127612
-
Nem iszom vizet.
Bort iszok, vizet prédikálok. -
extramagascsaj #44894 Ásványvíz -
ásványvíz -
Ásványvíz -
üdv a vesédnek :D -
Dunaújvárosban és Veszprémben - Ásványvíz!
Velence - Csapvíz!
Megvan a magam kis rendszere8) -
nem nagyon szoktam inni vizet, inkább kóla...
de ha iszok, akkor inkább ásványvíz, a csapvíz tele van klórral.. :/ -
Én is szoktam velerzózisódni. -
Reverzozmózissal tisztított csapvíz...
Ez tuti...
-
hát jah víznek kéne lenni a legtöbb folyadék amit fogyasztunk, csak utána kéne jönnie ezeknek az ízesített fasságoknak...csak sokan nincsenek tisztában ezzel -
nekem is volt olyan osztálytársam, aki nem ivott vizet.
otthon is minden féle szar ízes löttyök.
suliba is mindig hozott magával 1literes cappy-t
hát kétlem hogy túl egészséges :/ -
Nekem mindegy.
-
ásványvíz.
az egész család erre állt rá, jóaz -
ásványvíz...akik arra nyomtak hogy nem isznak vizet azoknak meg grat:d -
xxxpaulxxx #44881 Ásványvíz, de amikor nincs más és nagyon kell, akkor a csapvíz is nagyon jól tud esni -
Ha lehet választani, akkor inkább a bubis víz :). De a csapvízzel sincs bajom, ha be van hűtve :D -
Freeda Krueger #44879 Munkahelyen a 4. liter víz után az ásványvíz is borzalmas.
Amúgy mindegy. -
Ahol lakom nagyon finom csapvíz van és hideg is. Otthon az megy. Edzés közben ásványíz, ha elfogyott, jó a csapvíz is. -
Viszont a bevállalós csajok azt is lenyelik...
-
A halak abba basznak,ebbe belegondolt már valaki? 

-
Vannak remek és ízletes csapvizek, de a pesti albérletben pl. dől a csapból a rozsda szabályosan, úgyhogy ásványvíz. -
ha van itthon akkor ásványvíz, de ha nincs akkor se dől össze a világ, ott a jó öreg csapvíz is. -
Nekem mindegy.
-
-
mindegy.
úgyse attól halok meg ha csapvizet iszok,
de ha tehetem inkább ásványvíz. -
Kóla XD -
nekem mind1...jó az ásványvíz és jó a csapvíz is...mindkettő hidegen.. -
Taki29 #44868 Ásványvíz , pedig nagy jó a magyarországi ivóvíz európai szinten . -
Asvanyviz.Sokbubis. -
:DD! -
Csapvíz.
Van mikor elég meleg, föleg mostanában, de annyira nem zavar, meg teszek be a hütöbe... -
G_ArchAngel #44864 csakis Evian-.- -
BTW. vizes kérdés: teljesen mind1 nekem, de csapvizet csak jéggel szoktam, mert amúgy elég melegecske.. :) -
Ennyi erővel aki biciklizik, az elküldheti az összes autóst a jó kva annyába, mivel komoly veszélynek teszik ki. -
*nem így működik -
ez nem működik...megölheti magát szíve ügye, sőt aki olyan hülye hogy dohányzik haljon is, de a többi értelmes embert nem kéne megölnie... -
1 alkoholista elissza pl.: a családja elől a pénzt...azaz árt nekik. :) -
Fbn Lx #44858 nem basztattam a cigiseket különösebben, csak nem értek egyet azzal, hogy csak magának árt. de nem akarom ezt a témát megint felhozni, hagyjuk inkább
védtem valahol az alkeszeket?
Az való igaz, hogy nem bocsátanak ki káros anyagot, vagy amit kibocsátanak, az megmarad a falon, és le lehet róla mosni ^-^
egyébként dohányozz meg piálj, csak ne árts vele senkinek. én is tudok tenni ellene, pl. kerülöm a füstös helyeket, és nem leszek durcás egy szórakozóhely közepén, amikor természetes, hogy ott áll a füst. ott talán én is rágyújtok, mert ugyanmindegy. -
Ugyanezt mondhatnád az alkoholistákra is... Miért mindig a cigiseket basztatják? Aki piál az jófej az vagány, mi? -
Fbn Lx #44856 értem.
hogyha pont téged nyúl le és még mindig az ő bajával foglalkozol, akkor őszinte tisztelet.