127612
  • clio1616v
    ahhoz hogy a gyerekük lehessek azért nekik kellett tenniük és meg is tették...

elismerem őket jó embernek, mert megérdemlik és büszke vagyok rájuk a tetteik miatt...
  • DeerHunter01
    nade ha nem lettek volna régebben olyan emberek akik sokat tettek az országért, megvédték, stb. akkor lehet hogy te se lennél itt,sőt még a szüleid sem
  • tommygear
  • clio1616v
    nem azért vagyok büszke a szüleimre amit az országért tettek, hanem amit értem és amit elértek az eddigi életükben

itt a logika...
  • DeerHunter01
    hagyd. menthetetlen
  • F1re
    mert te is 1 ősember v ezek szerint
  • zsutyesz
    pedig nem sokat tettél azért, hogy a gyerekük légy :)
  • clio1616v
    tudom, én nem vagyok az...
  • tigeroo
    sztem mára bekéne zárni a topikot.
    lassan agyfaszt kapok
  • F1re
    buszkeseggel kapcsba

en ugy mint a hazám büszke vok ra és védeném a magyarokat ha tehetném de mivel magyarország már teljesen tönkre ment és 1 rakás szar és legszivesebben elkoltoznek kulfoldre igy emiatt mar nem vok ra buszke
  • tigeroo
    mert a szüleid eddigi tetteidhez nemsok közöd van (főleg mielőtt még megszülettél).
    rájuk büszke vagy, de azokra akik tettek az országért rájuk nem

hol itt a logika?
  • clio1616v
    az ősembereket jobban tisztelem, mint ezt a Horthyt és az még érdekel is...
  • clio1616v
    miért kellene az én életemet élniük?
    és büszke vagyok rájuk
  • DeerHunter01
    valaki büszke arra hogy olyanok voltak az elődei akik sokat tettek Magyarországért és büszkék rá hogy itt élhetnek.
  • tigeroo
    szüleidre se vagy büszke mert nem a te életed élik?
    én büszke vagyok a nagy magyar történelmi alakokra és tisztelem a magyar őseimet is.

nemvagyok "nagymagyarkodó", de szerintem ezt minden normális ember így gondolja...
  • VRSDM
    nagy magyartudatoddal remélem kiköltözöl mihamarabb ebből az országból.
    és remélem oda ahol blokkolják a .hu-s tartalmakat :D
  • DeerHunter01
  • stationx
    Hova már?
  • clio1616v
    már voltam...
    nem leszarom csak nem érdekel, hogy más büszke rá :) undorítónak tartom... ha már másra nem tud legalább arra büszke amiért semmit nem kellett tenni... rohadt nagy dicsőség
  • zsutyesz
    parasztvakítás :D
  • DeerHunter01
    mekkora egy paraszt vagy.
    ha ennyire leszarod a magyarokat, magyarságot akkor miért nem költözik ki más országba?
  • tigeroo
    uh gec mimegy itt
  • Rundstedt17
    Ez egy tipikus sumér magyar:DDDD
  • clio1616v
    ja az nem, az Edvard király volt utána néztem ;) de ezzel is volt valami lovas sztori fehér ló talán...
  • szucsy89
    "ne szólj szám"...
  • Rundstedt17
    Igen ennek fényében érdekes a filózofus bölcselkedő karrierje:DDD
  • Fbn Lx
    pedig így igaz
  • clio1616v
    akkor is undorító, hányni tudnék amikor ezt látom, hallom...
  • Molnibalage
    Hát ezzel feltetted a koronát sg-s karrieredre. Játszod a nagy filozófust, a szupernagy észt, de nem tudod, hogy ki volt a magyar történelem egyik legmeghatározóbb alakja a XX. században. A bátyám egy olyan ember akit nem érdekel a világ, de még ő is tudja, hogy ki az a Horthy Miklós....
  • Rundstedt17
    Államférfinak áldozatokat hozni kell ha erre képtelen az alkalmatlansági bizonyítvány.Természetes hogy nem sikerült a terve,csak utálatot váltott ki mindkét oldalról.
  • DeerHunter01
    lehet hogy téged nem érdekel de lehet hogy másoknak szimpatikus az ha valaki nyiltan vállalja és büszke rá nyiltan hogy magyar.
  • Molnibalage
    Szó se róla, ez volt a terv. Csak nem sikerült.

Aztán téged is megnéznélek, hogy mit tennél, ha a fiaddal vagy a lányoddal zsarolnának.
  • clio1616v
    de komolyan kérdeztem...
  • clio1616v
    kit érdekel, hogy büszke vagy-e rá?
    úgyis csak azt tartom undorítónak amit tudok, ha nem mondogatod akkor elvagy magadban belül nem érdekel mennyire jó érzés neked, hogy magyar állampolgár lehetsz... baj?
  • tommygear
    ne reklámozd ezt sztem
  • clio1616v
    fogalmam nincs ki az a Horthy, miért változtatna valamin ha tudnám?
  • Rundstedt17
    Úgy kellett volna mint Románia teljesen a németek bizalmába kerülni és aztán kiugrani.
    Horthy ott cseszte el hogy két segget akart nyalni az meg nem megy szerintem ezt egy valamire is való államférfi tudhatta volna.Szóval Horthy hibája ráadásul akit a fiával meg lehetett zsarolni.....
  • Magic Boy
    A Suméroktól származunk és szerencsére ezt egyre több felsőoktatási intézményben tanítják már.
  • Molnibalage
    Amiről nem Horthy, hanem szálasi tehet. Sebaj... Bulgária és Románia is kiugrott, mert ott nem volt olyan "formátumú" ember, mint szálasi...
  • Molnibalage
    Utólag nagyon könnyű okosnak lenni.

Mikor jött a kérés, hogy a jugók miatt engedjük át őket, egy olyan hatalomnak kellett volna nemet mondani, ami megcsinálta 9 hónap (valójában annál kevesebb, mert 1939 októbere és 1940 áprilisa között nem történt semmi) alatt elfoglalta egész Skandináviát, Franicaroszágot és a Benelux államokat.

Szóval te nemet mondtál volna. Tényleg jó lett volna ellenük háborúzni... Ne legyenek illúzióink arról, hogy a Wermachnak mekkora erőfeszítés lett volna Magyarországot elfoglalni. Ha a németeknem mondunk nemet akkor ők foglalnak el. Aztán idővel vagy így vagy új szovjetek lettek volna. Próbálj két nagyhatalom közé kerülni akik mindketen átmennének rajtad. Horty megpróbálta kitalálni, hogy ki a favorit és az országot szimplán úgy irányítani, hogy túléljen.
    Nem sikerült. Tudod az ember nem tévedhetetlen. Addig őrzizte a magyar függetlenséget, amíg tudta.