127612
  • USAMEN POWER
    Én zsernyák leszek
  • Bruk
    Ismerős...
    Másik példa:
    Az meg azért vicces hogy spanom talált suli utolsó napján egy régi siemens A35-öt és hazavitte. Tesójának akkor pár napja ment tönkre az övé szóval kapóra jött. Aztán 2 hónap múlva felkereste őket a rendőrség mert ezt a telefont keresték (bejelentették hogy ellopták).............
    Hát igen, ez a rendőrség.
    #47039 :D:D
  • extramagascsaj
    kusspicsába
    te vagy az enyém
    vigyázzá magadra! nem hagyok magam után ujjlenyomatot
  • OrioN the S
    alregem vagy
  • extramagascsaj
    hsz számokat tessék csak nézni
  • Mersant
    1szer volt velük dolgom:

belem jött 1 teherauto, majd megprobalt lelepni, utanamentem, bediktaltam a rendszamot, zsaruk mondjak kovessem a kocsit amig lehet, majd jonnek. kozben telefonon tartottuk a kapcsolatot. persze akkor nem sikerult elkapni, dehat meg volt a rendszam. felhivtam oket par honapra ra hogy mi ujsag, "dolgoznak az ugyon", mondjak. ez volt X eve, azota semmi hir...
  • Bruk
    hehehe :D
  • OrioN the S
    1. de meg lehetek :D
    2. alapos gyanu :D
  • Bruk
    Kétlem.
    1. Nem vagy rendőr.
    2. Nincs ok.
  • OrioN the S
    beviszlek
  • extramagascsaj
    persze
  • Bruk
    Igen kellenek ha esetleg csinálnak is valamit. Mert beszarás hogy mi soha nem rongálunk meg semmi. Leülünk valahova békésen iszogatunk vagy 1 kis okosság... és erre jönnek kötekedni..
    Egyszer igazoltattak és azon a nyáron nagyinál tartózkodtam, a címet nem tudtam de azt igen hogy hova kell menni. Kérdezi a rendőr a címet mondom nem tudom pontosan, erre ő: Nem tudod hova kell menned?- mondom neki azt tudom hova kell menni de a címet azt nem tudom. Erre megint ő: Ne flegmázzál mert bevihetlek éjszakára.
    Ennyit erről.

#47029 Nem vágtam magam hanyat. :\
  • extramagascsaj
    hja
    elég vicces volt
    mert a bal kezemen a mutatóujjam első perce félbe van vágva
    és mondta a rendőr, h milyen érdekes az ujjlenyomatom...mondom tudom :D félbe van vágva az ujjam
    erre ő: nem azért! Hanem mert 1 db ujjlenyomatot se találtak tőlem a házunkban
  • Dick Riddick
    Igen igazoltatás / szondáztatás.

• Carlos
    Több kellene...
  • OrioN the S
    en rendor vagyok :\
  • MR ME
    nem vagyok én rendőr, isten ments :D
    csak azt mondom h bármennyire is utálom énis őket, mégiscsak kellenek ők az utcára
  • MR ME
    nem találták meg az ujjlenyomatodat a saját házatokban? :D
  • Bruk
    Rendőr vagy?
    Na látod ezért is utálom őket. :)
  • extramagascsaj
    Egyéb hivatalos ügy.

Igazoltattak gyalog és autóval is
    Meg ujjlenyomatot vettek tőlem (is),mikor betörtek a házunkba...de nem találtak
  • MR ME
    ja beviszi, kiröhögik benn és hazaküldik...
  • Bruk
    Attól még tud mit kezdeni vele, az a dolga.
  • MR ME
    rendőrök kellenek, törvényeket kell utállni inkább
  • snowkid16
    Ilyen sok gyanúsítottunk van? :Ð
  • Bruk
    Többek közt az ilyenek miatt utálom a rendőröket...
  • MR ME
    igazoltatni szokásuk, néha közterületen való alkoholfogyasztásért jól megdorgálnak miközben 2 méterrel arrébb a cigány szívja a ragasztót, de ahogy a rendőr mondta, vele nem tud mit csinállni...
  • byzhouse
    Igen, gyanúsítottként.
  • Bruk
    "Igen, gyanúsítottként." ---> Egyszer végig kergettek a városon és 3 rendőrautóval kerestek...

"Igen igazoltatás / szondáztatás." ---> Már nem egyszer igazoltattak, tegnap is.. rettenetesen utálom a rendőröket (igaz van 1-2 rendes, pl.: tegnapi igazoltatásnál még nem láttam ilyen jó fej rendőröket, de azért nem vágom hanyat magam miattuk)...

• Gibor
    Csak egyet
  • Carlos
    Egyéb hivatalos ügy.
  • CoolX
    Igen igazoltatás / szondáztatás.
    Igazoltatni még nem igazoltattak,igaz fél éve van jogsim...
    De az utcán már igen :DD jó sokan voltunk lennt,csak személyit kértek
    Egyéb hivatalos ügy.
    Ez meg amikor rendör szakközépbe jelentkeztem és a rendőrök feljöttek ilyen elbeszélgetésre.
  • QuippeR
    valahogy éreztem :D
  • Pepsi Twist
    Igen, gyanúsítottként.

Eseteket nem írnám le.
  • snowkid16
    Igen, de csak tanúként.
    Suliban a retkek betörtek az öltözőkbe és elvittek mindent... Én portás voltam egy másik osztálytársammal, és nagy gáz lett volna, ha a mi ajtónkon mentek volna ki. Kaptunk volna, de hál Istennek nem arra mentek ki.
    Volt már dolgom rendőr lovakkal, a lovasukkal és a rendőr lóorvossal xD
    Szerencsére csak megnéztük Pufikát, kolikázott.
  • Lacee
    igazoltatás, illetve egyszer feljelentést tettem.
  • Freeda Krueger
    Egyszer igazoltattak, voltam gépjármű feltörés áldozata,meg hivatalos ügy.
  • milk4
    Szerencsére semmi.
  • TheRock18
    kajak? :D
    aztaaa
    egyszer volt jó tapasztalatom a rendőrökkel,hogy pesten voltunk fent,tesóm elvágta a lábát..és faterék elsétáltak a kórházba angyalföldön...ott tesóm lábát összevarták...majd értük kellett mennem
    nah ebben az a poén,hogy nem volt messze,így minden iratomat otthon felejtettem(!) xD
    és mit ad Isten,eltévedtem pesten,annyi kocsikáztam,hogy végül mérgembe,megfordultam az Árpád-hídon xD
    abban a pillanatban felcsapták a villogót,és félreállítottak...:D
    semmien papírt nem tudtam adni...csak a forgalmit,először fenyegetőztek,de végül mondták,hogy "ne is lássunk erre többet"..és utamra engedtek...pedig már azzal fenyegetőztek,hogy irány a kapitányság :S
  • tigeroo
    Szerencsére semmi.

4éve van jogosítványom és egyszer sem igazoltattak:D
  • TheRock18
    igen,feljelentettek néhányunkat zaklatásért,és másnap értünk jöttek a suliba a rendőrök :D xD