127612
-
ba32107 #45995 Fú, én nagyon utálom. Nekem egyáltalán nem csúszik. Nemrég ittam először tiszta viszkit, na az annyira nem ízlett, hogy meg se ittam :/
Én általában sörözni szoktam, ha a részegség a cél, akkor rövidet iszom, tisztán (hubi, vodka). Esetleg VBK, de az nem túl gyakori. Haveromék új piát találtak ki mostanság, az FBC-t (fehérboros citrom :D) -
geo91 #45994 :D:D:D:D:D:D:A:SD:ASD:A:SD:ASD:AS:DASEd -
Persze, megesik néha az ilyen :D -
egyensulyt,beszelokeszseget,eszmeletet,emlekezetet. tenyleg mindent. -
geo91 #45991 viszkikóla mindent visz! imádom! ;D -

hát igen a bacardi cola az tényleg eléggé gyomorforgató egy idő után, volt már hogy nekem is meggyűlt vele a bajom, vagy whiscola stb:-) -
Előfordult már egy-kétszer, de nem jellemző
egyszer éhgyomorra megittam 5 sört, aztán ettem húslevest, haveroméknál elaludtam, felkeltem, hazahoztak autóval, köszöntem viszlát, kiszállok, jobbra el, bokorban sör+húsleves visszaköszönt. :) másik meg sok sok bacardi kóla, 2 sör, hajnalban szalonnasütés, épp hogy érzékeltem valamit még a külvilágból, a szalonna a tűz közepében égett kb 2 percig, majd elkezdtem enni a még szinte nyers szalonnát, tocsogott a zsírban mint a franc. ettem rá pár kenyeret, majd elaludtam a tűz mellett. felkelek, haverok közül páran alszanak, páran épp hogy ébren vannak. éreztem hogy valami nincs rendben, úgy hogy elindultam kifelé a kertből a ház elé (azért mégse más kertjébe toljam ki az áldást :D ), és minden visszajött amit ettem ittam.
-
úgy tényleg nagyon finom:-) -
geo91 #45987 búzasör citromkarikával. 
arany élet...
-
5m0k3sh0w #45986 amúgy citromlével jobban csúszik a sör :) próbáljátok ki -
geo91 #45985 nekem 8. mármint a sörök száma. :DDD (mondjuk volt közbe hubi, 25 éves tokai aszú is. :D)
aztán mégsem hánytam be. ;D -
5m0k3sh0w #45984 hegyalján húzóra ittam a borsodi bivalyokat :D 6 elég volt hogy behányjak -
xxxpaulxxx #45983 egyet értek:D:D:D
12 sör körül volt eddig a max úgy 3 óra alatt és nem volt gond:D -
hát én mást is szivesen csinálnék vele 
-
xxxpaulxxx #45981 bázzeg, az adatlapodon levő csajszit órákig el tudnám nézegetni
-
mostanában nem jellemző, de régebben igen
aki meg még soha nem hányt az még nem volt igazán bebaszva -
geo91 #45979 de annyit meg nem lehet meginni. :DD
-
Akarsz fogadni?
Belédtöltök mongyuk 25-30 litert és megnézzük mi történik...Ha nem jön ki, akkor igazad volt!
-
így van -
geo91 #45976 ha csúnyán berúgok, nekem is olyan a másnap. :D
"húúú, soha többet nem rúgok be..." :DDD -
ilyenkor általában megfogadom nem iszok többet ennyit...valahogy soha sem jön össze:D
bár van amikor kivételesen jól birom a piát:-) -
xD xD -
Engem meg az ránt helyre. Fura mi?
A kutyaharapást szőrivel sem működik nálam... -
tudni kell hogy én minden reggel iszom kávét. velem csak egyszer fordult elő, hogy ránéztem a kávéra, és már attól rosszul voltam, annyira másnapos volta, de ott mondjuk közrejátszott az is hogy kijött a migrénem is, úgyhogy öt perc sem telt el hogy leültem a gőzölgő kávém mellé, és már rohantam is a wécére:-( -
geo91 #45971 neeee, csak sörtől nem lehet hányni... :DDD -
geo91 #45970 ja ismerem, de így is: sörre bor mindenkor, borra sör forevör! :DDD -
Dean Winchester #45969 Előfordult már egy-kétszer, de nem jellemző
csak a sörtől :D -
van közte mondóka is:
sörre bor,mindenkor,borra sör,meggyötör
akkor pálinkát,vodkát nem keverjük más alkohollal
házipálinkát csak kísérő nélkül szabad inni,mert megbántod a házigazdát
másnaposan,tilos a kávé,és minden tejes szír-szar,tojás stb.
mert összebassza a nyomrod
másnaposan csak enyhe alkoholt szabad inni,legjobb 1 korsó jó hideg sör...csökkenti a rosszullétet
mivel a test ilyen antitestet,vagy alkohol lebontó izét termel,ezért sört kell rá inni,különben tovább tart a másnaposság
ha van rá lehetőséged,másnaposan ne rúgj be megint :D xD
-
Nem iszom alkoholt, így nem
-
te összekevered sztem velem, általában én szoktam hányni, én kulát max kétszer láttam a két év alatt hányni, sztem az jó tendencia. de mindegy
-
na akkor meséld el nekünk is -
ez csak azért van, mert sosem emlékszem mi volt, mert annyira kiütöd magad :) -
nem hazudnak, csak még mindig azt hiszik, hogy poén :33 -
én speciel emlékszem, meg a történetekre is
nem kell ezt szégyellni kulabá -
miért lenne bajom vele? néha annyira hülye vagy és mimóza
meg mit hazudozol, hogy nem iszol alkoholt -
geo91 #45960 Előfordult már egy-kétszer, de nem jellemző
csak ha tablettás bort iszom... :DDD különben nem szoktam hányni. -
clio1616v #45959 a magadról nekem eredetibb volt...
-
clio1616v #45958 mindenhova odakulázol, ezért Kulabácsi a neved, netagadd... -
már így látatlanban is csak azt tom mondani,hogy egy idióta volt...tejet nem szabad inni másnaposság után,mert összecsapja a gyomrodat:S
apám már 13 évesen megtanított néhány szabályt,amivel kivédhetsz 1-2 kellemetlen helyzetet ivás terén xD :D -
Persze, megesik néha az ilyen :D
ez még fiatalabb koromban volt :D ..de elkoptak ezek a dolgok az idők folyamán..ma már nem is iszogatok max 1x 2x évente...azt is csak óvatosan..nem kívánom valahogy a piát....