127612
  • tigeroo
    osztom.
  • OrioN the S
    nem.. Te nem azert
  • immovable
  • tigeroo
    csoda hogy ádámot és évát még nem sütöttétek el :D

/elsüt
  • szucsy89
    jól vagy?
  • OrioN the S
    tenyleg gusztustalanul egy szemet dolog...

• clio1616v
    undorító amikor valakinek magyarságtudata van és büszke rá, hogy magyar

kevés dolog van, ami ennyire irritál...
  • Hegi90
    vagy inkább az eszkimóktól.
  • Hegi90
    Szerintem az amerikaiaktól származunk.
  • Picar77
    A japánoktól

• BaLTáSGYiLKoS

Kézai Simon: Gesta Hungarorum
    Rerum Hungaricarum decades A magyar történelem tizedei - Bonfini, Antonio
  • OrioN the S
    Egy kis erdekesseg:
    "Kőrösi Csoma Sándor munkája véget ért. Az oly rég óta keresett, kutatott, Közép-Ázsiában rekedt madjarokat (ejtsd: magyarokat) megtalálták.
    A baskírok, a kazáni tatárok, a közép-ázsiai karakalpakok, a kaukázusi balkárok, krími tatárok és a kazakok eredethagyományai a mai napig szívósan őrzik, hogy egyes nemzetségeik szoros kapcsolatban állnak a magyarsággal. Ezen mondák sok hasonlatosságot mutatnak a legrégibb magyar mondakinccsel. A mondákban közös az a momentum, hogy valamikor régen a nyugatra költözött "madjarok" vagy "madijarok" népének baskír földön maradt törzseitől származnak. Több török népcsoport, mint például az özbegek, a kirgizek, a türkmenek, az anatóliai törökök a magyarokat testvéreiknek tartják, illetőleg legközelebbi rokonaik közé számítják. A kazak törzsek egy része nemcsak a magyarországi kunoknak, hanem a magyarságnak is közeli rokonai. Bíró András Zsolt kutatónak a világon először sikerült egy teljes törzs antropológiai és genetikai felmérését elvégeznie Kazakisztánban, a Torgaj-vidékén. Az SNP-analízis eredmények alapján úgy tűnik, hogy a mai magyarországi lakosság egy részének az ősei és a kazakisztáni madjar populáció ősei között valamikor a múltban (mai történelmi és régészeti tudásunk szerint legalább 1300-1500 évvel ezelőtt) genetikai kapcsolat állt fenn. A magyar történelem során sokan sikertelenül keresték a keleten maradt magyarokat, most sikerült őket meglelni. A genetikai eredmény nagymértékben felülírja a magyarok származásáról eddig vallott elméleteket."

Van itt minden vazze ,mint a benetton reklamba :D
  • Narxis
  • Pepsi Twist
    Egyéb: kibaszottul nem érdekel.
  • F1re
    egyéb: leszarom
  • snowkid16
    Sajnos igen, erre gondoltam én is. :(
  • TheRock18
    nem egytől származik...
    de szkíta,hun,avar,magyar,székely,szinte ugyanaz
  • NeverwinterKING
    :DD
  • CsuTy89
    Egyéb, szarok rá
  • jackcsabi
    Én csak válaszoltam kedves Runstedtnek, egyébként marhára nem érdekel ez az egész. Kit izgat, hogy kitöl származunk? Az a lényeg, hogy most itt vagyunk...
  • DIESEL DOG #45355
    A szkítáktól...

• 0Fritz0
    Az eredetet nem lehet csak a hasonlóság alapján vizsgálni, főleg hogy a tatárjárás idején gyakorlatilag kiirtották a lakosságot és ma már inkább a környező országokból betelepülők leszármazottai vagyunk, mintsem az eredeti magyar vérvonal utódai.
  • clio1616v
    A majmoktól...
  • OrioN the S
    A szkítáktól
  • dieselG
    Jobb híján a hunokra kattintottam, mivel én se vagyok biztos a válaszban. Egy dologban igen, mégpedig abban hogy a legkevésbé a finnugroktól származunk, ami alig 100 éves, erőltetett teória.
  • HöfEE
    Szerintem is elég vegyes a származásunk mivel mindenképp vándorló és nomád életformát folytattak őseink akármelyik elméletet is vesszük alapul. Mindenesetre én a szkítákra szavaztam mert az a fajta származáselmélet tűnik nekem a legszimpatikusabbnak.
  • tigeroo
    Nem tudnék állást foglalni / Nincs elég információm a döntéshez

fogalmam sincs. de valószínüleg valamilyen nomád ázsiai néptől
  • jhetedikj
    Egyéb. Afrikából származunk.
  • Dick Riddick
    Túlságosan nem foglalkoztat a téma.
  • jackcsabi
    Szerintem hasonlítunk rájuk, csak egyáltalán nem...
  • Rundstedt17
    Ilyen érvelést szoktam kapni:
    buda=buddha
  • Rundstedt17
    sajnos nem,túl nagy a különbség:D
  • Timbo
    a japánoktól
  • Molnibalage
    Őszintén? Nem érdekel. Nekem aztán tökmindegy...
  • QuippeR
    Egyéb: a magyarság a honfoglalás előtt nem egy nép, hanem együtt mozgó harci szövetség volt. emiatt szinte biztos vagyok, hogy szegről-végről a felsorolt összes néphez van közünk.
  • miilann04
    szamurájok vagyunk!!4
  • FZoleee
    Egyéb (Leírom!)

Nem érdekel.
  • jackcsabi
    Egyéb (Leírom!)

Marhára nem izgat...
  • somdav95
    egyéb: leszarom XD
  • somdav95
    osztán a buddha? XD