127612
  • Rundstedt17
    Egy normális politikus felfoghatta volna hogy lehetetlen,gyakorlatilag meg nem tudom mit várt el,a németek szemében is nulla volt(ugye zsidóvédenc és lengyelek elengedése amik jól jöttek majd később ellenünk is) ugyanúgy a szövetségesek szemében is(országunk mint az utolsó csatlós).
  • SL
    A hunoktól.

• tigeroo
    pont ez a lényeg, semleges akart maradni.
  • BaLTáSGYiLKoS
    "...egy napon majd Horthy Miklós fogja Gömbös Gyula ellen mozgósítani a Chorinokat, Goldbergereket, Fellnereket, mert azoknál is jobban bírják pénzzel. Honnan sejthetné, hogy a sastollas nemzeti hadsereg háta mögött pár év múlva a kartellkapitalizmus veszi át a hatalmat a magyar nép fölött? "

"Elvégre a Horthy-korszaknak jellegzetessége ismét a befolyásos, a Várig felhatoló liberális kapitalista és nagytőkés volt."

"Az országhódítók hatalma egyenes arányban erősödik Horthy Miklós hatalmával, gróf Bethlen István befolyásával és természetesen a külföldi nyomással, amely világhódító részéről a párizsi Grand Oriens, a Népszövetség és az Európát uraló titkos hatalmak befolyásával ismét nagyra növeli az országhódítók magyar nép fölötti hatalmát."

"Amikor aztán már vérre megy a játék, a Jugoszlávia elleni háborúban nem a magyar érdekből avatkozik be Horthy Miklós, hanem azért, mert Chorin Ferenc és a budapesti hitközség interveniálnak nála, hogy ne álljon ellen a németeknek, akik ez esetben tíz nap alatt lerohanják Magyarországot, és elviszik, vagy internálják a magyarországi zsidóságot. A hadparancs egész büszkén hangzik: "Előre az ezeréves magyar határokig!" Háttérben azonban nem a magyar területek visszaszerzésének nemzeti érdeke áll, hanem a zsidóság megmentése."

forrás
  • osho
    Egyetértek veled.
    és így (?) :
    Honnan származik a honfoglaló magyarság ?
    De itt a válasz, az alábbiakban
  • Rundstedt17
    személy szerint az hogy anglomán politikus volt oda nyalt ahonnét a legkevesebbet remélhetett.Ráadásul álságos politikát folytatott ami végül természetesen a legrosszabul sült el.
  • F1re
    miért ne lehetne rá az ?
  • Rundstedt17
    .okos vagy.
  • F1re
    most ezt nem kérdezed komolyan?!?!?!
  • Molnibalage
    Ez még mindig nem válasz. Nem szemforgatást kértem... Ilyen nehéz egy kérdésre válaszolni?
  • VRSDM
    meg hangyákat!
  • tigeroo
    tegyünk homokot clio cipőjébe!
  • tigeroo
    ja, jó:)
    peace bro
  • Molnibalage
    Az. Nekem az agyamra megy a scrác.
  • DeerHunter01
    hülye vagy clio ezt már 1000x bizonyitottad ebben a topikban.
  • Unreal1942
    Te is jobban tetted volna ha csendben maradsz. 25-30 között aki ezzel nincs tisztában az ne is haragudj, de...
  • VRSDM
    biztos ezt szajkózta neki apu/anyu/haver/nagypapa/nagyamam/nővém/bátyus/hug stb. és most megmondja nekünk a frankót
  • Unreal1942
    Az, hogy tudatlan vagy a témában nem baj. Viszont, hogy hülyeséget beszélsz az már igen!
  • VRSDM
    cliora akartam a reply-t :D bocsesz
  • tigeroo
    nagyra értékelem :D
  • tigeroo
    mit hát bazdmeg? horthy kül és belpolitikája irigylésre méltó, példát vehetnének róla a mai politikusaink.
    ő tartotta vissza a német csapatokat és ő nyitotta meg a határokat a lengyel menekültek számára amikor hitler lerohanta őket.
  • VRSDM
    épp neki volt mozgalma a deportálások leállítására.
  • tom235
    colt=volt
  • tom235
    Hát nem is tudom, azon kívül, hogy a magyar zsidóságot például elkezdte deportálni, ergo náci colt?
  • VRSDM
    esgén te vagy a legidegesítőbb alak :D
  • tigeroo
    na alig várom hogy most jöjjenek a nyilasozók meg a sok lib agymosott...
  • Narxis
    Azért ez ne legyen már undorító bazd meg. Van aki úgy büszke rá, hogy belép a gárdába, Árpád-sávos zászlót lenget stb. én csak kokárdát veszek fel március 15-én és büszke vagyok rá, de nem hirdetem.

Felidegesítesz néha a hozzáállásoddal, olyan flegma, nagyképű, mindetleszarokénvagyokaclio stílus.
  • jackcsabi
    Hááát...
  • Molnibalage
    Mi bajod vele?
  • tom235
    Gondolom ezt viccnek szántad, hogy büszke vagy Horthy-ra, ugye?
  • ChuckyHUN
    pl. gepidáktól. Leírom!)
    milyen nép az, hogy leírom?
    megyünk idén leíromországba nyaralni
    Egyébként nem tudom, nincs elég informáciom.
  • z99999
    egyéb, finoman szólva is leszarom
  • clio1616v
    nem is kell
  • clio1616v
    jól, köszönöm kedves, hogy érdeklődsz
  • Bruk
    Nem tudnék állást foglalni / Nincs elég információm a döntéshez
  • Ronny
    egyéb: pirézek?
  • xxxpaulxxx
    egyértelmű, hogy japánok
  • DJKonya
    Nem tudnék állást foglalni / Nincs elég információm a döntéshez

• Ronny
    nem mindenki tud azonosulni egy egyhatos clioval...:)
  • immovable
    :DDDDDDDDDDDDDD