127612
  • clio1616v
    soha nem vagyok tehetetlen, tehát nem sírok
    csak az sír, aki nem tudja mit csináljon
  • Lacee86
    Mások előtt soha. Néha előfordul, h meghatódom vmin, vagy ha egyedül vagyok, és vmi olyanra gondolok, ami elérzékenyít.
  • Fbn Lx
    minden barátnő megkönnyeztet keményen legalább 1-2x
    ezen kívül meg igazán jó filmeken néha
    nem tudom hol van a könnyezés és a sírás határa
  • tigeroo
    a nők rózsaillatút kakilnak és csillámpónik vidám kacajával finganak, de mindegyik sír.
  • BaliBoy
    Nincs egy darab emo-s köztünk?! :))
  • banok
    "Nekem már rég megölték a lelkem, ezért már nem tudok sírni, de nem nézem le azt, aki igen" - ra klikkeltem jobb híján.
    Nem szoktam sírni, talán gyerekkoromban sírtam utoljára. Nem gondolnám, hogy megölték a lelkem csak egyszerűen nem szoktam.
  • ManoNegra
    A kutyámat megsirattam.
  • Fresh Duke

• dartonite
    Elofordul.Ha nem latja senki.
    Kiveve persze csaladtagok temeteset,ott nincsenek szabalyok.
  • videobaby
    ebből kimaradok, egyébként szoktam sírni.
  • Zoli007
    Tavaly fordult elő utoljára, aztán eladtam a lelkem az ördögnek.
  • Blum
    "Nekem már rég megölték a lelkem, ezért már nem tudok sírni, de nem nézem le azt, aki igen"
  • Sir Quno Jedi
    Saját apám temetésén sem sírtam. Soha nem sírok, mert nekem kell erősnek lennem, mivel nyilvánvalóan én vagyok a férfi a családban, rezzenéstelenül kell tűrnöm mindent, mert tőlem ezt várják, én vagyok a támasz, az középpont, a pillér, ami erőt ad nekik is, történjék bármilyen szörnyűség és igazságtalanság.

Clint Eastwood csinálja a legjobban...

Az más kérdés, hogy egy-egy filmen/könyvön/játékon azért bepárásodik a szemem, de azt nem látja senki, tehát meg sem történt. :D
  • hugopareiros
    "Nekem már rég megölték a lelkem, ezért már nem tudok sírni, de nem nézem le azt, aki igen."

Viszont ha megható pillanatot tapasztalok, akkor néha megindul 1-2 csepp.
    Legutóbb, amikor a keresztlányomat végre megölelhettem (most 1.5 éves) úgy, hogy előtte 1 hónapig nem láttam.
  • Dzsini
    szegény lányokat diszkriminálja a kérdés
  • SötétBarom
    Az becsődölt sajna.. Ausztriában pincérkedem.
  • Sir Quno Jedi
    kúúúrrrva... :D
  • tigeroo
    mi a fákkomat melózol már megent?:D ez még a bowlingos téma?
  • SötétBarom
    Tavaly voltam, idén sajnos csajom munkahelyváltása miatt nem jött össze..
    Időszak tökmindegy amúgy, az életem kb folyamatos hosszúhétvégék sorozata. ;D Heti 2-3 nap melózom csak, szal jut időm bőven mindenre.
  • clio1616v
    igen, igen, igen és mind a négy alkalmas a pihenésre
  • BRAT
    Nem nem nem
    Tavasszal
  • QuippeR
    nagyjából 10 éve nem voltam nyaralni.
  • dartonite
    Ha egy 3-4 napos balatoni bekuras a cimborakkal annak szamit akkor minden evben jarok.
    Ha nem,akkor kb 15 eve sehol.
    Es ebben az esetben: nem,nem,nem,nyar
  • MR ME
    tavaly sajnos kimaradt, idén pedig már voltam, nyaralni sztem nyáron a legjobb, főleg ha vízparton :)
  • videobaby
    nem 3x. nyáron szoktunk pár napra rokonokhoz menni, de nem nevezném nyaralásnak. inkább látogatás.
  • Zoli007
    Nem voltam. Bár tavasszal voltam egy hetet rokonoknál, de az nem kikapcsolódás.
    Igen, most voltam túrázni haverral, talán még egy belefér.
    Koraősz. Még meleg van, de már kevesebb az ember.
  • HTS s3rg1nh00
    nonono
    nyár
  • clio1616v
    tavaly 3 hét szabadságot vetten ki nyáron és Ausztriában aktív pihenés volt

nem feltétlenül nyáron, de ha szükségem van extra kikapcsolódásra, akkor kiveszek 2-3 hét szabadságon
    idén 2 hét szabit vetten mi nyáron, ami 16 nap összesen, Velencébe és Bécsbe fogunk menni

nem jó kizökkenni a munkából és a munkanapok és hétvégék egyensúlyi napirendszeremből, de ha előre eltervezetten kiveszem a 2-3 hét szabadságot, akkor át lehet állni
  • milk4
    Kb. 15 éve minden nyáron kimegyünk horvátországba. Tavaly mondjuk nem, de idén szinte biztos, hogy igen. Régen magyarok nagyon kevesen voltak, inkább németek és osztrákok voltak csak. Az elmúlt pár évben meg mindig megy az anyázás meg a b@zdmegolás a szomszéd házban.
  • Fbn Lx
    nem diákként meg főleg soha
  • benőmenő

Tavaly voltunk balatonon haverokkal, meg a családdal utána egy hétre.
    Idén nem jött össze a balaton, viszont volt más - bár rövidebb - kiruccanás. Szülőkkel ~két hét múlva megyünk.
    Igazából bármelyik évszak jó lehet, de diákként főleg nyáron van rá idő.
  • tigeroo
    nem, pár nagyobb kiadás miatt már nem jutottunk el sehova. idén sem mert költözünk nagyobb kecóba.

jövőre szeretnék 2 fős 2 éjszakás valamire eljutni az országban, valahol visegrád vagy badacsony környékén
  • Blum
    Nem.
    Iden meg nem voltam, nem is megyek.
    Tel. Utalom a nyarat.
  • tigeroo
    köszönjük a tápiglakók nevében!
  • Misuka963
    Nem szoktunk nyaralni menni,még kiskoromban voltam nagyanyáméknál azt annyi volt :)
  • Lacee86
    Várjuk. :)
  • Molnibalage
    Ja, most hogy van szavazógép asszem a héten berakok egy rakás kérdést. Lesz köztük igen húzós is.
  • Molnibalage
    Két hétvégén röpis a haverokkal Agárdon, de ennyi volt. 0 nap szabadságot tudtam kivenni Karácsonyig annyi meló volt. Aztán 1 hónapig voltam szabin.

Bármelyik évszak jó nyaralni, de tavasz-ősz a legjobb, mert ekkor még kint is sokmindent lehet csinálni. Télen azért már húzos bizonyos tevékenységeket végezni. Még soha nem voltam télen túrázni, de egyszer talán megyek.
  • Jim Morrison
    Igen
    Igen
    Igen
    Nyár

Remélem még jövőre is sikerül...
  • kifli
    idén még nem voltam, de majd megyek balatonra, meg még nemtudom merre külföldre.

tavaly egy hét egyiptom és egy hét tunézia.