127612
-
az az :D -
emlékkönyv a neve. -
csak azt nem naplónak hivták... -
xxxpaulxxx #46320 hát ez természetes, hogy nem írnánk le:)
Kiskoromban még "Menő" volt a naplózás... bár én nem voltam nagy híve, mert csajosnak találtam, de nem egy osztálytársam adta kölcsön, hogy jujj rajzoljak bele (mindekitől ezt kérték... még attól is, aki nem tudtott (pl tőlem))hú és mindig fel kellett hajtani az oldalak sarkát és bele kellett írni egy "titkot" és más titkait tilos volt elolvasniXD -
ismerőseid csak vannak:) -
Nálam egyszerű a mai szavazás is: Nincsenek barátaim
-
Én régebben, tinédzser koromban írtam naplót. Bár blogokat nem nagyon olvasok, de tuti egy csomó mindent nem írnék le egy nyilvános blogban, mint amiket a naplómban leírtam.
-
xxxpaulxxx #46316 Bár nagyon kíváncsi típus vagyok, de nem
amúgy se divat már a napló vezetése:D
mindenki blogol... -
Nem valószínű, legjobb haverom életében ha egy szót leírt olvashatóan sokat mondok. -
Ha éppen olyan kedvem van, akkor lehetséges.
-
tutira nem. magasról sz*rok más magánéleére -
Biztosan nem, tisztelem ennyire a barátomat! -
ba32107 #46311 Pontosan -
Tutira elolvasnám, kíváncsi vagyok.
-
Biztosan nem, tisztelem ennyire a barátomat -
Szerintem nem, de ki tudja... -
Biztosan nem, már csak azért sem mert a legjobb barátom mindent elmond nekem -
sztem nem, de ki tudja:P -
szerintem nem,bár úgyse tudnám kiolvasni a kaparásukat :D xD -
"Biztosan nem, tisztelem ennyire a barátomat"
na meg még a sajátomat sem olvasnám el :D:Dd -
biztosan nem, tisztelem ennyire a barátomat
(meg kurvára nem is érdekel) -
G_ArchAngel #46302 "Biztosan nem, tisztelem ennyire a barátomat!"
Elég szarul írnak, nem fárasztanám magam...
-
Szerintem nem, de ki tudja...
hangulatfüggő -
Nem szavazok, mert nincs egyéb. Naplót ugyanis egyesek azért írnak, hogy az utókor megértse tetteit, hogy mit gondolt és mit tett.
Ha a barátom él még, akkor valszeg nem olvsnám el, ha egyáltalán írna. Ha halott és végakaratában nem redelkezik másképp akkor talán beleolvasnék, de hogy végig nem, az majdnem biztos. -
Tutira elolvasnám, kíváncsi vagyok.
-
sztem nem, de ki tudja
halála után pl lehet elolvasnám, ha még élne akkor biztos h nem -
dehogy! :D -
:D soha nem fogod abbahagyni ,ugye? :D -
sztem coronitába -
Ti merre mennetek bulizni?
-
Bűncselekményeket követnék el, mert nem lenne következménye.
Az összes politikust lemészárolnám!!! -
de legalább aki bulizik, az nem biztos hogy beledöglik,viszont aki gyilkolászna, sanszos hogy a sitten rohadna meg...tisztára mint az oroszrulett:DDD -
szét füvezném magamat és örülnék:( -
xxxpaulxxx #46290 ha most történne:
családdal lennék és a barátnőmmel
ha nem lenne senkim:
szex, buli egész nap és várnám a végét de akkorra még lehet depresszió is kínozna... minden esetre nem lesz ilyen:D -
Szex / drog / buli egész nap. -
Fbn Lx #46288 "akkor nem jönne elő benned a gonosz??"
nem. inkább megnyugodnék, hogy ennek oka van, és ennek így kell lennie.
Szerintem nagyon sok ember pont hogy be lenne parázva hogy mindjárt meghal, és nem élt elég jól, mi lesz, ha halála után szenvedni fog. -
Kezdeném ezzel: Szex / drog / buli egész nap.
és befejezném ezzel: A szeretteimmel lennék, és relaxálnék / együtt várnánk a végét. -
Mindent megtennék, amit eddig nem mertem (pl. extrém sportok, vagy feltárnám, mit érzek valójában)
-
de ha megtudod.hogy X napon belúl véged(akármit csinálsz akkor is)akkor nem jönne elő benned a gonosz??És nem azt csinálnád amit egész életedben nem tudtál,nem mertél,nem volt rá időd..stb..megtennii?Lárifári...bár az mókás lenne ahogy mennék végig az utcán egy szalmakalappan sőárga naciban,nagam után húzva egy spárgán egy kólásdobozt, totálisan beállva és berúgva,és látnám a hasonló elmebajos embert aki kiéli magát és felgyújt egy kukát majd leönti pálinlával és az olvadt műanyagot kanalazza egy homokozólapáttal a zsebébe:)(mert neki meg ez volt a régi vágya) -
Azért kíváncsi lennék mekkora bulihangulata lenne annak a 70 szavazónak,amikor a föld népe (köztük az ő családja is) pánikolna,és rettegne,mint vágás előtti malac.
Aki meg gyilkolni akar,azt ezek szerint most csak a törvény tartja vissza? Istenem...homo sapiens...