127612
-
F1re #44655 ge.ire bevolt dagadva :D am sexy kép lett
-
Úristen, már azthittem hogy a jeti jött meg :S -
F1re #44653 nekem ien volt utoljára a bokám :D:S attol féltünk csak h vérrög képzödik de megusztam 1 honap ien jaro merevitővel
-
hát fájdogált, de nem volt vészes, a harmadik napon mentem el orvoshoz, de akkor is már csak azért, mert alig fért bele a bal lábam a cipőbe:D
meg is lett a jutalmam, négy hét fekvőgipsz -
F1re #44651 iiii az az utolso dolog gondolom ge.ire fájt -
nagy a szád...pöcsös... -
egyszer: a csuklómat
először én törtem el, aztán amikor gipszbe rakták rájöttek az orvosok hogy szarul rakták össze, igy eltörték ők még egyszer:DDD másodjára azért ment már nekik
ja meg a bokámban tokszalagok elszakadtak egyszer, de ezt csak az érdekesség kedvéért irtam:-) -
szerk1.
ja és a fejem betört 3évesen :D
ugráltam a tengerbe. aztán mikor visszahúzodott a tenger már kilógtak a kövek :D -
1x bal alkar
1x jobb alkar
1x jobb csukló
1x utolsó csigoja
jól tartom magam :)
/meg volt egy ínszalagszakadás a jobb bokámban ;) -
csontom még nem tört, pedig (állítólag) csontritkulásom van...
de volt olyan h 4 méter magasról leestem, egy baszottnagy kőtömbtől 10centire landoltam, szal szerencsém volt, és "csak" enyhe agyrázkódás és emlékezetkiesésem lett és egy picit feldagadt a karom, vállam... a saját lábamon mentem haza, de én csak anynira emlékszem h fent állok a fán(:D:D) aztán távolodik minden, majd otthon ülök a konyhában és mindenki engem bámul:S
plussz még kisebb koromban egyszer fejre estem biciklivel, és felszakadt a szemem fölött, ömlött a vér...én kúrvára megijedtem, elkezdtem beletörölni a vért az egyik, majd a másik karomba, vhogy a lábszáram is tiszta véres lett és amikor hazamentem anyámék nemtudták mi bajom van:D csak annyit láttak h a fejemből ömlik a vér és mindenem tiszta véres:D:D -
haverom ugyanezt tolta csak kicsit drágábban , Volvo S40 :D ő is igen nézte a váltót :D -
biztos jó móka volt, én is kipróbálom egszer:P -
Fbn Lx #44643 persze a tulaj ott állt az ajtónál, beszélgetett a barátjával. néztek maguk elé, hogy hogy hoztam össze azt, hogy nyílegyenesen nekimentem egy álló ifának. -
Fbn Lx #44642 a kedvenc sérülésem az volt, amikor olyan 8-9 évesen először ültem igazi nagy bicajon...
tekertem mint az őrült, közben meg néztem lefelé, a váltót tekergettem már fél perce, hogy micsoda móka... aztán egyszercsak felnézek, 3 méterre ott parkol egy ifa előttem... állal csatt az ifának, a bicaj meg becsúszott alá :D -
még nem sikerült saját csontot törnöm )))
Olyan lehetőség....hogy másét ??
-
1v2 évesen egyszer énis... Az eredménye egy heg az alsó ajkamon.. elég szép -.- -
Apocalipto #44639 Nekem eddig a legsúlyosabb balesetem az volt hogy leestem az ágyról
-
Szerintem semmi baj sincs ezzel a kérdéssel. Általában elég kulturált hangnemben megy a beszélgetés, nem hiszem hogy nagyobb gond lenne mint egy másik hasonló kérdéssel. -
Soha.
Egyszer volt, hogy 3 méter magasságból "leputtyantam" vagyis inkább eldőltem.kezemre estem, és csak megzúzódott.:]
Egyszer meg fáról estem le...Kb háztető magasságból..Térdem 2-t roppant azt 3 hétig fájt, de semmi:]
-
Jah meg a fejemet betörtem kb 6x -
1x
De viszont rendszeresen meghuzom, meg néha elszakítom a bokámat -
Értem, köszi.
Üdv. -
Egyszer, az alkarom. -
F1re #44632 ugy h 1 hulye gyerek voltam világéletembe és kiskoromba mindig összetörtem a pofámat :D meg hiperaktiv a boka sérüléseket meg breaken szereztem meg focizás közbe -
Úúú. Hogy szedtek össze ennyi sérülést? Ém 8 éve röplabázok, de bokaficamon kívül soha semmi bajom nem volt igazán, pedig elég vad dolgokat műveltem. :) -
F1re #44630 nekem repedés meg zuzodas tobbszor volt mint törés és volt amikor jobban fájt pl bokámba 2x is
egyik keztoresemnel az orsocsont ketté tört a másik csont a vékony az meg félig meg repedt az fájt azért :D -
:D -
Nem tudok rá mit mondani, nem értek hozzá, megítélni sem tudom, hogy mit szülne egy ilyen kérdés, vagy hogy mit szólnának hozzá a modik... majd talán népszerűség alapján be lesz választva egyszer. -
hát kellett neked beszólni :D xD xD (sorry,ezt nem bírtam megállni) :D -
Nekem elrepedt a lábam egy csontja, nemtom melyik, valahol a talpam környékén - ott a legtöbb csontod amúgy - azt hittem befosok úgy fájt. :D -
vazze,erről mindenki mást mond :S
mostohatesóm egyszerre 2 helyen is eltörte a karját..de neki nem fájt,mert azonnal elzsibbadt és égett...legalábbis ezt mondta -
hehe :) azt nem lehet megszüntetni..;) -
Kb beszarsz úgy tud fájni. : -
Elbírálás alatt, nálam a sárga pötty van előtte. -
Cat 02 #44621 Az már be lett szüntetve nem ? -
Egy kis OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OFF:
Meddíg lesz még elbírálás alatt a "Benned félelmet kelt a Magyar Gárda egyenruhája?" kérdésem?
Lassan dupla annyian szavaztak arra, hogy bekerüljön :S nem szeretnék semmilyen politikai vitát létrehozni ezzel a kérdéssel.
Csak érdekel, hogy ti hogyan vélekedtek erről, mert szerintem vicces, hogy "náci" egyenruhának mondanak egy fekete mellényt ünneplővel meg 1pár bakancsal. stb...
További Szép Napot!
ON -
Jut eszembe, nálam volt egy harmadik eset is. Óvodába összevesztem egy retardálttal a fakockán, az a fasz meg megfogta a legnagyobbat és teljes erővel a fejemre ütött vele.
Szépen be is tört, de tovább nem vágom a sztorit hogy utána mi volt. :D
-
Még soha...vigyázok magamra. -
nem,hála Istennek...és nem is akarom,hogy törjön..(kopp-kopp) -
Mondjuk fejem is betört, de az nemvolt vészes :D anynira.. ( lefejeltem 5 évesen egy újságos bódé sarkát XD)