127612
-
Szép irányban! Nem természetes...!
LINK
Aki nem látta még, 1:50-tól ajánlom.
Ha ez természetes...
-
az ember alapvetően biszexuális
sőt mindenre rámászna ami mozog
kultúrálisan dől el, mi tabu és mi nem
nézd végig az emberi kultúrákat az elmúlt mondjuk 50 ezer évben
az egy faj szempontjából nem idő, mit (volt) szabad és mit nem
max te, személy szerint kevés információval rendelkezel e téren és miatt téves következtetéseket vonsz le
arról nem beszélve, hogy természetellenes dolog a természetben nem létezik -
tapasztalat? 

-
divatból nem leszel buzi -
Szerintem azért valamilyen szinten lehet meleggé nevelni, mert ha belegondolsz h mekkora hatalma van annak h az osztályban mindenki Britni szpírszt hallgat vagy Hokijó Tokelt, akkor majd az lesz h a fiúknak tetszik majd a 2 csókolózó lány osztálytársuk és hogy a többiek se maradjanak le a divatról mit csinálnak??? -
A gyerek örökbefogadást én sem tartom a legjobb ötletnek, de mondjuk azt tudni kéne hogy ez egy "ösztönös" jelenség, nem úgy működik, hogy valakit meleggé lehet nevelni. Persze mint mondtam nem egy jó ötlet, de inkább azért nem, mert mondjuk a gyerek nem éppen egy szép példát lát, de a mi nagyobb baj, hogy suliban és egyéb helyeken kiközösíthetik, megbélyegzik stb. Amúgy meg a melegek jelentős rétege sem támogatja.
[van meleg ismerőse] -
naja de arra ők se gondolnak hogy a gyerek majd egész életében szarul fogja érezni magát mivel a "szülei" azonos nemüek.
bemennek a suliba "apa", "anya" ott fogja szégyelni magát hogy miért pont neki vannak ilyen "szülei". -
csak akkor zavaró, ha túlzottan vadul/erotikusan csinálják -
Pont ez a baj h gyereket fogadnak örökbe...stb...és ne mond már h régen nem haltak ki akárki hordozta a gént...őslány és őslány nem tudott szaporodni megöregedtek hopp...humusz lett a "buzi-génből"...ugyanez az ősfiú és ősfiú esete...természetesen a lappangó melegség miatt jönnek világra most is újabb és újabb egyedek...de legalább azt kéne tiltani h ha véletlenül egészséges is lenne ilyen szempontból egy gyerek akkor ne neveljék már "meleggé"...pls -
Ez nem mai jelenség, mindig voltak melegek és nem halnak ki, mivel az orvostudomány mai állása szerint a nők hordozzák a "meleg gént". Amúgy meg sokan akarnak és vállalnak családot melegként is. -
Szerintem természetes...de az is h akkor nem szaporodnak hanem kihalnak a természetes degenerációjukkal együtt...és akkor természetesen mindenki boldogan él amíg meg nem hal...ja és "nem zavar,én is csinálom" (józan ész keretein belül) -
Hát az tényleg nem semmi, mindkét oldalt ketrecekbe kellett volna zárni és az állatkertben mutogatni. :) -
év failja a topikban bazdmeg :DDDDDDDDD
mész best of-ba -
Téged zavar a HETERO párok nyilvános csókolózása? -
Gratulálok, és elolvastad a kérdést is?
Az emberek a hetero szó jelentésével nincsenek tisztában, vagy el sem olvassák a kérdést??? -
akarod mondani az elsőt mozgatja meg :D -
DIESEL DOG #45779 Zavar, a magánéletüket tartogassák otthonra...
Gusztustalan, ha pl. két fiú nyalja falja egymást. Ettől hányingerem van...
Viszont két smároló csaj az már megmozgatja a második eszem. :D -
Ne viccelj, nagy rajongója vagyok az Index-es melegfelvonulós videóknak. Minden évben megnézem. Annyi retardáltat ritkán látsz egy helyen. A felvonulók is, és a tüntetők is egy kutya. Tetszeni szokott, ritkán hallok annyi kreatív baromságot. Agglegény adó és társai. :D -
Nem természetes, ez tény.
Egyébként az egyetlen negatív dolog a melegekkel kapcsolatban amit fel tudok hozni, az egy ízléstelen meleg-felvonulás volt pár éve, nagy visszhangot kapott. Ez minden. -
Hát a nem természetes kérdés érdekes. Evolúció. Mindannyian haladunk valamilyen irányba. A melegség is valahogy kialakult természetes úton, nem mondhatod rájuk, hogy szarabb emberek, mert a mindennapokban lehetnek dolgosak, hasznos tagjai a társadalomnak. Csak annyit tehet minden ember -- én véleményem szerint -- hogy kisebbség lévén elvárásokat támaszt feléjük. Ergó nálam mondjuk elvárás, hogy a magánéletüket a négy fal között folytassák. -
Egy csók-lightos smaci még belefér, de mikor már a buszmegállóban k*rni akarnak mondjuk du. 4-kor az egy kicsit sok. Szerintem. -
így van! -
teis -
csak a libsiknek természetes az ha buzi vki, másnak nem... -
Hetero párokról volt szó erre itt a Lezbikröl és a Homoszekszuálisokról van szó.
Nem mindegy, hogy két ellenkező nemű csókolózik nyilvános helyen vagy két azonos nemű.
-
Teljes agyhalál. -
:DDDD -
Valahogy éreztem hogy nem normális. Szövegértése is rossz. :D -
BAN -
A homoszexualitás nem természetes. Az ember alapvetően heteroszexuális.
Nem tehetnek az irányultságukról, nekem semmi bajom velük.
De nem természetes. -
Erre utaló dolgot hol olvastál?:) -
Treshencore #45763 te az öregekre buksz?
-
Az "aranyomozást" nyugodtan el lehet felejteni. Nem hinném hogy olyan sok van köztünk. Nyugdíjas nénik mondhatják ezt nekem, de te attól, korban meg mindenben messze vagy még. Szerintem... :) -
18-25 között és?
14-18 között (17 vagyok), szerinted az életemet itt az gép előtt, az sg-n éltem le? Na ne. :)
Am arra szavaztam hogy nem zavar. -
Általában nem zavar. -
ja meg a kurva újlogód miatt nem tudtam, hogy te vagy az
nem is csodálkozom, hozod a szokásos formád -
látszik, hogy nem vagy budapesti
vagy nem a balatonnál lax
mitől ne lenne természetes -
Nem juthat mindenkinek... ..|.. -
extramagascsaj #45756 ennyi
nem illik -
Életkor: 14-18 között
Látom, mire szavaztál aranyom?