127612
-
USAMEN POWER #47043 Én zsernyák leszek
-
Ismerős...
Másik példa:
Az meg azért vicces hogy spanom talált suli utolsó napján egy régi siemens A35-öt és hazavitte. Tesójának akkor pár napja ment tönkre az övé szóval kapóra jött. Aztán 2 hónap múlva felkereste őket a rendőrség mert ezt a telefont keresték (bejelentették hogy ellopták).............
Hát igen, ez a rendőrség.
#47039 :D:D -
extramagascsaj #47041 kusspicsába
te vagy az enyém
vigyázzá magadra! nem hagyok magam után ujjlenyomatot
-
alregem vagy -
extramagascsaj #47039 hsz számokat tessék csak nézni
#47034 -
1szer volt velük dolgom:
belem jött 1 teherauto, majd megprobalt lelepni, utanamentem, bediktaltam a rendszamot, zsaruk mondjak kovessem a kocsit amig lehet, majd jonnek. kozben telefonon tartottuk a kapcsolatot. persze akkor nem sikerult elkapni, dehat meg volt a rendszam. felhivtam oket par honapra ra hogy mi ujsag, "dolgoznak az ugyon", mondjak. ez volt X eve, azota semmi hir... -
hehehe :D -
1. de meg lehetek :D
2. alapos gyanu :D -
Kétlem.
1. Nem vagy rendőr.
2. Nincs ok.
-
beviszlek -
extramagascsaj #47034 persze
-
Igen kellenek ha esetleg csinálnak is valamit. Mert beszarás hogy mi soha nem rongálunk meg semmi. Leülünk valahova békésen iszogatunk vagy 1 kis okosság... és erre jönnek kötekedni..
Egyszer igazoltattak és azon a nyáron nagyinál tartózkodtam, a címet nem tudtam de azt igen hogy hova kell menni. Kérdezi a rendőr a címet mondom nem tudom pontosan, erre ő: Nem tudod hova kell menned?- mondom neki azt tudom hova kell menni de a címet azt nem tudom. Erre megint ő: Ne flegmázzál mert bevihetlek éjszakára.
Ennyit erről.
#47029 Nem vágtam magam hanyat. :\ -
extramagascsaj #47032 hja
elég vicces volt
mert a bal kezemen a mutatóujjam első perce félbe van vágva
és mondta a rendőr, h milyen érdekes az ujjlenyomatom...mondom tudom :D félbe van vágva az ujjam
erre ő: nem azért! Hanem mert 1 db ujjlenyomatot se találtak tőlem a házunkban
-
Igen igazoltatás / szondáztatás.
-
Több kellene... -
en rendor vagyok :\ -
nem vagyok én rendőr, isten ments :D
csak azt mondom h bármennyire is utálom énis őket, mégiscsak kellenek ők az utcára -
nem találták meg az ujjlenyomatodat a saját házatokban? :D -
Rendőr vagy?
Na látod ezért is utálom őket. :) -
extramagascsaj #47025 Egyéb hivatalos ügy.
Igazoltattak gyalog és autóval is
Meg ujjlenyomatot vettek tőlem (is),mikor betörtek a házunkba...de nem találtak
-
ja beviszi, kiröhögik benn és hazaküldik... -
Attól még tud mit kezdeni vele, az a dolga. -
rendőrök kellenek, törvényeket kell utállni inkább -
Ilyen sok gyanúsítottunk van? :Ð -
Többek közt az ilyenek miatt utálom a rendőröket... -
igazoltatni szokásuk, néha közterületen való alkoholfogyasztásért jól megdorgálnak miközben 2 méterrel arrébb a cigány szívja a ragasztót, de ahogy a rendőr mondta, vele nem tud mit csinállni... -
Igen, gyanúsítottként. -
"Igen, gyanúsítottként." ---> Egyszer végig kergettek a városon és 3 rendőrautóval kerestek...
"Igen igazoltatás / szondáztatás." ---> Már nem egyszer igazoltattak, tegnap is.. rettenetesen utálom a rendőröket (igaz van 1-2 rendes, pl.: tegnapi igazoltatásnál még nem láttam ilyen jó fej rendőröket, de azért nem vágom hanyat magam miattuk)...
-
Gibor #47016 Csak egyet
-
Egyéb hivatalos ügy. -
Igen igazoltatás / szondáztatás.
Igazoltatni még nem igazoltattak,igaz fél éve van jogsim...
De az utcán már igen :DD jó sokan voltunk lennt,csak személyit kértek
Egyéb hivatalos ügy.
Ez meg amikor rendör szakközépbe jelentkeztem és a rendőrök feljöttek ilyen elbeszélgetésre. -
valahogy éreztem :D -
Igen, gyanúsítottként.
Eseteket nem írnám le. -
Igen, de csak tanúként.
Suliban a retkek betörtek az öltözőkbe és elvittek mindent... Én portás voltam egy másik osztálytársammal, és nagy gáz lett volna, ha a mi ajtónkon mentek volna ki. Kaptunk volna, de hál Istennek nem arra mentek ki.
Volt már dolgom rendőr lovakkal, a lovasukkal és a rendőr lóorvossal xD
Szerencsére csak megnéztük Pufikát, kolikázott. -
igazoltatás, illetve egyszer feljelentést tettem. -
Freeda Krueger #47009 Egyszer igazoltattak, voltam gépjármű feltörés áldozata,meg hivatalos ügy. -
Szerencsére semmi. -
kajak? :D
aztaaa
egyszer volt jó tapasztalatom a rendőrökkel,hogy pesten voltunk fent,tesóm elvágta a lábát..és faterék elsétáltak a kórházba angyalföldön...ott tesóm lábát összevarták...majd értük kellett mennem
nah ebben az a poén,hogy nem volt messze,így minden iratomat otthon felejtettem(!) xD
és mit ad Isten,eltévedtem pesten,annyi kocsikáztam,hogy végül mérgembe,megfordultam az Árpád-hídon xD
abban a pillanatban felcsapták a villogót,és félreállítottak...:D
semmien papírt nem tudtam adni...csak a forgalmit,először fenyegetőztek,de végül mondták,hogy "ne is lássunk erre többet"..és utamra engedtek...pedig már azzal fenyegetőztek,hogy irány a kapitányság :S -
Szerencsére semmi.
4éve van jogosítványom és egyszer sem igazoltattak:D -
igen,feljelentettek néhányunkat zaklatásért,és másnap értünk jöttek a suliba a rendőrök :D xD