127612
-
Erről ez jutott az eszembe: láthatatlan gyilkos az ételekben, meg mindenhol :) -
Fbn Lx #44974 nem Magyarországon él -.-' -
Ha a kóláról van szó, akkor az öreg úr biztosan tudja, főleg, hogy nálunk csak palackozó van, ami vizet meg cukrot ad hozzá és ennyi. :D -
Fbn Lx #44972 egyszer egy idős úrtól hallottam, aki egy gyárban dolgozott, magasabb beosztásban, hogy az adott (egyik híres) üdítőital-gyártó cég alapanyagként többek között egy kétkeresztes csontméregként kategorizált vegyi anyagot is használ.
nem értek hozzá, szal lehet hogy nem mondott igazat, csak beírtam ide.
egyébként legalább 5 éve nem ittam kólát -
ásvány. álítólag nem mindenhol egészséges. mellesleg van otthon általában. és most is azt iszok. citromosat. -
Főleg,hogy most már egyre inkább spórolnak,hogy olcsóbban előállíthassák.
Vékonyabb a műanyag üveg falvastagsága.
De annyira,hogy a szénsavmentes vízbe már nitrogént kell adagolni,hogy legyen tartása... -
:DDD
-
Csapvíz de csakis Artézi kútból
-
Ásványvíz. -
jó meleg húgylé
-
Nekem mindegy.
Csapvíz:ha melegem van,jobb bedönteni a fejemet a csap alá és úgy inni
Ásványvíz:beteszek a szobámba 4-5pontjába egy-egy üveget hogy ne kelljen kimennem:D -
Ne vegyél ásványvizet, tegnap hugyoztam bele az összes üvegbe...
Ez kb ilyen szintű hozzászólás volt. :) -
Nekem mindegy.
Nálunk kimondottan jó ízű a csapvíz, úgyhogy nem szoktam flancolni. De megiszom az ásványvizet is. -
pedig asszitem okosabbak mint mi / jobb érvük is lehetne XDDD -
jah XDD "Jana" Szlovák elvileg :D xP -
Van az a reklám, hogy először akkor érintkezik a víz a külvilággal, amikor kibontod a palackot.
Erre mégis rá van írva, hogy 2010 mittoménhanyadika a lejárati dátum (pedig évezredek óta a föld alatt van). Akkor hogy is van ez? -
III. kerben fincsi a víz xP -
há meg veszem persze hogy aztán csapvizet öncsek bele xP -
ne igyatok csapvizet! ma este csaptam ki a fürdőkádba és eresztettem le :/ sorry a csap víz ivóknak XD / neem is xDDD / -
patron -
pl mik? -
Ez nem azt jelenti, hogy két nap után kiszáradsz és meghalsz. :)
Viszont a szervezetnek nem tesz jót a tartósan dehidratált (és savas) állapot.
Már viszonylag fiatalon is előjöhetnek olyan mókák, amik nem túl kellemesek. Többek között a vese sem viseli jól. -
mióta? bazzeg szinte csak szénsavas ásványvizet iszok azt még nem száradtam ki :D -
DIESEL DOG #44952 Ásványvíz...
Azt nem tudom hogy más városokban milyen a csapvíz minősége, de itt Nyíregyházán förtelmes. Agyig van klórozva, az íze is szar...
Az itteni csapvizet max. tisztálkodásra, és főzésre lehet használni, de ivásra nem nagyon. Persze nem arról van szó hogy nem lehet meginni, csak a minősége nem a legjobb...
-
o.0 -
Én csak aztnem értem, hogy honnan tudják olyan pontosan, és mért jár le az az ásványvíz, ami már 16000 éve elvan. :-O -
A citromlével, ecettel is ugyanez a helyzet, mégis iszol limonádét, és eszel salit, aki meg olyan buta, hogy öblöget a kólával, ahelyett, hogy lenyelné, annak meg úgykell :) -
BIZ0906 #44948 Csapvíz
Még fizessek azért a szarért +ba mert tízezerhatszáztizenkét méter mélyből zárják azonnal a palackba pfffff ugyan már egy kis szárazanyaggal dúsított fos! De a pláne, hogy a sok hülye be is veszi tiszt a kivnek már aki tudja is, hogy mit iszik. -
Ásványvíz -
és nem ragad?
-
looool :D:D:D rozsdamaró se kell jó a kóla
-
Kösz. -
Helyezz el egy szelet rostélyost egy tál kólába - két nap múlva nyoma sincs.
A gyomorsav "erősebb" mint a kóla, tehát a gyomrod nem fogja roncsolni, de a fogadat szépen hazavágja.
én pl. a simsonom krómfelnijéről a rozsdát kólával + alufóliadarabokkal dörzsöltem le
-
igen, mér te még nem?
-
probaltad már? -
mert szétbassza a veséd azért 
egy éjszakára a szádban tartanál kólát még fel nem kelsz reggelre fogad nem lenne -
az a vitamin
-
Mind1.
-
MÉT? -
Ásványvíz