127612
-
Most már nem nagyon tudnék élni nélküle. Mindenkivel azon tartom a kapcsolatot. -
1st:
Szeretem tudni azt, hogy nálam van, de nem létfontosságú. -
Fbn Lx #46521 gyanítottam, hogy nem lesz túl népszerű a kérdés :] -
Maradj itt fél 1ig és meglátod. -
Nem, mert nem kellene ezt a lehetőséget is elvenni a felhasználóktól.
Az SG attól SG, hogy idióta topikok nyílnak és ömlik az 5 perces hülyeség. XD
Megvan még az a topik ahol blueman linkelt be egy másik felhasználóval politikai hirdetést?
Utána a hsz-ek hatalmasak voltak... XD
Valaki linkelje be plz :D -
De amúgy enm érint, nem szoktam topikot nyitni
-
F1re #46517 Nem, mert nem kellene ezt a lehetőséget is elvenni a felhasználóktól. nem tudnek min nevetni
-
leszarom, a modik meg azér vannak hogy bezárják a fölös topikokat, nem azér hogy eldöntsék szerintük megéri e megnyitni. -
de ám itt is van kiskapu... azt mondja a modi barátunknak hogy hé figyi erről a motorról vagy autórol vagy bicikliről vagy TV típusról vagy akármiről akarok tápigot nyitni azt a 3. hsz után meg menne az amit akart valójába pl "mama2 te mocsok keci" vagy ilyesmi :) -
XDD -
Unalmas is lenne az sg a hülye topikok nélkül -
Igen, mert így kevesebb értelmetlen topik nyílna. -
Fbn Lx #46511 én szeretem az értelmetlen topikokat, főleg amikor a regfeltörős arc megosztja velünk egyik buzis kalandját első hszként.
De komolyan, mióta moderálják azóta a gumiszoba egy kalap szar, ha nem lennének idióta topikok, unalmas lenne az sg :D -
Igen,jó lenne.Igaz így nem kerülhetne annyi dolog a best of sg-be,de legalább nem nyílna mindenféle értelmetlen topik. -
sajnos van aki kisgyerek....legalábbis agyilag ott tart -
nézd már meg mire válaszolt mielőtt belekötsz.. -
jééé...nem mondod okostojás?! -
moderátornak meg vipnek nem sok köze van egymáshoz... -
BIZ0906 #46505 De aki fizet az gondolom nem szórakozásból tenné. Bár lehet vannak újgazdag lámák akik erre specelnek. De csak egy 5let volt. -
nyár van -
Miért kellene engedélyt kérni a topiknyitáshoz?
a felhsználó nem kisgyerek, ne atyáskodjunk már felette -
Igen.
Nem értem ez miért kérdés. Mindenkinek jobb lenne, ráadásul nem égetné magát a fórum néhány igen érdekes topik-címmel. -
jóez így ahogy van, csak a sok lámát ki kéne baszni...ennyi -
hülyeség.
tehát pénzhez kötnéd a jogokat?
szerintem van azért sok megbízható fórumozó, akik 1-1 hülye topic nyitása után percekkel már rendezkednének. azonban amíg 1-2 embernek érdeke hogy csak ő "szórakozzon" addig bizony lesz olyan hogy fél napig kell nézni rotten.com szerű képeket a topikokban mígnem törlik őket...
(tisztelet a kivételnek) -
nem igazán látom,ennek értelmét,úgy őszintén
aki szórakozni akar,az megkér egy vip-et,aki lehet,hogy a haverja,és engedélyezi a topik nyitást.
mellesleg a vip-eknek nem dolguk,hogy felügyeljék a topikokat!
am észrevettem,hogy mostanság gyakran vannak napok,mikor egy kumma moderátor nincsen egésznap :S -
VIP-knek ilyen szempontból nincs értéke, mert akárki vehet magának VIP jogot -
BIZ0906 #46497 Még az sem lenne gáz ha egy VIP jóváhagyása után nyílna topik. -
xxxpaulxxx #46496 sajnos jobb lenne... -
Igen, mert így kevesebb értelmetlen topik nyílna. De még jobb lenne hogyha vmi regisztrációs időhöz, vagy VIPhez kötnék a topiknyitást. -
nincs annál nagyobb élvezet, mint amikor elsőként linkelhetem be a már létező topik linkjét 
100 normális topikból 1 ha érdekel valamennyire is, 10 idióta topikból pedig 10 szokott érdekelni, mert azokban aztán pezseg az élet
a gumiba meg ne küldjetek, mert amióta moderálás alatt van 5 forintot nem ér az egész -
Dean Winchester #46493 lehet úgy értik a lehetőséget ,hogy ellenőrzik :D szal lehetőség nélkül = nincs ellenőrzés szerintem ... de akkor meg a 2.helyett simán lehet egy nem válasz is :S -
engem,azért néha megröhögtet :)
volt múltkor,hogy "elhagyott a barátom"
erre nyílt,hogy "elhagyott a wc papírom"
és egyszerűen olyan beírások voltak,hogy sírva röhögtem némelyiken :D -
Borg #46491 Nocsak, időutazás? Ez a kérdés már 5 évvel ezelőtt is megvolt, sőt gyanítom 8 is van az... ugyan most miért ne találna ugyanolyan süket fülekre?
A 2. válasz meg irreleváns a kérdés szempontjából, mivel a felhasználóktól semmilyen lehetőség nincs elvéve azáltal, hogy a moderátorok szűrnék a (továbbra is felhasználók által nyitott) topikokat. -
altalaban olyan primitivek ,hogy nem tudok rajta nevetni... -
"Nem, mert nem kellene ezt a lehetőséget is elvenni a felhasználóktól."
Szerintem csak több moderátor kéne, hogy mindig legyen itt legalább egy, aki moderálja az ilyesmit. -
Nem érint, nem szoktam topikot nyitni
-
extramagascsaj #46487 Igen, mert így kevesebb értelmetlen topik nyilna. -
jóvan,ne legyetek álszentek,valljátok be,hogy a hülye topikokon azért k..va jól szórakoztok és azért is rákattinttotok és belenéztek..tehát erről ennyit xD -
Igen, mert így kevesebb értelmetlen topik nyilna.
De engem nem érint, nem szoktam topikot nyitni. -
igen