127612
-
azért még nem kéne keverni az ideológiákat...ez sima nacionalizmus, amiről te beszélsz. Hogy keveredik ide a hungarizmus, mint a nacionalizmus és a szocializmus keveréke?
mellesleg ne feledkezzünk meg a hungarizmus nevében elkövetett bűnökről sem -
Nem, csak akkor kussoljanak be, és ne játsszák a hős magyart.
Eszem megáll mért nem gondolkoznak egyesek. :) -
"Mármint mivel nincsenek mo-n mert mindnek csak a szája jár na meg g*ci kemények de közbe sehol semmi az összes."
mégis mit kéne csinálniuk? szurkáljanak összevissza minden cigányt/sárgát/négert aki idetéved, mint oroszban meg néhány amerikai államban???
eszemfaszom megáll az emberek gondolkozásán -
k* -
Ja és annyit utálok még ezekben a "skinheadokban" és "hungaristákban" hogy azt mondják nincs 1 rendes cigány sem mindet ki kell pusztítani. Ilyenkor fel szokott menni az agyvizem mivel ismerek 1 pár rendes romát, és ezt el is mondom neki. Erre csak fújják a hülyeségüket... aztán rájuk hagyom....... -
A véleményemet megszoktam mondani de az csak 1 dolog. Ok nélkül meg nem szólok le senkit. -
ez hülyeség. Ha egy külföldi csoport beszól egy magyar csoportnak hogy "büdösmagyarok", akkor azt senki nem hagyná szó nélkül szvsz.
amúgy a többi okay :D
-
Fbn Lx #46757
-
igen,sajna a skinek,mindenkit megvernek,akik nem olyanok,mint ők :S
de ismerek egy ilyen népet még,akik szívesen belekötnek a kisebb számú emberbe,ha fölényben vannak...:S -
okés
látom,te nem az a fajta vagy,hogy "nah ennek most beszólok,mert nagymagyar" :)
am rem már mindenki megértette,nem vagyok skinhead...ugye benny,te is megértetted?kössz :) xD -
Azok annak adnak,akinek az arc nem tetszik,primitívek.Nem attól lesznek kemények,hogy 4-5-en meg tudnak verni 1 embert,erre bárki képes. -
Igen azért is írtam hogy MO-n nem igazán vannak rendes/igazi skinheadok. Hungarista sincs sok azok többnyire jó fejek de azoknak is a nagy része huligán "jajj de NAGY magyar vagyok" címszó alatt.
2 velem egyidős (17-18 évesek) skinhead spanom van vagyis ők is inkább huligánok de rendesek... Meg azért kiállnak egymásért, ha baj van segítenek és én is nekik ha úgy van. De én kerülöm a balhékat, nem vagyok boxos gyerek. Több eszem van annál. :D -
másvilág...akárcsak amcsi
ott kajakra leszúrják a sárgákat,és nem érdekli őket -
a skinheadekkel csak annyi a bajom(bár lehet,csak sok filmet néztem)
ahogy alkeszek,igénytelenek...és egy részük homo :S
és én ezeket megvetem és utálom -
orosz skinheadekkel mivan? ők az egyetlen értelmesek sztem, azok adnak rendesen akinek kell -
én nem szégyellem,azt amit a nagy többség sajnos igen:(
vagy úgy mondom,hogy nem igazán büszkék rá,vagy egyáltalán nem is érdekli őket
nem érdeklik őket a hagyományok,nem olvasnak eleget a történelmünkről(az igaziról)
számomra nem egy "kurvaanyád" a sértés,hanem,ha ok nélkül le "büdösmagyaroznak" mellesleg,sosem hagyom bajban a társaimat
nem szoktam senki utálni ok nélkül
aki utálok,legyen az ember,vagy rassz...az tapasztalataim miatt van :S
ezzel azt hiszem nem vagyok egyedül -
focihuligánok ez a divat is olyan szépen átjött ide angliából -
Fbn Lx #46747 "az igazi skinheadek angliából származnak,de manapság,már csak amcsiban vannak..valódi skinheadek..itt már csak divatból öltöznek úgy"
+ én úgy tudom, hogy a skinheadeknek a rasszizmushoz és erőszakhoz semmi közük. Azok a boneheadek voltak régen, akiket a média áldásos munkájának köszönhetően ma már skinheadeknek hívunk, és ma nagyrészt már erről szól az egész. -
Fbn Lx #46746 számodra elsősorban, meg hogy szerinted milyen ma az általános, és/vagy miben különbözöl ettől, ha különbözöl -
ezt úgy kérded,hogy számomra,vagy általánosan? -
te legalább rendesen letudod írni,hogy ne sértsd meg a másikat
ám a fórumlakók nagyrésze,csak beszólni tud a magamfajtának..:(
miközben nem is ismernek!
aki törni-zúzni láttál,azok focihuligánok nagyrészben,de ilyen külföldön is van!
az igazi skinheadek angliából származnak,de manapság,már csak amcsiban vannak..valódi skinheadek..itt már csak divatból öltöznek úgy -
Fbn Lx #46743 A hungarista az mit jelent?
Azt, hogy hiszel a magyar világhódításban, vagy azt hogy magyarabb vagy mint mások? -
Hát ja a hungaristáknak általában hosszú a hajuk a skinheadok meg kopaszok. Ja és talán a hungaristák kevesebb padot törnek szét péntek esti iszogatás közben 1 téren.(ne vedd komolyan meg sértésnek, a hungaristák tényleg 1 fokkal jobbak) 
Szavazatom:
"Kifejezetten utálom őket"
Mármint mivel nincsenek mo-n mert mindnek csak a szája jár na meg g*ci kemények de közbe sehol semmi az összes.
Van 2 "skinhead" spanom össz-vissz és kész.
Amúgy nem vagyok rasszista mert van 1-2 cigány aki rendes (tudom, mivel ismerek párat).
Ui.: azért mert leírom hogy "cigány" ne szóljon senki. Azok nem? -
nem vagyok az...de ezt többször nem mondom el..aki 3ból nem érti meg,az hülye..oszt csá
a hungaristát ne keverjük a skinheadekkel...két külön világ -
te is az vagy -
Ismerek párat. -
Eddig úgylátom egyedül vagy
-
Én is skinhead vagyok. -
nem, de ennek ellenére csak azt hangoztatják -
F1re #46735 naja meg az a baj mondogatjak ossze vissza h jaj rassziszmus igy meg ugy de 1ik sincs tisztaba azzal h mit muvelnek a mi hazankba a c..ok -
valakire rá kell kenni
-
Ari18 #46733 sajnos, ha tenni akarnál is valamit, akkor rasszista jelzőt dobálnak rád. -
Ari18 #46732 Egyetértek, de ezt most ne itt firtassuk, mert jön a ban.
Tudod ilyenről nem szabad beszélni.
-
Fogjuk a zsidókra,hogy a cigányok még köztünk vannak
-
F1re #46730 más orszagba csinalnak is csak itt baxnak osszetartani az emberek ..... meg a kissebbseg vedo politika -
Ari18 #46728 miért csinálhatnak? -
na ez meg a másik, nagy cigányutálat de semmit nem csinálnak -
semmi bajom nem lenne velük, ha írtanák a feketéket. -
-
Enc0re #46724 Kifejezetten utálom őket, mert a kurva anyjukat