127612
-
így van, ő is szenvedő alany, és segíteni kéne neki -
"Nem tudom / nem vettem még" és szerintem soha nem is fogok,mert nem lesz miért :(...
(A korom az adatlapon nem jó,mert nem...20 alatt vagyok kicsit) -
"Egyáltalán nem az, ez is csak egy termék." -
1. Nem mindenki úgy cigizik hogy büdös legyen tőle (ha mértékkel csinálja az ember, akkor meg se lehet érezni rajta)
2. Rákot okoz, nem neked, annak aki szívja...
3. Valakinek jól esik, ha lazítani vagy megnyugodni akar (pl.: másnak erre van 1 üveg sör)
4. Nem biztos hogy mérgezi, azt is meg lehet oldani hogy mást ne mérgezzen vele.
Ui.: Én nem dohányzom csak nagyon ritkán, ha rágyújtok akkor az már kicsit más... :) -
Egyáltalán nem az, miért lenne az?
-
Fbn Lx #44850 akkor te igen szerencsés vagy hogy eléggé szenzitív vagy ahhoz hogy érezz valamit, mert én kb. a piacon lévő legvékonyabbakkal is annyit érzek mintha melegvízbe mártogatnám
:Ð -
Fbn Lx #44849 és ha valaki lövi magát, és felnyom egy vegyesboltot hogy legyen rá pénze?
végül is ő is egy szegény szenvedő alany, nem kéne belekötni -
Fbn Lx #44848 roszmanban pl. nem a pénztárnál van -
Megvan az oka hogy miért. A dohányáruval együtt arra a jól látható helyre rakják ki, ami mellett minden bevásárlás közben elmész legalább egyszer.
Nem az a ciki ha óvszert veszel, inkább az ha nincs miért venned. -
- Zavar, hogy az arcomba fújod a füstöt.
- Zavar?? Képzeld, engem meg megöl...
Nem kell belekötni abba, ha valaki cigizik. -
szerintem cinkesebb mint óvszert venni...pláne mikor kis takony gyerekek nyomják a suli előtt...
1: nem csak te, de a ruháid is büdösek lesznek tőle
2:rákot okoz
3:qwára azt hiszik hogy menő, pedig inkább szánalmas
4:mérgezed a környezetedben lévő embereket is
4:0 az óvszer javára.. -
attól még öl, nem? soha nem cigiznék, nem akarom megölni magam -
ba32107 #44843 Hát az itteni tescóban minden kasszánál a futószalag felett roskadozik a polc a durexektől :D -
jaja tényleg kis választék van, de van nkei külön osztály:D -
annál több eszem van ;) -
dx #44840 a bevásárlóközpontokban általában a kozmetikai szereknél található meg,nem szem magasságban :) és egy kisebb választék a pénztárnál is van(ahogy te is említetted) -
tescoba is külön polc van neki pl, a pénztárnál nincs -
ahol én eddig jártam ott nem láttam, de ha kicsit több infóval felnyitnád a szemem, annak örülnék. -
lol gondolom te nem cigizel. -
dx #44836 nem csak a pénztárnál van! -
amióta öl. -
cigit venni mióta ciki? -
lol szted mást nem vághatnék zsebre ugyanilyen könnyedén? -
Dean Winchester #44832 cigaretta is a pénztárnál van nemde?
-
mert simán zsebre vághatnád ha nem ott lenne? -
gyógyszertárban kell venni, ott nem cikis, azt meg nem értem, hogy ilyen nagybevásárlóközpontok mér a pénztárnál helyezik el, elvégre ott láthatják legtöbben hogy leveszed :O -
kicsik vagytok még ez természetesen ebben a korban :) -
majd egyszer talán felnőtt leszel teis:D -
de már haverral egyszer vettünk, de nem mertük oda vinni a kasszához :D
ide adja nekem a kosarat, aztán mondja hogy vigyem. hát én nem viszem és leraktam a földre :DD
aztán csak felvette, és ő vitte a pénztárhoz, de majd meg haltunk a röhögéstől A?:SD:ASD_S -
DIESEL DOG #44826 Egyáltalán nem az, ez is csak egy termék...
Ha egyszer kedvem szottyan a csajommal egy kis entyem-pentyemhez akkor miért ne venném meg bármelyik üzletben? -
Kösz hogy ezt belinkelted, hullára röhögtem magam. 
Az első perc végén szegény Bodrogi már takarta az arcát a nevetéstől. :) -
Egyébként, ahogy olvasom itt a többiek véleményeit: Részemről mindig használok óvszert, nem bízom a gyógyszerben. Éppen azt az 1-2 százalékot akarom elkerülni ami a hibaszázaléka. És mindig CSAK sajátot használok. Ehhez a szabályhoz mindig tartom magam.
A gumival semmi problémám sincs, ultravékony, megbízható, nem az a tejgumi ami apáink idejében volt. Abban maximum azt lehetett érezni ha becsípte a pejkót a szekrényajtó. :) -
Az első alkalom, na az kínos volt! Remegő, izzadó kezekkel, még a homlokom is izzadt, épp csak a neonfelirat hiányzott hogy *SZŰZ*. Otthon pedig teljes magányban próbálgattam hogy a bevetésen ne legyen gond. 
Ez volt az egyetlen eset. Amúgy semmi kínos nincs benne, nagyobb tétel esetén egy két elnyújtott mosoly és egy kérdés: -Nagy este lesz?
-
igen
Egyáltalán nem az, ez is csak egy termék. -
Nem tudom / nem vettem még -
Nincs rá szükségem. -
Egyáltalán nem az, ez is csak egy termék -
Nekem bizony az, nem szívesen veszek.
nem mintha az utóbbi időben kellett volna... -
Te még el sem jutottál oda mester.
-
kicsit igen :_D