127612
-
Mindent megtennék, amit eddig nem mertem (pl. extrém sportok, vagy feltárnám, mit érzek valójában) -
nemtudom, mint ahogy senki se tudhatja h éppen mit hoz majd a helyzet
de azért várjuk a sok szájkaratést aki 1 hét alatt megdugja majd a Föld összes nőjét és iszonyatosakat bulizik... -
Nekem ehhez túl gyenge a fantáziám.
a pillanat döntene s az események, de embert tuti ölnék :-) -
A szeretteimmel lennék, és relaxálnék / együtt várnánk a végét. -
szeretteimmel lennék/buli/olyan dolgokat csiálnék amiket eddig nem így egyben kb:D -
Nem vagyok vallásos, de már vótam. -
Nálunk egy zacskó édességet adtak a hónap végén amiért ráztuk a kolompot az asztal mellett. -
Nem sok koze van a hitnek a templomokhoz es papokhoz,szoval a valasz :nem. -
Régen jártam, kb 10-11 éves koromig, azután már nem tudtak sehogyse betuszkolni. A végére már elég röhejes volt. A pap és hittantanár kitalálták, hogy minden általános iskolás diák, aki elmegy vasárnap a misére, kap egy matricát, és 10 matricát be lehetett váltani valami ajándékra...
Utoljára 1-2 hónapja voltam, temetésen. Magamtól nem mennék. -
Régen jártam, de már nemjárok :D -
XÐ -
Fbn Lx #46192 ez egy burkolt rasszista kérdés -
öcsém megláttam ezt a kérdést a tervezetteknél: "A sötétet vagy a világosat kedveled jobban?"
most komolyan, ki az aki elsőre azt hitte nem sörről van szó a fent említett kérdésben?? lol
-
Csak különlegesebb alkalmakkor. ( nagyanyámék miatt -.-" ) -
Csak különlegesebb alkalmakkor.
Mondjuk jobban tetszenek a templomok, mint a plázák.
Most nem divat templomba járni, de még lehet hogy egyszer újra divatba jön. -
lehetek a tagja XÐ? -
Nem vagyok vallásos, de már láttam templomot belülről.
Meg is vagyok keresztelve,nagymuterom akarta... -
Régebb jártam, de ostmár nem, se időm se kedvem. -
DIESEL DOG #46185 Nem vagyok vallásos, de már láttam templomot belülről...
Tavaly karácsonykor elmentünk a családdal az éjféli misére...
-
karácsonykor elmegyek a mamámmal meg egy évben egyszer mikor megyek falura rokonokhoz és velük. (de csak miattuk) -
asszem osztálykirándulás során még általánosban. -
Cat 02 #46182 A legalsóra Pepsi szavazott ? :D -
Én a különleges alkalmat úgy értelmezem, ha valakinek a családja templomban tölt egy ünnepet (pl karácsony, húsvét, stb.)
Na mind1, akkor szavazok arra, csak nem volt túl nyilvánvaló elsőre :D -
5m0k3sh0w #46180 nem, szerintem ez mindennapos...
-
Nemtudok mire szavazni :|
Legutóbb akkor voltam, mikor meghalt nagypapám. Ez különleges alkalomnak számít? -
amikor meg valami baj van: Istenem segíts... -
Építészetileg lenyűgöznek - ezért szoktam látogatni, de a valódi funkcióját nem használom. -
Cat 02 #46176 Én azokat akik nagy ateisták, de tolják a "a isten f*ába" és hasonló káromkodásokat. -
pedig igaza van. a kereszténység még ok, de a papság...
amúgy én azokat az embereket ki nem állhatom akik nagy ateisták de azért világra szóló esküvőt szeretnének, igaz hogy ez már afféle "világi" szertartás lett, de akkoris nah.. -
Soha nem jártam még templomban.
Ősi ellenségem a templom. Gyerekkoromba se mentem soha mikor plz az iskola ment mert mondjuk karácsonyi baszás volt ott... am semmilyen vallást nem gyakorolok, vagyis de a saját vallásom -
agymosás? lol túl sok dan brown-t olvasol :D -
Az a baj, hogy ezt az egész kereszténység dolgot csak felületesen vizsgáltad meg, vagy rossz embertől hallottad. Ha elmennél egy olyan közösségbe, ahol tényleg hívő emberek vannak, meglátnád, hogy ez teljesen máshogy van. -
régebben jártam, aztán úgy 10-12 évesen abbahagytam -
Fbn Lx #46170 ja persze, nem ez az egyetlen okom, a papok, a hazudozás az agymosás és a lehúzás a többi. Pedig maga a vallás Újszövetség része szimpatikus, csak azok nem, akik szó szerint értelmeztetnék velem. -
Esküvő, temetés, stb. csak ilyen alkalmakkor vagyok hajlandó bemenni:D -
Fbn Lx #46168 osztálykirándulásokkor már voltam pár nagyobb templomban. Egyébként fílinges helyek nagyon, csak nem szeretem a keresztényeket (ószövetség hitelesnek tekintése miatt) -
Rundstedt17 #46167 Igen, legalább heti egy alkalommal. -
2 évente talán 1x ha betévedek -
Soha nem jártam még templomban. -
Csak különlegesebb alkalmakkor.
Szenteste, temetés után.