127612
-
előfordult már, de nem jellemző
azóta ismerem a határaimat ;) -
5m0k3sh0w #45954 fú ez az ember...
már nekem bassza a szemem
-
hányósoknak áll a világ :D -
*magadnak -
én személy szerint nem emlékszem ilyesmire, pedig asszem mindig ott voltam... -
hát ilyenről én nem tudok, ill 1ről max, de nembaj, örülj magadról, igen majdnem mindig behányok, bajod van vele? leszarom! -
te ismered a szavakat? tudod mit jelent a majdnem minidg? ás ige, nem egyszer előfordult amikor én is ott voltam -
ilyesztő de nagyon...tényleg. néha már az az érzésem hogy amikor vele beszélek, az olyan mintha veled beszélnék:DDDDDDDDDD -
"Előfordult már egy-kétszer, de nem jellemző"
Amikor elkezdtem inni mindig csúnya vége volt a dolognak. :D
De mostanában szinte sose hányok, nagyon ritka eset. :D -
Egyszer hánytam alkoholtól, a legelső alkalommal össze ittam mindent. Kár volt. -
kezdem már megszokni h mike mindig mindent jobban tud mint én, sőt még jobban is ismer mint saját magamat, kezdek attól félni h ő éli az életem, már annyi mindent tud rólam
-
jaa:D az más -
-
ne úgy képzeld el, hogy már a torkomban van és visszanyelem. csak érzem, hogy ha lenyúlnék, lazán feljönne :D -
azért mert buta vagy -
te aztán márcsak tudod, találkoztunk már párszor, akkor is mindig behánytam... -
persze, megesik néha az ilyen:D -
ne legyünk már prűdek....nekem még egyik ismerősöm sem mondta hogy visszataszitó lenne.... -
visszatartod?:O az milyen szar már:S -
-
Ha ez neki jó... -
ba32107 #45934 Öhm... nem akarok kötekedni, de ez miért poén? Minden piálós kérdésnél beírjátok páran hogy nem isztok, holott (legalábbis azt hiszem) éppen az ellenkezője igaz.
Témához: én még sosem hánytam, és nem is szándékozom, ismerem a testem, tudom hol a határ. Ellenben haverjaim szoktak néha.... egyikük egyszer lehányta valahogy a saját hátát, és még mindig nem értjük, hogyan. És nem, nem úgy hogy belefeküdt a hányásba :D -
pedig a tej elvileg jó
mondjuk másnapossg ellen is jó egy kiadós hányás meg egy fájdalomcsillapító -
és hányni sem szoktál soha, aha, csak majdnem MINDIG! -
hazug disznó -
az se rossz 
a legcsúnyább az volt mikor bemagyarazták,hogy igyak reggel 1 pohár tejet és akkor majd nem leszek másnapos... aha,persze ennek az eredménye az lett hogy telibeokádtam a budiajtót,ahogy futottam felé:DD
szépen nézett ki minden fehéren:D
egyébként jó étvágyat az ebédhez:) -
Egyszer, akkor is inkább lenyúltam, hogy ne otthon a házat hányjam össze :D -
Az csak szimplán ostoba. :) -
Foleg ,ha nem eszik elotte es ugy iszik es nem akar okadni ,mert tudja hol a hatar ,de ehgyomor miatt kidobja a taccsot. Buntetnem! :D Tiltsuk be! :D -
Nem, még soha.
Nagy balfasz, aki hányásig iszik. -
-
jo hát az más volt mert ott piálás után voltam nem alvás után meg fáradt is voltam gecire :D -
nekem volt olyan,még középsulis osztálykiránduláson,hogy jól berúgtunk,aztán elaludtam,mert semmi bajom nem volt..de reggel 5kor...felkeltem,és épp annyi időm volt,hogy kiérjek a budira(ülőkét se tudtam fehajtani xD) és hánytam,mindenfelé xD
le se takarítottam,reggel arra keltem,hogy ordít az egyik csaj xD xD
mellesleg 2éve gyomorbeteg vok,és emiatt nem ihatok :D bár nem is hiányzik -
hat szombaton Te utana nem nyitottal semmit csak a szadat aztan elborultal... -
jah de ez tényleg így van. 17 óra alvás után felkeltem fesztiválon , kiültem többiekhez kussoltam végig magamba voltam zuhanva még a víz is alig ment le... na mondom én elmek fák közé kitettem... aztán már úgy jötem vissza hogy löktem a baromságot meg bontottam a sört :D egy hányás tényleg estéket menthet meg :D -
a hányás csak annyiban szar,hogy rossz szájíz
lemarja a fogadról a zománcot,ha utána egyből nem mész öblögetni(feltéve,ha felbírsz állni)
általában hányás után,már mindenki egy kicsit jobban van -
utálok hányni, úgyhogy inkább visszatartom, hiába érezném magam jobban utána. -
sajna elég sűrűn ha be vagyok rúgva :P -
Nem iszom alkoholt, így nem.
+ alapból utálom a részeg disznókat. -
egyszer megnyertem egy hányóversenyt:D