüggő,hogy ki menyire gyenge személyiség. -
Néhányból / mindegyikből egy kicsi
móka, különc, ha meg helyzet hozza az izom :D -
cargame #44000 Azert az jo, h szinte indenki mokamester :DDD ha valogatnanak innen egy brigadot csak mokamesterek lennenek XD -
A mókamester.
Bár az én baráti körömbe mindenki hülye barom állat :D -
az ital fogyasztásával exponenciálisan nő
átlagos < mókamester < a főnök.. < és a végén a lúzer _D:D_:Dd
de egyébként semmilyen társaságban nincsenek ilyen beosztások, úgyhogy EGYÉB. -
-
-
Nálunk nincsenek ilyenek oO -
boss -
A fonok termeszetesen :D -
szimplán debil vagyok :) -
Renegade #43991 ha kor alapján véleményezünk,akkor én modhatom neked?
Figyú nagy hülyeségeket beszélsz...
na, de on:
különc, főnök -
A mókamester. Egyértelműen.
Néha már az a szörnyű érzésem van hogy csak azért hívnak meg a barátok bárhová is, mert mindig jó lesz a hangulat. Lehet hogy különben ki nem állhatnak?
-
mikorhogy -
inkább a mókamester, de néha a legrészegebb is én vagyok :| -
A különc
-
cargame #43986 A mókamester
A különc
A főnök...foleg mokamester :P
-
A mókamester
A különc
-
ba32107 #43984 A mókamester
A lúzer
A különc
Az átlagos
Szerencsére a mi baráti társaságunk igazi egyéniségekből áll, mindegyikünkre rá lehet húzni a fenti jellemzést. -
néhányból egy kicsi, nem foglalkozom ilyenekkel, buta kérdés -
Néhányból / mindegyikből egy kicsi
Az izom kicsit több:D -
Az átlagos --> mindenkivel eltudok beszélni, ha kell akkor a részeg disznó haverom józanítom, ha kell lelki gondokat hallgatok meg, nem szoktam arcoskodni, meg lenézni őket... van egy 15-20 fős társaságunk, és mi úgy érzem jól megvagyunk... még ha néha egy kettő kicsit hülye is :D -
Mindegyikből egy kicsi kivéve a lúzert, meg a különcöt -
A mókamester -
Mindig változó. -
Pontosan tudod miről beszélek. Nem az időről. De látod, rád hagytam, minek vitázok? Én csak egy szaros 17 éves vagyok. Mit tudok én az életről? Ha meg olyan okos vagy, miért nem hagyod rá erre a szarosra? -
Tudod mit? Nem mondtam semmit! Csunya ,rossz fuvesek! Haljatok ehen!
Reszemrol a tema befejezve ,mert ennek csak flem lenne a vege. Higyj amit akarsz es ragaszkodj az elkepzelesedhez :) Orulok ,hogy igy otthon vagy a temaba es tudsz mindent. De tenyleg :) Keves ilyen zseni van a vilagon aki mindent jobban tud es ennyire tajekozott mindenben.