127612
-
nem ltáom csak a rosszat, de mondja meg mire büszke -
marha jól állt
megtámadtuk a ruszkikat papírbaklancsban
csuda nagy ötlet
és buktuk is erdélyt -
ez is elég tipikus magyar mentalitás, mindenben csak a rosszat látni... -
Csicsáky Jenő sem volt bolond, kicsit se -
mire vagy büszke? a lopunk csalunk hazudunkra? vagy a széthúzásra? vagy a dögöljön meg a másik tehene is mentalitásra?
szal mire vagy büszke? -
nem kell a múltba élni
én is leszarom, honnét származunk
nem tökmindegy?
egyszer érdekelt, lehettem vagy 6-os, 12 éves
te meg ha ezt jónak tarod, hidd csak el a táltos-keresztéyn katyvaszt, meg a Orionos fazsságot, ami mostanában népnemzeti körökben anynira dívik -
Azért elég nagy különbség van aközött hogy valaki el van ájulva a magyarságától vagy büszke arra hogy magyar.
Én úgy érzem büszke vagyok rá, szeretem ezt az országot, a történelmünk is elég változatos.
Viszont nem járok megemlékezésekre, nem vagyok elfogult, nem tetszik ami az országban megy, ki nem állhatom a politikusokat, alapjában a politikát.
De ettől még felemelt fejjel járok. -
clio1616v #45548 semmit, nem éltem velük még soha :) -
És akkor mit szólsz az amcsikhoz? :D -
clio1616v #45546 Nem szarok a magyarságra, de azt undorítónak tartom ha valaki el van magától ájulva hogy ő márpedig magyar... abban van valami amit poppe mond, hogy külföldön büszke vagyok magamra, hogy tudok magyarul is...
Horthy nem érdekel, hallottam róla hogy fehér ló de ez minden... Cigányozáshoz nincs kommentárom, valamelyik jómagyar bejött az alregjével, ennyi... Ja és kulabá tényleg csak irónikus volt... én is úgy éreztem
-
Tommygear, Clio: leszarom ki mit hisz és hogy ki melyik oldalon áll, meg hogy ki mit hogyan tud lereagálni. Ezt a topikot nem a flémelés fogja betölteni. Meg gondolom tommygear te is örélnél ha kiplakátoznák veled a témát. -
Unreal1942 #45544 Több dolog problémás itt ma.
Egyrészt szánalmas, hogy ma a Magyar fiataloknak jelentős százaléka szarik a Magyarságra. (nekem ez jön le a sok leszarom szavazatból)
Szánalom, hogy van aki nem tudja ki volt Horthy kormányzó!
Vagy hallott ugyan róla, de baromságokat hord össze róla.
Viszont az is szánalom, hogy megy a cigányozás!
A mai termés még az amúgy gyenge SG átlagot is alul múlta.
Gratulálok! -
Rundstedt17 #45543 A lengyelek átengedése az kellett a semlegességhez:DDD? -
Rundstedt17 #45542 "egyébként valakitől már megtudtam, hogy kezdetben mindenki a magyaroktól származott. Magyar = magya = maja, ha nem tudnátok."
Hát persze minden magyar ami jó,ami meg rossz az csak is külföldi lehet,mögötte magyar ellenes összeesküvés tudod a szabadkőművesek,a zsidók,a habsburgok:DDDD

-
clio1616v #45541 és most hol vagy? :) -
ja, külf. büszke, itthon szégyellem :D -
;D -
2006-os reggel találj már jobb topikot, téged is linkeltelek. És nem fogom abbahagyni amíg nem lesz itt rend. -
Egyéb (Leszarom) -
Addig engedett csak a német kéréseknek, amíg az ország szuverén maradhatott. Amint ennél többet akart ki el is távolíották. Ezt ilyen nehéz belátni?
-
Fbn Lx #45535 "Csicsáky Jenő A magyar nemzetcsalád útja Távol-Nyugatról Távol-Keletig (Sydney, 1961) című könyvében a magyarokat egy elsüllyedt földrész lakóitól eredezteti. A James Churchward angol ezredes által népszerűsített Mu kontinensre vonatkozó elméletekből kiindulva így ír: „a Csendes-óceánban egykor létezett három halomból álló óriási földrész, amely Kr. e. 11 542. év május havának 13. napján az ottani éjjelen vulkanikus lángörvénytől elárasztva az Óceán mélyére süllyedt…”. Az elsüllyedt földrészt Csicsáky szerint Munak, Anyának, Földanyának stb. hívták. Lakói a magyák (=magyarok) tanították meg a népeket nyelvre, írásra és emberi életre. Elmélete szerint magyák egy része Muból Amerikába költözött és nyelvük feltűnően egyezik a magyarral. A magyák többi ága pedig a Föld többi részén szóródott szét.
Az ősi magyar nyelvtan szerint a magyar nyelvet egyetlen kőből faragták, egyetlen logikával, így nem szorul feltétlen arra, hogy bármely más nyelvből is akár kölcsön vegyen, akár kölcsön adjon. Ennek fényében a magyar őstörténethez egy teljesen önállóan alakított és fejlődött ősi magyar nyelv kapcsolódhat."
nekem ez a legszimpatikusabb : ASdd
egyébként valakitől már megtudtam, hogy kezdetben mindenki a magyaroktól származott. Magyar = magya = maja, ha nem tudnátok. -
clio1616v #45534 büszke vagy de szégyenled... :D -
Te meg tudod kire... -
madzsar :) -
clio1616v #45531 de lehet csak a jóizlés határain belül...
nem tudtak mit kezdeni a kijelentésemmel, hogy undorító, hogyha valaki büszke a magyarságára
ezért cigányoztak csak, tudom, hogy néhány embernek sérti az igazságérzetét, hogy ha másokat lecigányoznak, akik meg egyetértenek vele annak meg úgyis mindegy... -
mér nem lehet? velük vagy? -
én amúgy büszke vagyok rá, h magyar vagyok, ha külföldön kérdezik, mindig kihúzom magam, és büszkén mondom ( na jó, nem húzom ki magam) itthon soha senki nem kérdi, h magyar-e vagy, szal ez tárgytalan, de ahogy szétnézek az utcán, itthon inkább szégyellem...
és ha egy magyar sportolót látok versenyezni, neki szurkolok, és büszke vagyok rá, h a hazám fia, épp úgy, mint a tudósainkra (tudom, zsidó mind, de ezt most hagyjuk), és minden külföldön ismert és elismert magyarra -
Fbn Lx #45527 Halkan megjegyzem, hogy a mai szavazás témája a legkevésbé sem kapcsolódik Horthyhoz, a zsidókhoz és a cigányokhoz.
Lehet, hogy ez most valakit újdonságként érint. -
:DDDDDDDD -
Rundstedt17 #45525 "Odáig stimmel, hogy a semlegesség nem őrizhető meg. Akkor meg miért is veted szemére, hogy a német oldalhoz húzott?
Komolyan nem értelek...."
Mert nem teljes mértékben tette,szerinted azért dicséretet érdemel hogy később ellenünk harcoló lengyeleket engedett el?
Döntse már el hogy most németek ellen vagy németekkel.DE NEM Horthy képtelen volt dönteni kétfelé tette a jófiút csak éppen mindenki átlátott rajta.Legalább a románok teljes gőzzel tették amit tettek.De Horthy kapta a területeket Magyarország és mégis folyamatosan pimaszkodott a saját szövetségesei ellenében!Persze nem eleget ahhoz hogy a másik oldal megkedvelje,végül a földre huppant a két szék között.....szóval szerintem szánalmas. -
*szoutartot -
Cigányozni és képeket linkelni. -
clio1616v #45522 *szótárat -
jóvan meg ne sértődj má! :D
[apró]akkezdet rulz[/apró]
-
Mit nem lehet? -
-
Én mondhatnám hogy ti csapjátok ki a szótárat a "Jah" szó jelentésénél. :)
De nem mondom, mert felesleges kötekedni. -
clio1616v #45517 kulabá meg a SZARkazmus :DDD -
clio1616v #45516 szívesen :) -