127612
-
xxxpaulxxx #46363 jajjj tényleg:O
Sorry:D -
nem olvasnám el
én anno irtam naplót, mai napig nem tudom mikor recskáztam előszőr, mert ilyeneket nem mertem beleirni, mert anyám folyton elolvasta a naplóimat :( -
Tutira elolvasnám, kíváncsi vagyok.
-
jah :D meg is bantam -
De belenéztél. :) -
En egyszer neztem bele szemelyes levelbe ,de azota ugy vagyok vele ,h inkabb nem :S Elegge szarul ereztem magam utana es visszafogtam magam... nem kerdeztem ra. Vannak dolgok amiket jobb ,ha inkabb nem tudok. -
A nagy többség nem olvasná el. Szerintem viszont igenis belenézne. Lehet hogy csak belelapozna (bár kétlem), sokkal inkább szépen leülne és olvasgatná.
Ilyen a természetünk, kíváncsiak vagyunk. Az már megint más kérdés hogy visszaélnénk-e az információkkal vagy sem.
Egyébként szépen hangzik hogy ugyanolyan bűn más ember naplójába beleolvasni mint az hogy megcsal, csak ez nem így van. Engem pedig egy fikarcnyit sem érdekelne. -
-
Fbn Lx #46355 ne viccelj...
Ha te megcsalsz valakit, utána még elvárod tőle, hogy bízzon benned?
Valószínűleg a csaj sem várta el a bizalmat, mert egyszerűen nem érdemelte meg, így nem tartotta pofátlannak, amiért elolvasva ezt megtudta.
A bizalmat csak akkor várhatod el másoktól, ha minden okot megadsz nekik arra, hogy bízzanak.
Valószínűleg ha a lány is úgy viselkedik, és láthatóan odaadó és szerelmes, akkor nincs rejtegetnivalója, és mindent elmond, ezért azt sem bánja, ha a naplóját elolvassák. én legalábbis nem bánnám, ha barátnőm elolvasna mindent, amit egyébként is elmondok neki.
Ha valaki önszántából fogja és átlapozza, az nem az ő hibája, hanem azé az illetőé, aki hagyta, hogy a párja bizalma megrendüljön. Ugyanis annak oka van, ami a viselkedésében is felfedezhető. -
Szerintem nem, de ki tudja... -
igen jogosan tiltakozna, mert nem illik beleolvasni más cuccaiba. ha valaki megváltozik melletted, annak oka van, ha meg nem tudjátok megbeszélni az egy másik probléma. itt most a bizalomról beszélünk, nem a párkapcsolatokról -
a-a az azt jelenti hogy el akarod olvasni de tiszteletben tartod és nem olvasod el itt mindegyik válaszlehetőségből az következik le hogy "érdekel" a naplója -
5m0k3sh0w #46351 te mindig olyan sokat írsz hogy lusta vagyok elolvasni
-
Na ebben igazad van.
Gondolom #46327 is azért olvasta el mert a barátnője nem mondott el neki olyan dolgokat amiket kellett volna. És láss csodát tényleg talált benne olyan dolgot amiről tudnia kellett volna. -
Fbn Lx #46349 na akkor elég szép értékrended van neked is, ha mással lefeküdni és ezt még el is titkolni csak akkora vétség, mint kideríteni, hogy miért változott meg a társad veled való viszonya.
Ha megcsalsz valakit, és be sem vallod akkor neked aztán semmi olyan irányú jogod nem marad, hogy neked egyáltalán még titkaid maradjanak.
Vagy szerinted egy ilyen ember még jogosan tiltakozna, hogy ejnye, beleolvastál a naplómba és megtudtad, hogy vágytam rá, hogy megb@sszon egy idegen srác és ezt eltitkoltam tőled! Fúj, de bizalmatlan vagy velem! -
Fbn Lx #46348 Mivel kíváncsi vagyok és szeretem tudni mások érzelmeit/gondolatait, így valószínűleg elolvasnám.
Mivel nem azért olvasnám el hogy basztassam miatta, és valszeg nem mesélnék róla senkinek hogy mit olvastam, ezért nem tartom bűnnek.
Attól függetlenül hogy bíztok valakiben vagy közel álltok hozzá, még lehet vannak dolgok amiket nem tud/nem akar elmondani, pedig nem ártana, ha tudnátok róla. -
Nem, mert nincs és nem is érdekel. -
attól függ kiről lenne szó, de legtöbb esetben perszehoggggyy -
Igen :D Szerencsére, de amúgy már megbántam :) -
Dean Winchester #46344 és még a "barátjának" tekint? -
Ha épp olyan kedvem van, akkor lehetséges :D (Már történt meg ilyen xP) -
Dean Winchester #46342 ez azt jelenti sztem.
Biztosan nem, tisztelem ennyire a barátomat!
-
telibeszarom a naplojat kb -
-
szerintem nem, de ki tudja...
de am meg ha legjobb barát akkor mit titkolna? :D -
Olyan válasz lehetőség miért nincs hogy nem érdekel a naplója? :D -
tuti elolvasnám
-
igy van -
Engem leginkább a gondolatai érdekelnének amiket nem mond ki. -
szerintem pont "optimális" okozat
mind a ketten eldobták a bizalmat... -
Miért kémkednék a legjobb barátom után?:) -
Szerintem nem, de ki tudja...
-
Nem,bar senki nem vezet naplot akit ismerek. -
Nem szavazok, mert tuti egyik barátom se ír naplót. -
hát,ha nálad ez egyenrangú bűn... :S -
na szép páros voltatok akkor, ezzel az erővel együtt is maradhattatok volna. ő azért undoritó mert megcsalt, te meg azért mert beleolvastál...nálam ez egyre megy -
spy803 #46327 Elolvastam a barátnőmét, kiderült, hogy megcsalt, már csak volt barátnő.... -
ha nem szeretné, akkor nem, ha leszarná, akkor el -
ba32107 #46325 Olvassatok leírást. Nekem például az emailjeim egyértelműen ilyenek. Az egyik legjobb barátommal több mint 3 éve minden nap emailezek, akár itthon van a városban, akár nincs, és gyakorlatilag mindent leírok neki, ami történik velem. Olyan, mint egy napló. Ha unatkozom, visszakeresem a fontosabb események emailjeit és nosztalgiázom :D -
Szerintem a napló jó dolog.
Ha ma visszaolvasom, amiket írtam, nagyon jó visszaemlékezni és vicces is. Felnőtt fejjel érdekes, hogy 15 évesen mit tartottam fontosnak és milyen "eget-rengető" problémáim voltak :DD