127612
  • z99999
    előfordult már, de nem jellemző
    azóta ismerem a határaimat ;)
  • 5m0k3sh0w
    fú ez az ember... már nekem bassza a szemem
  • Timbo
    hányósoknak áll a világ :D
  • MR ME
    *magadnak
  • predator1982
    én személy szerint nem emlékszem ilyesmire, pedig asszem mindig ott voltam...
  • MR ME
    hát ilyenről én nem tudok, ill 1ről max, de nembaj, örülj magadról, igen majdnem mindig behányok, bajod van vele? leszarom!
  • Mike at home
    te ismered a szavakat? tudod mit jelent a majdnem minidg? ás ige, nem egyszer előfordult amikor én is ott voltam
  • predator1982
    ilyesztő de nagyon...tényleg. néha már az az érzésem hogy amikor vele beszélek, az olyan mintha veled beszélnék:DDDDDDDDDD
  • Bruk
    "Előfordult már egy-kétszer, de nem jellemző"

Amikor elkezdtem inni mindig csúnya vége volt a dolognak. :D
    De mostanában szinte sose hányok, nagyon ritka eset. :D
  • Csuhai G
    Egyszer hánytam alkoholtól, a legelső alkalommal össze ittam mindent. Kár volt.
  • MR ME
    kezdem már megszokni h mike mindig mindent jobban tud mint én, sőt még jobban is ismer mint saját magamat, kezdek attól félni h ő éli az életem, már annyi mindent tud rólam
  • Bulykin
    jaa:D az más
  • predator1982
  • Doddy a düdő
    ne úgy képzeld el, hogy már a torkomban van és visszanyelem. csak érzem, hogy ha lenyúlnék, lazán feljönne :D
  • MR ME
    azért mert buta vagy
  • MR ME
    te aztán márcsak tudod, találkoztunk már párszor, akkor is mindig behánytam...
  • predator1982
    persze, megesik néha az ilyen:D
  • predator1982
    ne legyünk már prűdek....nekem még egyik ismerősöm sem mondta hogy visszataszitó lenne....
  • Bulykin
    visszatartod?:O az milyen szar már:S
  • predator1982
  • jackcsabi
    Ha ez neki jó...
  • ba32107
    Öhm... nem akarok kötekedni, de ez miért poén? Minden piálós kérdésnél beírjátok páran hogy nem isztok, holott (legalábbis azt hiszem) éppen az ellenkezője igaz.

Témához: én még sosem hánytam, és nem is szándékozom, ismerem a testem, tudom hol a határ. Ellenben haverjaim szoktak néha.... egyikük egyszer lehányta valahogy a saját hátát, és még mindig nem értjük, hogyan. És nem, nem úgy hogy belefeküdt a hányásba :D
  • Mike at home
    pedig a tej elvileg jó
    mondjuk másnapossg ellen is jó egy kiadós hányás meg egy fájdalomcsillapító
  • Mike at home
    és hányni sem szoktál soha, aha, csak majdnem MINDIG!
  • Mike at home
    hazug disznó
  • jhetedikj
    az se rossz

a legcsúnyább az volt mikor bemagyarazták,hogy igyak reggel 1 pohár tejet és akkor majd nem leszek másnapos... aha,persze ennek az eredménye az lett hogy telibeokádtam a budiajtót,ahogy futottam felé:DD
    szépen nézett ki minden fehéren:D

egyébként jó étvágyat az ebédhez:)
  • ChuckyHUN
    Egyszer, akkor is inkább lenyúltam, hogy ne otthon a házat hányjam össze :D
  • [HUN]FaTaL
    Az csak szimplán ostoba. :)
  • OrioN the S
    Foleg ,ha nem eszik elotte es ugy iszik es nem akar okadni ,mert tudja hol a hatar ,de ehgyomor miatt kidobja a taccsot. Buntetnem! :D Tiltsuk be! :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem, még soha.

Nagy balfasz, aki hányásig iszik.
  • OrioN the S
  • Rockynhooo
    jo hát az más volt mert ott piálás után voltam nem alvás után meg fáradt is voltam gecire :D
  • TheRock18
    nekem volt olyan,még középsulis osztálykiránduláson,hogy jól berúgtunk,aztán elaludtam,mert semmi bajom nem volt..de reggel 5kor...felkeltem,és épp annyi időm volt,hogy kiérjek a budira(ülőkét se tudtam fehajtani xD) és hánytam,mindenfelé xD
    le se takarítottam,reggel arra keltem,hogy ordít az egyik csaj xD xD
    mellesleg 2éve gyomorbeteg vok,és emiatt nem ihatok :D bár nem is hiányzik
  • OrioN the S
    hat szombaton Te utana nem nyitottal semmit csak a szadat aztan elborultal...
  • Rockynhooo
    jah de ez tényleg így van. 17 óra alvás után felkeltem fesztiválon , kiültem többiekhez kussoltam végig magamba voltam zuhanva még a víz is alig ment le... na mondom én elmek fák közé kitettem... aztán már úgy jötem vissza hogy löktem a baromságot meg bontottam a sört :D egy hányás tényleg estéket menthet meg :D
  • TheRock18
    a hányás csak annyiban szar,hogy rossz szájíz
    lemarja a fogadról a zománcot,ha utána egyből nem mész öblögetni(feltéve,ha felbírsz állni)
    általában hányás után,már mindenki egy kicsit jobban van
  • Doddy a düdő
    utálok hányni, úgyhogy inkább visszatartom, hiába érezném magam jobban utána.
  • NeverwinterKING
    sajna elég sűrűn ha be vagyok rúgva :P
  • jackcsabi
    Nem iszom alkoholt, így nem.

+ alapból utálom a részeg disznókat.
  • jhetedikj
    egyszer megnyertem egy hányóversenyt:D