127612
-
F1re #46243 Bűncselekményeket követnék el, mert nem lenne következménye.
+
Szex / buli egész nap
sztem full meztelen mennék bulizni 1böl :D -
miért lenne szegényes a fantáziám, ha nem tudom előre megjósolni hogy fogok cselekedni? nem fantázia kell ahhoz jóember...
amúgy nagy valószínűséggel attól függene a dolog hogy a környezetem hogy reagálna, pölö kitör a pánik én sem maradnék teljesen nyugodt. -
Valószínüleg pár napig szórakoznék kicsit.
Aztán az utolsó napon elmennék valami nyugis helyre, zenét hallgatnék és várnám, hogy jöjjön.
-
-
Élnék úgyanúgy, mint idáig.(azaz:extrém sportok, buli egész nap,relaxálnék,)
-
Sárkánytkergetnék
-
épp ezért kéne kiélvezni az utolsó perceket...
amúgy meg eluralkodna a káosz az egész világban...fosztogatások, gyilkolások lennének tömegszámra szvsz rémálom lenne az egész -
bűncselekmények. lopnék sok cuccot. aztán buli buli buli -
Élnék úgyanúgy, mint idáig.
Úgyse maradna emléke ha teszek bármit is...... -
5m0k3sh0w #46234 amúgy Szex / drog / buli egész nap. -
5m0k3sh0w #46233 kevés filmet néztetek. csak az amcsikat érheti el a világvége, de náluk mindig van valaki aki megmenti őket..
-
mindent megtennék, de előtte még rabolnék bankot, hogy legyen miből megtennem mindent :) -
Egyéb.
Csinálnám amit eddig.:) -
mindent megtennék, amit eddig nem mertem (erre nyomtam)
de azért szex/drog/ némi buli: de ahhoz nem biztos hogy lenne kedvem:D
(remélem valamelyikbe beledöglenék) -
Kb. az összes. :)
De erre nyomtam: Mindent megtennék, amit eddig nem mertem (pl. extrém sportok, vagy feltárnám, mit érzek valójában) -
Depis így is vagyok, de legalább örülnék, hogy 1 hét múlva vége. Pánikolni felesleges mert ígyis-úgyis meghalok. A sok megbolondult ember miatt képtelenség lenne úgy élnem, mint idáig. Akkor se merném megtenni amit most sem merek, szóval mindegy. Szex/drog/buli - HAHAHAHAHA. Nem bűnöznék, mert maximum egy héten belül megdöglene minden ember akit utálok.
Elméletileg a családommal lennék, és várnám, hogy vége legyen. -
-
Freeda Krueger #46226 Biztos nem bűnöznék,de valójában nem is tudom.
Nehéz erre így konkrét választ adni... -
Mindent megtennék, amit eddig nem mertem (pl. extrém sportok, vagy feltárnám, mit érzek valójában) -
ba32107 #46224 Irónia
-
Edesanyad. -
A szeretteimmel lennék, és relaxálnék / együtt várnánk a végét. :)
+ pár dolgot megtennék amit az életen hátralevő részében szerettem volna :) -
mindent megtennék amit addig nem mertem / nem volt rá alkalmam
beteljesíteném a vágyaimat.
aztán mennék a családomhoz :) -
én ezt azzal magyarázom, hogy levetnék az emberek a gátlásaikat s a félelmeiket. -
Mondjuk nem definiálják. Ellopnak egy csokit, vagy ******.
A ***** helyére mindenki képzeljen valami nagyon kemény dolgot. Inkább nem írok semmit, mert még engem néztek állatnak. -
sok GTA :D amugy sztem ugyse kovetne el semmit... nem lenne mersze. -
Nem értem azt, hogy miért égnek a vágytól sokan, hogy bűncselekményt kövessenek el. Érdekes.
#46211 Látom szeredet leírni ezt a szót. Vajon tudod, hogy mit is jelent?
-

nék.. -
Rundstedt17 #46215
-
huntofa #46214 pusztítanák , rongálák , gyilkolnák mindenkit akit érek. Fosztogatnák , gyújtogatnák , sarlóval rohangálnék a plázában. mindent megtennék hogy kiéljem magam. -
1.Mindent megtennék, amit eddig nem mertem (pl. extrém sportok, vagy feltárnám, mit érzek valójában)
2.Szex / drog / buli egész nap.
3.Bűncselekményeket követnék el, mert nem lenne következménye.
2.-ra nyomtam
-
van pár ember kit szívesebben látnék holtan mint élve, de jelenleg jobban félek a büntetéstől minthogy megtegyem, de akkor már úgyis mind1 lenne. -
Rundstedt17 #46211 konzumidióta 
-
A szeretteimmel lennék. -
Iszonyatosakat bulizva dugnam meg a Fold osszes remult csinos nojet :) -
Rundstedt17 #46208 Mindent megtennék, amit eddig nem mertem (pl. extrém sportok, vagy feltárnám, mit érzek valójában) -
miért?:S -
A DORGOT KIHÚZNÁM A TÖBBI JÖHET -
Mielőtt a többi hasonló felfogású ember poénból csak őt lemészárolja, vagy csak szimpán megerőszakolja.
-
Ebben a sorrendben: :D
Mindent megtennék, amit eddig nem mertem (pl. extrém sportok, vagy feltárnám, mit érzek valójában)
Szex / drog / buli egész nap.
Bűncselekményeket követnék el, mert nem lenne következménye.